- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по телефона
probvali li ste razkajete![]()
т.7
krem4et0
Имаше една песен на Васил Найденов - Телефонна любов... няма да е зле да я изслушаш
Иначе мен ме възбуждат песните на Пепа.. ако ми изпеят по телефона, няма да се обидя.. Особено - Набелязвам те![]()
There Is Only One..
Не съм опитвала,но сигурно е готино.Въпреки че аз не мога да говоря мръсотии![]()
Готино е,особено ако преди това сте си писали някое палаво съобщение..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Винаги,когато ни се налага и ни се иска го правим по телефона.Много е приятно.При нас приятелят ми говори мръсотиики,а аз пъшкамГотино е,но не може да се сравни с истинското.
![]()
Първоначално написано от love_slancho
Е ти нищо ли не говориш...И на мен ми се иска обаче немога да говоря мръсотийки...има време да се науча де
Говоря но само ако той ми зададе някакъв въпрос.Иначе така свободно не мога.Първоначално написано от Girlicious
Омфг, тва са ебахти и глупостите.. Като секс по скайп.. Неее.. Ужасно е, но за де4ицата на по 13 сигурно е адски възбуждащо.
![]()
Робинята на Quench
kakto kazala SINDel naistina e ujasno..e moje da kaja...oo ako znae6 po xalat sam sega...i otdolu 4isto gola ama do tam..se stiga glupavo e tova![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
nqkolko pati be6e razli4no,stranno,no mnogo vazbyjda6to,govori6 tova ,koeto iska6 da napravi6 s tozi 4ovek malko mrasotiiki i si go prectavq6 i se poly4avaПървоначално написано от djidjoleo
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
...и притеснително! Особено като им закъснее 'цикъла'! [-o<Първоначално написано от SINDEL
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хора какво правите, та да имате толкова свободно време за глупости ?Кажете ми и аз да си освободя малко за нещо
![]()
![]()
![]()
Хм... по добре на живо \/
Got me feeling like extaZy...
Когато бях 3ти клас званях на секс телефоните.Първо беше забавно, ама като получихме сметката ми се доплата. От тогава не сам пробвал
![]()
Не...наистина е глупаво аз лично не че съм искала да възбудя приятеля ми по телефона,но стана без да искам и след това ме накара да отида у тях![]()
![]()
има си и плюсове
![]()
![]()
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
има си легло за тая работа вее... първо беше по интернет... ся по телефона... накрая никак ли няма да има
М даа, много е готино![]()
Първо почваш с няколко съобщения и който не издържи звъни на другия и ...
Ама тъпите телефони като прекъсват връзката на всеки 1ч. не е хава
Тва е добре, при положение, че гаджето ти не се намира за момента в града ти
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Правила съм и не само по телефома, писала съм нещо като секс-разкази... преди (примерно в мирк) на познати. Казвали са, че има ефект... Но по телефона си мисля, че имаше по-голям ефект. Яко е![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
hhxaHXhAXHAHXhAHXAHxAHH
На к1де отива този свят !?
Ммм аз предпочитам действието пред приказките ....![]()