- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нарочно ли ме е излъгал?
ХРАНЯЯЯЯЯ!!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Поне да му беше казала,много тъпо нещо си направила,как искаш да реагира в случая![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
mi moje6e i da q prebieПървоначално написано от didi_baby
![]()
Първоначално написано от Riot
Трябва да се научи да поема отговорност за действията си!Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
abe za kakvo da my se izvinqvam dokato sme bili sk1sali az imam pravo da si pravq kakvoto iskam a toi mi vika 4e s1m bila edva li ne kurva za6toto sum xodila zaedno s bivshiq mi po diskoteki abe alooooo myxliop1k i o6te me t1rsi btw ve4e re6ix 4e nqma da sum s nego ostaix go ama pak me tursi..i ne me e posinqval ami prosto me udrq ei tei samo da kaja ne6to koeto ne my xaresva ama i az ne si traq puk za nego tva e buzik leko a men me boli s dni
i vse pak nqma zakakvo da sedq s nego kato me drazni i ne mi pozvolqva ni6to az sum mu kazala 4e vinagi moje da mi se obadi da izlezem na kafe i t.n. ama toi takviz ne6ta ne iska da sme fr trqbva da sm zalepena do nego
ще ти го кажа по твоя начин - am chi mnoo qsno narochny gu e naprail .. ma ti si si vinovna dushkO![]()
Първоначално написано от kiss_kris
Скъпа ти си си изцяло виновна.Извини му се обаче чесно да ти кажа съмнявам се че ще се съберете пак!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
+1Първоначално написано от devil_feel_f
Но не му се извинявай на всяка цена...Ако мислиш ,че не си направила нищо лошо недей....
Само да ти кажа ,че си постъпила много гадно ,ти сама прецени дали трябва да му се извиниш....Пффф тва момче...не бившия,ами другия....Не го заслужаваш !