Zdraveite na vsi4ki
iskam da vi razkaja edna sluchka i da mi kajete va6eto mnenie
Znachi obicham edno mom4e ot godina ..xodixme 5 meseca i kato se razdelixme az mnogo trudno go prejivqx dori o6te mi e mu4no makar 4e be6e predi meseci..Vidqh nov,koito me kefe6e no re6ih 4e s pomo6tta mi 6te zabravq biv6iq..xodixme (do dnes) 4 meseca i mnogo dobre se durje6e ..no bqhme skusali za period ot 2 sedmici (predi mesec) i az bqh s bivshiq mi po kafeta,diskoteki,kuponi i tozi drugiq mnogo revnuva6e i kaza 4e na puk e bil s nqkakvo momi4e i sa spali i izlizali dori ime i v koi kv jivee mi kaza i az mislex 4e e istina.Posle se sdobrixme i dneska mu priznah 4e pak sum se vidqla s bivshiq mi i toi se razplaka i si zamina..na men mi stana mnogo gadno i se po4uvstvax mnogooooo vinovna obadix mu se da mu kaja,4e 6tom tolkova navytre go vzema pone fr da si ostanem i toi mi kaza,4e vsi4ko za vuprosnoto momi4e e bilo luja i 4e dokato sme bili skusali e spal s nqkakvo momi4e koeto mu nqma nomera i daje ne go poznava mnogo a samo na kupona sa bili piinali i sa spali i v produljenie na mesec me e lugal za onazi drugata sqkakvi sluchki i gluposti i sega mi kaza 4e iskal da e s taz det daje ne poznava i spored men vsi4ko tva e narochno za da mi e gadno .. spored vas??