.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

:(:(:( kajete neshty

za momichetata: kakvo trqbva da e mom4eto za da e idealen?
    za mom4etata: kakvo trqbva da e momicheto za da e idialno?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    sorka,no ima takava tema
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Sofia
    А бе хора не разнрахте ли че идеални хора няма???
    А и такива теми има сигурно хиляда,четете малко....

Никой не е идеален ..аа кат темата такива още 100 има търсачка
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    момичето за да е идеално трябва да е себеси
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Има няколко важни неща за момичето:Да не е дебела(да е по-слаба от мен(не че съм дебел,де)),да е обезкосмено навсякъде,да е с дълга коса,да няма здравословни проблеми,да не си яде ноктите,с готин характер,да ме развеселява,да е умна и да не е курва(И да ме вземе)
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Има няколко важни неща за момичето:Да не е дебела(да е по-слаба от мен(не че съм дебел,де)),да е обезкосмено навсякъде,да е с дълга коса,да няма здравословни проблеми,да не си яде ноктите,с готин характер,да ме развеселява,да е умна и да не е курва(И да ме вземе)
    Каде ше я тарсиш такава

A_B_C wtf???? nqma takiva idealni hora... sig sam 4e she se zadovolish sas glupavo momi4e, shtoto qvno kolkoto i da e glypava nqma da e po naivna ot teb... Nikoi ne iskam da obijdam, no kade e 4ara i temperamenta na edin 4ovek ako toi nqma nedostataci? Ponqkoga greshkite i lipsata na perfekcionizam sa hubavo neshto

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Каде ше я тарсиш такава
    Не сипвай сол в раната,моля те
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: :(:(:( kajete neshty

Цитирай Първоначално написано от hhhmmhhh
    za momichetata: kakvo trqbva da e mom4eto za da e idealen?
    za mom4etata: kakvo trqbva da e momicheto za da e idialno?
    идеални хора няма.....Освен това всеки си има собствени критерии...
    ПП Има вече такива над....ъъъ..100 теми

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    A_B_C wtf???? nqma takiva idealni hora... sig sam 4e she se zadovolish sas glupavo momi4e, shtoto qvno kolkoto i da e glypava nqma da e po naivna ot teb... Nikoi ne iskam da obijdam, no kade e 4ara i temperamenta na edin 4ovek ako toi nqma nedostataci? Ponqkoga greshkite i lipsata na perfekcionizam sa hubavo neshto
    Това са едва 10(май)неща,бе човек Не я карам да рита футбол с мен Не искам гадже,което да ми пази сянка,краката му да са по-космати от моите,ноктите и почти да не се виждат,защото ги е изгризала,да не ми каже.че след 2 месеца ще умре от рак на белите дробове(примерно) или ,че не може да правим секс,защото има сифилис,да не се държи като селянка,да не е преповтаряла 3 пъти 8 клас,защото е имала двойки по пет предмета и и да не скача на всеки срещнат.20% от момичетта ги припокриват тея неща(По мои изчисления )А в това да е с дълга коса не виждам нищо лошо

Eminem-Mosh

Аз съм идеален, просто още не сте го осъзнали

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Еее жалко. Трябвало да е умна. Съжалявам. Пък и понякога си гриза ноктите.

Град
    Усмивката :Р
    Ааа като почнете с това "идеални хора няма" и направо ми се обезсмисля четенето на коментарите на половината защото са едни и същи..., а според мене не е така! Всеки човек може да е идеален за някого, просто да оценява това което притежава, а и много хора (поне от тези които познавам) казват, че чара на някои е в това, което не притежават!
    И не забравяйте, че всеки си има мнение и вкус!
    За мене, това което много бих искала и което много малко притежават е усета към нещата...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мега фен
    Град
    София
    Тъпа тема.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Съгласна съм с keep_smiling, когато си влюбен в един човек той е идеален, той е най-красивото и добро същество което познаваш.
    За мен идеалното момче трябва просто да е мил с мен и да показва, че не му е все тая какво мисля аз. Външният вид за мен няма особено значение, понеже съм харесвала всякакви типове момчета, единственото за което се сещам в момента е, че искам да има зъби. Да бъде чаровен и да знае как да ме накара да се чуствам обичана... Общо взето това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си