.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Съгласна съм с мненията на babity и Jus7__Me. Емо изпълненията са много на мода. Само дето повечето хора не разбират, че така нареченото *емо* не е показване само на лошите емоции, а парадиране с емоции като цяло. Поне това е оригиналния замисъл, де.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    За мен всеки трябва да бъде себе си и да не му пука какво ще кажат останалите,защото е много по-лесно да играеш някаква роля,но е по трудно да бъдеш себе си,но това носи по голяма наслада.
    лесно е да се каже човек да бъде себеси без да му пука какво ще кажат другите за него лично аз съм правил опит да бъда себеси единственното което видях бяха подигравки и обиди даже и тук вече не споделям проблемите си защото преди време пуснах една тема в която изразих цялата си болка и това което ми казаха повечето така наречените "компетентни" хора беше че съм педал, шизофреник(защото бях писал в 3-то лице за себеси), кретен, тъпо емо пращаха ме също така да си режа вените и както бях испаднал в страшна депресия знаеш ли колко готино ми стана като ми написаха всичко това опитвал съм се да говоря и с така наречените ми приятели ама и там нищо ефекта беше че си останах сам такаче по добре е човек да играе роля отколкото да бъде себеси поне в отношение на чувствата
    Едно ще ти кажа не трябва толкова да ти пука какво мислят някакви олигофрени за теб.Да наистина е гадно,но докато не го осъзнаеш само ще ти вреди,с толкова много идиоти ще се сблъскаш в живота си че си нямаш на идея,но един човек винаги може да "затапи" идиота.
    то че нетрябва нетрябва ама не е много есно цял живот да слушаш подигравките на другите но ще се опиам да не играя роля но необещавам резултат и да така е пълно е с идиоти навсякаде накадето се обърнеш
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

За мен всеки трябва да бъде себе си и да не му пука какво ще кажат останалите,защото е много по-лесно да играеш някаква роля,но е по трудно да бъдеш себе си,но това носи по голяма наслада.
    лесно е да се каже човек да бъде себеси без да му пука какво ще кажат другите за него лично аз съм правил опит да бъда себеси единственното което видях бяха подигравки и обиди даже и тук вече не споделям проблемите си защото преди време пуснах една тема в която изразих цялата си болка и това което ми казаха повечето така наречените "компетентни" хора беше че съм педал, шизофреник(защото бях писал в 3-то лице за себеси), кретен, тъпо емо пращаха ме също така да си режа вените и както бях испаднал в страшна депресия знаеш ли колко готино ми стана като ми написаха всичко това опитвал съм се да говоря и с така наречените ми приятели ама и там нищо ефекта беше че си останах сам такаче по добре е човек да играе роля отколкото да бъде себеси поне в отношение на чувствата
    Едно ще ти кажа не трябва толкова да ти пука какво мислят някакви олигофрени за теб.Да наистина е гадно,но докато не го осъзнаеш само ще ти вреди,с толкова много идиоти ще се сблъскаш в живота си че си нямаш на идея,но един човек винаги може да "затапи" идиота.
    то че нетрябва нетрябва ама не е много есно цял живот да слушаш подигравките на другите но ще се опиам да не играя роля но необещавам резултат и да така е пълно е с идиоти навсякаде накадето се обърнеш
    Никой не е казал че е лесно,но винаги има начин да накараш един идиот да замалчи вярвай ми.И те ще се осъзнаят след време.Важното е да държиш на своето,колкото и да е трудно след време хората ще започнат даже повече да те уважават,защото не играеш някакви роли,а си просто себе си и товага ще си кажеш ето аз отстоявах принципите си и вярвай ми тогава ще изпиташ по-голяма наслада.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    а дай боже след толкова болка и страдание да дойде и найто време благодаря почувствах се по добре
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

аз пък мисля,че за да бъдеш себе си изцяло трябва да си самоуверен,да не ти пука за чуждото мнение,общо взето да предпочиташ себе си пред другите,в смисъл такъв примерно да си отстояваш принципите,въпреки че няма да се хареса на някой и така.Относно това,че си крием чувствата това понякога ни се налага,защото не сме сигурни дали другите ще ни разберат или поради някаква друга причина.Аз лично предпочитам да си кажа какво ме тормози,но пък не винаги го правя.

а дай боже след толкова болка и страдание да дойде и найто време благодаря почувствах се по добре
    Няма дай боже бъди сигурен че след време всичко ще се нареди,важното е да вярваш в това.

На мен ми е ясно, че е за "зашита", чудно ми е, защо трябва да се защитаваме от уж най-близките ни хора...

Защото в повечето случай "Най-Близките" ни хора се оказват гадовете които се смеят на всяко твое нещастие! Поне при мен е така де... незнам как са вашите фр, но наскоро се появи един от законите на Мърфи... и разбрах че колкото и гаден да е живота все пак имам няколко приятеля...
    Така че внимавайте пред кого какво споделяте и да не ви пука от смрадовете които се смеят на това че ви е тежко...

Град
    Sofia
    Да така е,трябва да сме естествени и да показваме чувствата си...но много хора крият чувствата си,защото някои хора ги използват срещу самите тях и то хора,които обичат,а от това ги боли още повече...

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Budete sebe si,ve4e ima dostatu4no drygi xora
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    м да прав/а си,но има и някои неща заради които наистина не си струва да се плаче!

заеби ги ти тия глупавите от скайпа

Град
    Dreamland Varna
    Еми какво да се прави. Просто някои ги е страх да си признаят истината и затова.
    Или пък гаджето им ги е скъсало и те за да се направят, че не им пука и че им е било все тая си ги пишат тея надписи: "Гадна кучка без сърце" или култовото "Кучка съм, ама не твоята".

П.П. Аз на профила ми в скайп нищо не пиша... все ми е тая
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

не е нужно никак даже

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Нужно ли е да се правим на каквито не сме?

Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]Винаги ми е било чудно, защо трябва, когато сме нарананени да казваме, че не ни пука....Погледнете например профилите в skype, когато 1 момиче е влюбено и има връзка се е написало Мацката на еди кой си или Ангелчето на незнам си кой, когато вече не са заедно, момичето става "Гадна кучка без сърце"...Защо, когато споделш на някой, че се чувстваш зле заради постъпката на някой спрямо теб, получаваш критики от рода на "много си зле, как може да плачеш за тоя идиот.." и пр...
    Мисля, че е излишно да се правим, на каквито не сме и да не даваме воля на истинските си чувства само за да докажем някому нещо....
    Кажете вие какво мислите
    Много си права,но много хора са лицемерни
    и искат да изглеждат силни ли,ддз.
    И на мен ми е смешно като почнат да се пишат лични
    работи,така че да бъдат видяни от всички.
    Смешно е,тъпо е...

Да ако целите да сте център на вниманието или да си избивате комплексите за сметка на други хора...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

доста правилно ,за съжаление
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Град
    "градът на мечтите"
    Днес всичко е толкова изкуствено...не понасям такива хора които се мислят за "силни" а същевременно не са...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    найстина не се опитвай да промениш хората..и не слагай вси4ки от общ знаменател..аз имам истински приятели,на които като им се оплаквам и дори като им пла4а на рамото не винят другия,а се стараят да разберат моята болка,защото преди вси4ко щом ме е наранил някой зна4и ми е пукало за него...а не мога да спра да оби4ам някой просто защото той е направил еди какво си..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си