- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща...
Аз все ги изпускам така,че все тая...![]()
Т'ва ми звучи някак старовремско..
Sasho1988
Варна..
Ммм, форумните тук се организират 324235 часа и накрая никой не идвал. Или идва тълпа пичове да се правят на по-тъпи, отколкото всъщност са...
Просто всеки си има компания, която иска да си види, от ограничено количество хора, и се вижда с тях извън теми като "форумна еди кога си еди кво си". Звънка, уговарят се - шат.
Адашке, силно се надявам да не се самозаблуждаваш още, че гледам поуста ти доста невярно звучи![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е сега вече нямам оплакванияПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Като си дойда зимата с доста хора има да се виждам
![]()
Първоначално написано от slun4ice
![]()
ХАХАХАХАХА е стига деее.. Бях леко депресирана като го писахПървоначално написано от OtherDimension
Пък и се сетих сестра ми като беше ходила на една среща на един друг тийн форум (не помня как се казваше) и бяха мн хора и супер си бяа изкарали докато аз леко пропуснах периода в който се организираха такива неща и тука и малко ме е яд
![]()
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от TheNh3
![]()
Защо не направите една среща в Банско.. с удоволствие ше дойда
май само аз съм от Банско![]()
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
Да, що не направите в Льонберг, щото ме мързи да си мръдна гъза?![]()
Колко ли човека ще дойдат![]()
Адашке, айде да правим форумна среща у нас? :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Айде! Кажи дата и съм тамПървоначално написано от Modern swinger
![]()
И аз ще цъфнаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ебало си мамата, елате беееее, елате повечееееее![]()
Ще го намерите ли на картата?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Щом е за тебе ще се постараем да го намеримПървоначално написано от Modern swinger
![]()
![]()
Ех едно време редовно си правихме форумни срещи...После някой започнахме да се събираме извън форума..
Но ми липсват старите идиотщини ...
"Ти нали ше носиш кухарка? Да и аз така "
Или 50 човека крещим по телефоните "ЖОРО КЪДЕ СИ БЕ ТИ ЕБА МАЙГД" (За Райдъра става дума :Р ) ...
Ех спомени ..
Супер![]()
Възраждането на форумните срещи vol. 2 => LOCATION: Западна Швабия![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ех...бше хубаво!Първоначално написано от Skullbreaker
Всички бяхме задружни в псуването по адрес на Райдъра...или всички бяхме единодушни какви мързели сте ти и Чаделче, и не носихте кухарки, когато акзвахте, че ще го направите...еееех!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
в кой раздел по принцип се организират тези срещи?принципно съм надъхан за във Варна ама малко нереално ми звучи
![]()
Ходи някаде другаде се праи на "хулиган" калаф прост наи ма дразнат еи такиа лаинари кат тебе путка маинаПървоначално написано от ATAKABG
^^Ти пък от къде дойде,бе?
Я,тихо там..дива селянка такава.
London Tipton