- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам какво да правя...
... Имам си приятел от 2 години той е на 16 аз също ... най - добрият ми приятел е момче.. които е също приятел и с моито гадже..обаче този месец установих че най - добрият ми приятел.. е влюбен в мен.. постояно ми звъни .. говори ми мили неща.. непрекъснато ми казва че ме обича повече от всичко на света.. дори се опита и да ме целуне... напълно различно от това както се държеше в началото на нашето запознаване... и от всичко това приятеля ми се дразни адски много.. обаче незнам защо аз се ядосвам повече на собственото ми гадже отколкото на "приятеля ми" .. а дори незнам дали обичам момчето си още. с всяко негово движение ме дразни и дразни все повече.. обаче има и моменти в които .. как да се изразя искам да се омъжа за него.. ОффффффМоля ви споделяте според вас защо се получава така....
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МОМИЧЕ И МОМЧЕ!!! Няма как.. забрави тази работа и гледай да се оправиш с приятеля си..![]()
There Is Only One..
Темата ти не е точно за раздел Секс, не мислиш ли? И все пак смятам, че е най-добре да си изясниш с кой какво искаш да имаш, и те са приятели - по възможност не разваляй приятелството им.
[quote="fiama"]Темата ти не е точно за раздел Секс, не мислиш ли?
Да извинявам се.. мислех че пиша в "Любов"![]()
Неправи нищо необмислено приятелството между мъжете е много стабилно и не знам как би тръгнал да те охажва като са добри приятели чесно аз дори да немога да заспя мислейки за някоя жена и тя ако е гадже на най-добрия ми приятел нямаше да направя абсолютно нищо.... затова щом човека е поел риска да жертва приятелството си не го прецаквай ти... действай както намериш за добре
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Защото си тъпа и не знаеш какво искашПървоначално написано от heylyn
![]()
Тука не си прав... Т'ва, че ти явно нямаш приятелки момичета си е твой проблемПървоначално написано от HeartBreakKid
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Gadjeta 6te ima6 mnogo,priqteli malko![]()
Ами не може да има! "Най - добрия и приятел" и налита. Тва приятелство ли е ??? Друго доказателство е рекламата на спрайт...Първоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Прост си сине вече няма приятелство ... щом той гледа на нея по друг начин сега е поставена да избира между двамата... тъй че това беше тъпоПървоначално написано от beli_noshti
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Да... в случая не е... Но аз говоря по принцип. Всичко е възможно. Просто трябва да попаднеш на правилния човек - и в приятелството, и в любовта и тогава започваш да мислиш по различен начин... Повярвай миПървоначално написано от Tazadar
![]()
ами да избира ние не ги познаваме, за да кажем кой от двамата да избереПървоначално написано от Jagger
Голям размер на картинката! /machoka/
разбери какво точно искаш
No matter where you go, there they are...
Ами и да има такова чудо то е в много редки случаи... Аз нямам приятелки момичета, нито имам приятели, които имат приятелки момичетаПървоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Keep lookin' broПървоначално написано от Tazadar
Сигурен съм, че ще си намериш истинска приятелка! Не само за приятел, но и за нещо повече
![]()
+1Първоначално написано от InSoMn1aC
наистина недей да разваляш 2-годишна връзка заради някакво увлечение
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Ами нали това обяснявамПървоначално написано от InSoMn1aC
Ако е за "нещо повече" няма да сме приятели
За това не вярвам, че може момиче да ми е приятел - винаги ще мисля за нея като за "нещо повече"...
mani gi i dvamata ..maje po4ini si malko ot taq napast![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
разбери какво искаш и избери един от тях!за да не ти се разсърди другият му обясни защо не си избрала него! мисля че така е редно!
как неможе да има приятелство между момиче и момче най - добрия ми приятел е момче пък нито има чувства към мен ,нито аз към него тва че неможете да се сприятелите с някого от другия пол си е ваш проблем![]()