.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 142

Забременяла ли е?

Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...

т.7
    krem4et0

Има голяма вероятност да нее забременяла тъй като при момчетата в ранна възраст няма семеотделяне оделя се секрет от простата един вид бииш с халосни мъ за по сигурно требе да прай тест.... нее трудно да се досетиш ее и четете малко повече да нема такива издънки за по интересно да свърша в нея....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Недоумявам ...
    Та ти си момче на 13 години и си спал с приятелката си, която е на 12 ...
    И за по - интересно си свършил в нея ...
    Веднага върви и и купи един тест за бременност от аптеката.
    Между другото кога се е случило това???
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Няма значение кога се е случило когато е свършил в нея...

ами миналата седмица стана...

Jagger как така няма значение, ако е било до преди 1-2 дена може да вземе хапче, което ще прекъсне бременността, колкото и да е вредно, поне няма да гледа дете на 12 години ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Другият начин е да се направи аборт .... но дано да не се стига до там.

А пък неможе едно момиче да забременее щом няма цикъл ...

абе хора все повече се убеждавам,че вие не сте добре!ДЕТЕ на 13 години и ДЕТЕ на 12 години решили да правят секс.нямат си и представа какво е това секс,но все пак решават да го направят без да предполагат че след това може и да има последици!На всичкото отгоре ДЕТЕТО на 13 години решава да свърши в ДЕТЕТО на 12 години.Не не,това ми звъчи като някакъв виц,и да го видя не мога да го повярвам.ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!!!!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Много ми е интересно как ще стане това бебе при положение 4е моми4ето няма цикъл абсолютно невъзможно
    п.с. стига се хващахте на теми ебавки...
    No matter where you go, there they are...

Re: Голям проблем...моля помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    Ти нормален ли си ?
    Бас държа, че ти си отворил темата за секс...
    Ех, т'ва тея малките няма да са научат, че за всичко си има време, а не да избързват и да стават издънки...
    Знаеш ли к'во ? Заслужаваш никой да не ти обърне внимание... камо ли да ти помага... Проблема си е твой да си мислил за последствията...(лично мнение)
    След седмата бира всички са еднакви!

ЕЕ кога сгафиш така пиши на време! А за тия хапчета не съм знаел доообре е някфа нова информация.

Ти май от повече съвети нямаш нужда това е достатъчно хапчета,тест, и т.н. дано не се преебат много нещата.. иначе после требе да почетеш малко повечее на къде ни отива обществото.... Че глупости прайм, прайм ама поне отговорност да се поема за тях и после да не се повтарят...

IvOnDa ти пък какво искаш и на кого говориш?!?!?!

Ами не знам, сигурно не е бременна, ама аз се притеснявам, ако сме изкарали някакъв мн лош късмет... точно когато е имала първата си клетка...

ЕЕ тука стават ебаси интригите.... Обществото нии е болно и само с псувни нема и отхвърляне на реалноста няма да го опрайм

На 13 и 12
    да се смееш ли... да плачеш ли
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    На 13 и 12
    да се смееш ли... да плачеш ли
    По-добре се прекръсти 3 пъти !!!!

Незнам, но аз останах шокирана от тази тема.
    Дано да е ебавка, а ако не е ... на къде отива този свят?!?!?!
    Та аз на 12 години стоях пред блока и си играех с наборите.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Според мене трябва да измислят някаква система дето през монитора да засича тези който са под 18 и така няма да се ядосвам когато запореден пър прочета тема за секс от 12-14 годишни!
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    IvOnDa ти пък какво искаш и на кого говориш?!?!?!
    някъде споменах ли твоето име??????естествено че говоря на автора,на тебе ли да се обяснявам.абе защо ли изобщо ти отговарям?

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Незнам, но аз останах шокирана от тази тема.
    Дано да е ебавка, а ако не е ... на къде отива този свят?!?!?!
    Та аз на 12 години стоях пред блока и си играех с наборите.
    Аз като бях на 12 се чудех защо на "големите" толкова много им харесва да се целуват... Пък да не говорим за секс... Не помня да съм употребявал тая дума на тая възраст...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    абе хора все повече се убеждавам,че вие не сте добре!ДЕТЕ на 13 години и ДЕТЕ на 12 години решили да правят секс.нямат си и представа какво е това секс,но все пак решават да го направят без да предполагат че след това може и да има последици!На всичкото отгоре ДЕТЕТО на 13 години решава да свърши в ДЕТЕТО на 12 години.Не не,това ми звъчи като някакъв виц,и да го видя не мога да го повярвам.ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!!!!
    защото говориш в мн.ч. затова те попита...

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    ами той да не е правил секс сам със себе си????нали го е правил с приятелката си.за тях двамата говоря?още нещо неясно има ли???

Да ама тя защо се засяга ако не спада към това число....

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Да ама тя защо се засяга ако не спада към това число....

няма смисъл да се хабиш да им обясняваш на такива...

Град
    Русе
    Амиии незнам аз просто поясних .. различни хора различни идеали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си