.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Стани моняхиня и отиди в Мала Азия на заточение.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Отчайвам се като прочета някоя тема като твоята.Мното си тъпа.
    ХРАНЯЯЯЯЯ!!!

Град
    "градът на мечтите"
    Поне да му беше казала,много тъпо нещо си направила,как искаш да реагира в случая
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    Поне да му беше казала,много тъпо нещо си направила,как искаш да реагира в случая
    mi moje6e i da q prebie
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    mi moje6e i da q prebie
    Трябва да се научи да поема отговорност за действията си!

Голям фен
    izvini mu se i vij posle kakvo shte stane,toi shte trqbva da reshi
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

abe za kakvo da my se izvinqvam dokato sme bili sk1sali az imam pravo da si pravq kakvoto iskam a toi mi vika 4e s1m bila edva li ne kurva za6toto sum xodila zaedno s bivshiq mi po diskoteki abe alooooo myxlio p1k i o6te me t1rsi btw ve4e re6ix 4e nqma da sum s nego ostaix go ama pak me tursi..i ne me e posinqval ami prosto me udrq ei tei samo da kaja ne6to koeto ne my xaresva ama i az ne si traq puk za nego tva e buzik leko a men me boli s dni i vse pak nqma zakakvo da sedq s nego kato me drazni i ne mi pozvolqva ni6to az sum mu kazala 4e vinagi moje da mi se obadi da izlezem na kafe i t.n. ama toi takviz ne6ta ne iska da sme fr trqbva da sm zalepena do nego

Град
    в мазето ;dd
    ще ти го кажа по твоя начин - am chi mnoo qsno narochny gu e naprail .. ma ti si si vinovna dushkO

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    ще ти го кажа по твоя начин - am chi mnoo qsno narochny gu e naprail .. ma ti si si vinovna dushkO
    Скъпа ти си си изцяло виновна.Извини му се обаче чесно да ти кажа съмнявам се че ще се съберете пак!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Много глупаво си постъпила.Личи си, че момчето много държи на теб, а ти си го наранила с действията си.Премисли нещата и реши дали искаш да си с бившия си или с това момче.При всички случаи му се извини - поне това заслужава.
    +1
    Но не му се извинявай на всяка цена...Ако мислиш ,че не си направила нищо лошо недей....
    Само да ти кажа ,че си постъпила много гадно ,ти сама прецени дали трябва да му се извиниш....Пффф тва момче...не бившия,ами другия....Не го заслужаваш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си