Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
]Никой не казва, да си изливаш чувствата на всеки.И защо трябва да се "правиш"?
Аз съм на принципа "това съм аз и не ме е срам да го показвам", когато не съм в настроение, не е нужно да се хила като дебил, при условие, че никак не ми е до смях....Едно е да си мълчиш, друго да се правиш
Не е казано, че след като не рева на рамото на приятелите ми за всичко, а се забавлявам с тях дори и в тежките моменти се правя на нещо, което не съм. Приятелите ми спечелиха безплатна екскурзия до Париж, всички до един, без изключения (можех и аз да я имам, но не пожелах). Когато ми го съобщиха нях подтисната и се чувствах зле, но неможех да се държа като сопол и да хленча и да им развалям кефа, не съм такава! Не съм от типа хора, които ще хленчат. Ако съм си го позволявала, то е било пред непознати в интернет еднократно. Хората от близкото ми обкръжение не бива да ме познават като ревла, момиче, което е неспособно да се справи с проблемите си. Аз може и да съм такава, но искам да е ясно, че и в най - лошите си моменти ще съм там за да се радвам с тях и за да им дам едно рамо когато са зле.