.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Спиш с единия, другия те хареса..

Абе, тука на скоро спах с един момък, много симпатичен такъв, и не ми се ще много много да има нещо, което да ни свързва за напред, ама то пък неговия приятел нещо ми е хфърлил око. Вика, че не искал да спи с мен, а му харесало тва, че можел спокойно да си говори с мен за всичко и кво ли още не ми говори.
    Пък не го харесвам особено като за гадже. А пък дори само приятели да си останем, ще се налага чат-пат да се засичаме с неговия приятел, пък аз не искам!
    но пича (дето се залюбихме) ако прояви желание за нещо повече от секс няма да му откажа Щото много ми харесва като външност, като характер и т.н. оф, обърках са.
    Бе, да му се невиди, кво се набърквам и аз в такива истории!
    Такова добро, сладко и невинно момиченце съм си.... и като си седя в къщи и си нямам никви проблеми. То, па, само да си подадеш лявата ноздра през прозореца и се почват проблемите. (не, че това в момента, което ви написах като тема, ми е проблем, но говоря попринцип).
    Оф.Толкова ми е изморено, че не мога да го измисля какво да правя! На някой ако му щукне нещо по-така, моля да сподели.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    А, мани го тоя приятеля му щом не ти се занимава с него не му давай надежди. Пък с другия ако искаш опитай.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    А, мани го тоя приятеля му щом не ти се занимава с него не му давай надежди. Пък с другия ако искаш опитай.
    Ама само ако той предприеме нещо.
    За сега не съм пририатала много.
    Благодаря, все пак, за мнението ти.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е тогава пък ги мани и двамата и си намери 3ти Числото 3 е много хубаво, на мен лично ми носи късмет

Животът е адът описан в Библията!

Щом не искаш връзка, не започвай връзка. Няма смисъл само за спорта да се занимаваш с някъв, при положение, че от началото сте изпята песен.
    И все пак - щом пък толкова ти харесва - може да продължите да си се виждате неангажиращо. Не виждам къде е проблема
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Спи с всички,за да си спокойна.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Спи с всички,за да си спокойна.
    \/
    сега сериозно..щом си харесваш този, с когото спиш, тогава не давай надежди на другия...всъщност първо разбери какво искаш ти самата и от двамата успех
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Щом не искаш връзка, не започвай връзка. Няма смисъл само за спорта да се занимаваш с някъв, при положение, че от началото сте изпята песен.
    И все пак - щом пък толкова ти харесва - може да продължите да си се виждате неангажиращо. Не виждам къде е проблема
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ем щом си харесваш този с който си спала по-добре не давай напразни надежди на другото момче...опитай с този който си харесваш..може пък и той да изпитва нещо към тебе
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Спиш с единия, другия те хареса..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    .Толкова ми е изморено, че не мога да го измисля какво да правя!
    поспрете малко със секса, няма да си толкова изморена и ще измислиш нещо....

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка

Re: Спиш с единия, другия те хареса..

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    .Толкова ми е изморено, че не мога да го измисля какво да правя!
    поспрете малко със секса, няма да си толкова изморена и ще измислиш нещо....

Сега по темата: ми действай с този, който ти харесва.Защо трябва да чакаш той да действа?На приятеля му не давай напразни надежди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си