- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко започнахте да се самозадоволявате ?
Стиа се форси бе , и пиши като хората ....Първоначално написано от glezli4ka483
По темата -12-3 не помня точно ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Обаче смятайте...Ние на 12-13 сме почнали да се самозадоволяваме, пък сегашните деца на 12-13 почнаха секс да правят...
Не ми се мисли следващите поколения какво ще правят вече
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Да ... наистина си права ... мнооого праваПървоначално написано от stefity
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
NA 12 13 НЕ ПОМНЯ ТОЧНО И АЗ...
*# lucky men #*
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
![]()
ами не.точно момичета имам напредвид.точно момчетата по късно започват да изучават телата си и да се развиват във всяко едно отношение.докато момичетата започват да виждат разлика още в много ранна детска възраст.и някой беше споменал фроид точно тои беше писал че преди дори да сме се осъзнали какво правим,сме мастурбирали и че от всяко едно наше действие ние гледаме удоволствието.Първоначално написано от glezli4ka483
момчетата в много от случаите почват да мастурбират едва тогава когато почнат да получават мокри сънища,макар и преди да имат сперма мога да изпитват оргазъм.докато женския организъм не се нуждае от такива сингнали че се е развил и започва тогава когато психиката е развита - приблизително 6-9годишна възраст.ай че са олях с писане,сори ако има грешки![]()
Май трябваше да напишеш кои години за кои класове се отнасят![]()
Иначе аз малко след първи клас почнах... не знам на колко години се пада точно... към 7 и половина - 8![]()
След седмата бира всички са еднакви!
докато излязът и яко секссПървоначално написано от stefity
![]()
No matter where you go, there they are...
На 14![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Хаха бе недей, че направо страх ме хваща...Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
не помня ама бях малкаоколо 12-13
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
"Чекия" се пише ве, умникПървоначално написано от HeartBreakKid
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Който го е казал да си скъса дипломатаПървоначално написано от independence_88
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
abe vie nared li ste tfa e naj otvratitelnoto i gnusno ne6to na sveta
ти си хетеро налиПървоначално написано от amor_ruslana
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
be na 14 nqkadeПървоначално написано от HeartBreakKid
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
awe ne pomnq to4no,no bqh malka kato si turkah genitalite v igra4kite i tova mi haresva6e....s zapo4nah da masturbiram na 14 nqkade![]()
![]()
![]()
нз....не помня то4но...ама е било преди 12 годишна възраст...макар и несъзнателно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
на 10![]()
И вуйчо ми ме хванаПървоначално написано от bebinata
![]()
![]()
![]()
mindscan
na 11-12
11![]()