.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Malko help ako moje ^_^

am znachi problema mi e che qm MN chips.. na den qm minimum po 50gr chips.. maika mi i bashta mi kazaha che chipsovete sydyrjat nqkfi rakoobrazni veshtestva obrazuvashti se ot staroto olio i ot mn chips moga da hvana rak. tfa vqrno li e ? po kolko chips e normalno da qm na den/godina ?

hottie
    Guest

Re: Malko help ako moje ^_^

Цитирай Първоначално написано от wiffy
    am znachi problema mi e che qm MN chips.. na den qm minimum po 50gr chips.. maika mi i bashta mi kazaha che chipsovete sydyrjat nqkfi rakoobrazni veshtestva obrazuvashti se ot staroto olio i ot mn chips moga da hvana rak. tfa vqrno li e ? po kolko chips e normalno da qm na den/godina ?
    Не е здравословен , но так не можеш да хванеш.

kfo mu e nezdravoslovnoto ? ako govorish za napylnqvane tfa ne me strqska tyi kato az kfot i da praq ne moga da mina 55kg ;D

Град
    тРоЯн
    и аз ям по много от малка и още съм жива ваще са те метнали
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    ваще са те метнали
    mislish li? se pak tfa ne se sluchva na seki chovek mislq.......

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    ваще са те метнали
    mislish li? se pak tfa ne se sluchva na seki chovek mislq.......
    ми щом съм го казала значи го мисля , според мен няма какво да ти стане ,потърси в нета дали можеш да хванеш рак от това после
    I long to have you now

tyrsih ma ne namiram nisho..

Град
    тРоЯн
    ами незнам.. откажи се от чипса пък
    I long to have you now

Re: Malko help ako moje ^_^

Всички храни в наше време са генномодифицирани, така че каквото и да ядеш може да се разболееш от рак. А иначе, др път като ти кажат ваще, че се може да се разболееш - кажи им че като те стресират така, възможността се увеличава в пъти .

Град
    Пловдив
    Тва си е чистата истина.Наистина може да се получи нещо такова.Както и не е полезно да се яде маргарин.Същата работа.Не са те метнали ваще.Но досега не съм разбрала за случай някой да е болен от рак, защото е прекалил с чипса
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Единственото лошо нещо е че е мн калоричен и може да увеличи холестерола ти, но в днешно време не мога да се сетя за нещо което е напълно безвредно...пък и 100 гр не са чак толкова мн

Супер фен
    Може да смениш чипса с дюнери,бургери,пици,кремви ши,филии с маргарин.Разнообразие трябва.

em az qm mn neshta, obache chipsa nikoga ne go propuskam.. :S

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ми и мен ме тормозят и аз вече си правя домашен чипс е не като в магазина но в картофите от село няма химии
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

А бе то че чак рак няма да хванеш от чипс - няма. Но като цяло чипсът не дава нищо полезно на тялото ти. Защо не опиташ да замениш манията си по чипса с нещо друго - например салатка или плод?

Олиото съдържа веществото акролеин което е токсично и отровно. При всяко ново пържене със старато олио (както е при фрютюрниците) акролеинът се повишава повишава и повишава... Замислете се следващия път преди да се натъпчете със вкусните картофки от Макдоналдс

Хм... не мисля,че ще се стигне до рак от чипс.Естествено не е здравословен по-хубаво намали консумацията му,поне за малко.Ще ти от полза все пак разнообразиш храната. :P

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

em znachi she se opitam da go namalq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си