.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Най-добър фр

ami eto go i moq problem : vlubena sum v nai -dobriq mi priqtel s nego se poznavme ot 9-10 godini super 4ovek i neveroqten sladur problema e tam ,4e az nz dali da mu kaja za 4ustavata si i ako otgovori dali da trugnem ,a znam ot nai-dobrata mi priqtelka ,4e e imalo period v koito i toi me e haresval ,no ne e iskal da mi kaje za6toto ako primerno trugnem i psole skusame ,4e nqqma da e su6toto nqma da q ima taq silna vruzka pomejdu ni pls pomognete da mu kaja ili ne ? mersi i molq bez grubi komentari
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Да, според мен е по-добре да говориш с него, отколкото да го таиш в себе си! Това отново е пример, че приятелство между момче и момиче не може да има, все единият има чувства! А той по някакъв начин показва ли ти сега, че има чувства или се държи чисто приятелски
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Град
    София
    Кажи му.
    [size=7][b][u]fosse cos

ami priqtelski ama nie poprincip si se haresvame v na4aloto na godinata awe detsdka gradina ama ..
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Най-добре поговорете, щом ти е най-добър приятел няма да ти се изсмее и ще те разбере, както предполагам те е разбирал за други проблеми, така че ти остава само да събереш кураж и да действаш! В крайна сметка един живот живееш, нищо е губиш, вместо да се измъчваш пробвай! Успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Абе как ше му каеш бе еи идиотски форум не лъжете момичето бе ! Един свестен приятел е ДО ГРОБ !!!!! А едно гадже е за време .... Ако найстина държиш толкова много на него в никъв случай не му казвай!!! Просто не си заслужава заради няколко бонуса да развалиш найстина страхотното приятелство !!! Ако ти сама смяташ че приятелството ви е много добро просто поговори с него и се оточнете че не си заслужава да го разваляте !!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Кажи му - щом и той те е харесвал значи има шанс да сте заедно. Не го пропускай - може да е единствения.

Град
    pz city
    Поговорете нали сте приятели от 10год. ще се разберете а и може да излезне нещо кой знае хвърлял се смело напред с него

Еми и аз имам много добър приятел.. имам си чуства към него и той знае..обичаме се ноо.. наистина неискаме за няква глупост да скъсаме ии после наистина няа да е същото..така че мисля че тряа му кайж ии да решите кво да прайте!! Успех!!
    Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Според мен не трябва.Или поне аз на твое място не бих му казала.Наистина тези преди мен бяха прави-приятелството е до гроб, а гаджетата са за време.А и той е предпочел да не ти каже, нали?Щом не го е направил, значи има някаква причина да не иска да сте заедно.И все пак постъпи така, както ти казва сърцето
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от kiki_riki90
    Кажи му - щом и той те е харесвал значи има шанс да сте заедно. Не го пропускай - може да е единствения.
    +1

Град
    *Maina`City*
    кажи му...щом сте толкова добри пр и да не испитва нещо по-силно към теб според мен би те разбрал и пак ще сте си пр...ако пък има нещо по-силно то тогава нищо не причи да сте си заедно...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Струва ли си да загубиш едно истинско приятелство за може би една 'мимолетна' връзка? Вярваш ли, че с него би заживяла и в бъдеще и че няма да се разделите? Защото, ако един ден дойде 'краят', можеш да бъдеш сигурна, че нищо няма да е "както преди". В най-добрия случай ще си останете просто добри познати. И толкова.
    Аз съм по-скоро против любовните връзки между мноого добри приятели.
    И аз имах най-добър приятел, когото тайничко си харесвах. Знаех, че и той ме харесва, но знаех също и че може да го загубя, ако нещо не се получи. Е, преживяхме го тоя период. Сега сме като брат и сестра.. и знам, че каквото и да се случи той винаги ще е до мен. Така че не съжалявам за направения ми избор.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да,но ако тръгнете и сте двойно по-щастливи от сега,и станете още по-близки,и това продължи мн дълго?
    Има много различни възможности за развой на нещата,но няма откъде да ги знаеш предварително оттърси се от тях и мисли трезво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си