- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужно ли е да се правим на каквито не сме?
Съгласна съм с мненията на babity и Jus7__Me. Емо изпълненията са много на мода. Само дето повечето хора не разбират, че така нареченото *емо* не е показване само на лошите емоции, а парадиране с емоции като цяло. Поне това е оригиналния замисъл, де.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
то че нетрябва нетрябва ама не е много есно цял живот да слушаш подигравките на другите но ще се опиам да не играя роля но необещавам резултат и да така е пълно е с идиоти навсякаде накадето се обърнешПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Никой не е казал че е лесно,но винаги има начин да накараш един идиот да замалчи вярвай ми.И те ще се осъзнаят след време.Важното е да държиш на своето,колкото и да е трудно след време хората ще започнат даже повече да те уважават,защото не играеш някакви роли,а си просто себе си и товага ще си кажеш ето аз отстоявах принципите си и вярвай ми тогава ще изпиташ по-голяма наслада.Първоначално написано от ivakavlad
а дай боже след толкова болка и страдание да дойде и найто време благодаря почувствах се по добре![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
аз пък мисля,че за да бъдеш себе си изцяло трябва да си самоуверен,да не ти пука за чуждото мнение,общо взето да предпочиташ себе си пред другите,в смисъл такъв примерно да си отстояваш принципите,въпреки че няма да се хареса на някой и така.Относно това,че си крием чувствата това понякога ни се налага,защото не сме сигурни дали другите ще ни разберат или поради някаква друга причина.Аз лично предпочитам да си кажа какво ме тормози,но пък не винаги го правя.
Няма дай боже бъди сигурен че след време всичко ще се нареди,важното е да вярваш в това.Първоначално написано от ivakavlad
![]()
На мен ми е ясно, че е за "зашита", чудно ми е, защо трябва да се защитаваме от уж най-близките ни хора...
Защото в повечето случай "Най-Близките" ни хора се оказват гадовете които се смеят на всяко твое нещастие! Поне при мен е така де... незнам как са вашите фр, но наскоро се появи един от законите на Мърфи... и разбрах че колкото и гаден да е живота все пак имам няколко приятеля...
Така че внимавайте пред кого какво споделяте и да не ви пука от смрадовете които се смеят на това че ви е тежко...![]()
Да така е,трябва да сме естествени и да показваме чувствата си...но много хора крият чувствата си,защото някои хора ги използват срещу самите тях и то хора,които обичат,а от това ги боли още повече...![]()
Budete sebe si,ve4e ima dostatu4no drygi xora![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
м да прав/а си,но има и някои неща заради които наистина не си струва да се плаче!
заеби ги ти тия глупавите от скайпа![]()
Еми какво да се прави. Просто някои ги е страх да си признаят истината и затова.
Или пък гаджето им ги е скъсало и те за да се направят, че не им пука и че им е било все тая си ги пишат тея надписи: "Гадна кучка без сърце" или култовото "Кучка съм, ама не твоята".
П.П. Аз на профила ми в скайп нищо не пиша... все ми е тая
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
не е нужно никак даже![]()
Много си права,но много хора са лицемерниПървоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
и искат да изглеждат силни ли,ддз.
И на мен ми е смешно като почнат да се пишат лични
работи,така че да бъдат видяни от всички.
Смешно е,тъпо е...
Да ако целите да сте център на вниманието или да си избивате комплексите за сметка на други хора...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
доста правилно ,за съжаление![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Днес всичко е толкова изкуствено...не понасям такива хора които се мислят за "силни" а същевременно не са...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
найстина не се опитвай да промениш хората..и не слагай вси4ки от общ знаменател..аз имам истински приятели,на които като им се оплаквам и дори като им пла4а на рамото не винят другия,а се стараят да разберат моята болка,защото преди вси4ко щом ме е наранил някой зна4и ми е пукало за него...а не мога да спра да оби4ам някой просто защото той е направил еди какво си..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...