- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъпки по пениса
znachi imam malyk problem. na 14 godini sym i kogato masturbiram sym zabelqzyl che imam nqkakyv vid pypki po penisa ili po tochno nqkakvi malki tochici. vse edno nqkakvi super malki izdutini.. dosta sa na broi i malko me e strah :S pomognete molq vi.
т.7
krem4et0
Смазвай по-добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
май имаше някаква подобна тема но не си спомням как се наричаше , мастни издатини са това и на се проблем
пич тфа е сериозен проблем и може да спре да ти става хуятрябва да спреш да лъскаш веднага иначе няма да мое си го дигнеш след някоя година
![]()
![]()
abe ti seriozno li ?!
Я иди на лекар и не бързай да се филмираш.Може и да не е толова сериозно,но лекър тряя хвърли едно око там![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ooh ama az si neam ideq kade v nashiq grad ima takiva lekari... omg.......... edin pyt pomnq kato bqh na lekar i mi biha injekcii otzad lekarqt mi vidq huq ama nshto ne kaza.. tova malko me uspokoqva ama.. a i da otochnq.. nito me syrbi nito nishto. ne mi pravi absoliutno nikakyv problem i kato ne sym v erekciq pochti ne se zabelqzva![]()
тфа е опасна болест спри да лъскаш :P :P :P :PПървоначално написано от wiffy
![]()
pich ebavash li mi se ? povqrvai mi ne mi e do ebavki.. prosto iskam nqkolko hora da mi kajat che ne e nishto strashno i she moga da se uspokoq i da lyskam i da se gordeq s huq si..![]()
Може да е някакъв обрив... при всички случаи ше трябва да отидеш на преглед ... късмет
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
ama az ne znam kyde ima takyv lekar![]()
Зависи какви са пъпките... ако са точно в периферията на главичката, не се притеснявай, това са мастни жлези. И аз се бях притеснил, даже опитах да ги изтъркам по всевъзможни начиниАко е друго, отиди на уролог.
Ne ti trqbva doktor. Mii se dobre s intimen sapun i shte izcheznat. Spoko.
Eating isn't cheating - Arnold
emii te sa kaji rechi po cqlata povyrhnost no po glavichkata nqma. smisyl takyv, nali kakto e kojichkata koqto pokriva glavichkata malko pod neq po ostanalata koja..do sega ne mi e pravlo problemi no go imam ot malyk. ot 3ti klas ili nestho takova :/
Ох от това, което прочетох, мисля, че става дума за така наречените атероми. По надолу имаше тема сега не ми се търси линк към нея. Провери с търсачката.
П.П. Нормално е нищо ти няма. Не ти пречат
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
aam znachi ako me svetnesh kakyv e tozi intimen sapun evalata ti prava :] a i btw sklonen sym da pratq pic (ostavam si anonimen estestveno) stiga tova da mi pomogne![]()
Да точно това са атероми и 90% съм сигурен че ти няма нищо (= 20% вероятност да си добре имайки в предвит мойте знания)
neshto me obyrkvash.. 90% che mi nqma nishto a samo 20% che sym dobre ?! kak taka ?!![]()
Нищо ти нема ве ,аз па имам 3 ташака сериозно тая зима го откриха от стероидите е![]()
4 и 12т. от правилата
ae kat videhte che sym prost reshihte tashak li dasi praite s mene be :O kak she imash 3 tashaka ???![]()
Ami az lichno polsvam na Krasnaq liniq - Calndula . Mnogo mi haresva i aromata i kato cqlo e super nejen i priaten. Slagai i bi trqbvalo da mine. Ako iskash prati pic da vidq.
Уааахааахаааахаа лелеле направо изтурвах мишката с този твой 3ти ташак напрао къртиш ако е истина би изглеждало много яко ако развъдиш още 3 4 :Д:Д:ДПървоначално написано от cicaaa
znachi she go snimam utre. q kaji si e-maila i shte ti go pratq. ti si mi nadejdata brat![]()
Е ако са атероми как ще му изчезнат с интимния сапун?Първоначално написано от amatorium
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
kvo e ateromi ?![]()
Sumnqva me. Zavisi ot tipa. Nai-dobre da prati edin pic da vidq.