Абе, тука на скоро спах с един момък, много симпатичен такъв, и не ми се ще много много да има нещо, което да ни свързва за напред, ама то пък неговия приятел нещо ми е хфърлил око. Вика, че не искал да спи с мен, а му харесало тва, че можел спокойно да си говори с мен за всичко и кво ли още не ми говори.
Пък не го харесвам особено като за гадже. А пък дори само приятели да си останем, ще се налага чат-пат да се засичаме с неговия приятел, пък аз не искам!
но пича (дето се залюбихме) ако прояви желание за нещо повече от секс няма да му откажа Щото много ми харесва като външност, като характер и т.н. оф, обърках са.
Бе, да му се невиди, кво се набърквам и аз в такива истории!
Такова добро, сладко и невинно момиченце съм си.... и като си седя в къщи и си нямам никви проблеми. То, па, само да си подадеш лявата ноздра през прозореца и се почват проблемите. (не, че това в момента, което ви написах като тема, ми е проблем, но говоря попринцип).
Оф.Толкова ми е изморено, че не мога да го измисля какво да правя! На някой ако му щукне нещо по-така, моля да сподели.