- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяла ли е?
не аз да се кръстя, а тях трябва да водя в манастирПървоначално написано от InSoMn1aC
Голям размер на картинката! /machoka/
Ми айде да прекратим спама и да си живвееем спокойно както винаги....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
peace
No matter where you go, there they are...
значи може първото идване на цикъла да се е засякъл с момента в който сте го направили и за тва да е текло повечко кръв (има мн такива случей) и ако е така може и да е забременяла...нямам си и на идея не мога да позная,ама по добре вземете тест и ако е било скоро задължително хапчета и личен мой съвет е да НЕ правите секс толкова малки има си време за всички и повярвай ми когато сте по големи и по зрели и сеска ще бъде по приятен![]()
Не се възмущавай толкова, защото ти изръси накуп едни от най-големите идиотщини в тази тема - тестове за бременност, спешна контрацепция, аборт, при положение, че момичето няма цикъл.Първоначално написано от mishaaaaa
Вземи и ти да прочетеш някоя книжка, играейки си с наборите.
Някви там клетки...абе ей пишлеме тря ти един здрав бой да ти доиде акъла в главата къде си тръгнал ти още не се виждаш от земята че секс ще правиш...Тва не ти е мача с приятелчетата от квартала...Първоначално написано от icooo666
кат си толкова голям поне почети малко да знаеш кво правиш
а след това върви си строши главата в някоя стена...тцтцтц нямам думи![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
+1000000000000000Първоначално написано от InSoMn1aC
To love is easier than to prove your love!!!
Първоначално написано от icooo666
![]()
бахх...туй някфа шега нали....ОМГ...не не някой мноу яко се е изгаврил в тоя форум
![]()
...ако тва е истина съветвам теб и приятелката ти да научите малко повечко относно секса да прочетете някоя книжчица
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Аз не знам как да реагирам..![]()
Слушала съм какво ли не, ама на 12... Повечето на тази възраст си играят пред блока с топка! :О Ако е истина силно се надявам да се оправите...
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
kaji 4e temata e ebavka ..za6to ako e istina ne znammmm prosto ..spokoino ne e bremenna..ama pomisli dali e dozrql organizma za sex..tova si seriozno ne6to...za da go pravi6 e taka da po interesno leleei... lleleeii napeavo sam v potresena... i kato pusnat sled 2 3 gofini tema otnovo ...''otkoga vodite polov jivot' i priqtelkata ti 6te kaje amii bex na 12 godini nqmax o6te cikal ama go re6ixme da ni e po-interesno i go pravix![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Съгласна!Първоначално написано от IvOnDa
Мило дете, наистина не си наред...
taka stava kogato tq e na 12 god a ti na 13![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
ахаха каква ти възбуда, тя още нз кое къде й еПървоначално написано от icooo666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха![]()
Интересно - ходите от една година. Какво правите, като "ходите" ? Освен секс ?Ние на 12 си държахме ръцете и се целувахме срамежливо по бузата... Как да ти дадем мнение, че и компетентно, като сме го нямали този проблем?!
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Т'ва за мен си е поредната тема ебавка, но за нещастие има мн такива истински случаи. Но какво можем да направим ние? Нали всеки сам си решава какво да прави с тялото си?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
абе вие добре ли сте бе ?Първоначално написано от icooo666
![]()
![]()
мале малее ... до къде стигнахте бе деца...
на 13 и 12...
![]()
Got me feeling like extaZy...
Първоначално написано от djesi_9_4
Той е стигнал доста навътре в нея, ако питаш мен...
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Абе дечица защо не хванете да почетете малко и да се ограмотите преди да почнете да правите "секс"(ако изобщо може да се нерече така)..и как 13 годишно дете може да възбуди 12 годишно..![]()
И ДА може да е бременна-дори да не е имала цикъл първата яйцеклетка може да е почнала да се отделя !!!
Преди първия цикъл идва първата овулация!!!!
Задължително направете тест.И друг път да знаеш...първо се образоваш,после правиш секс.Е,то при вас не е секс де,детска му работа....![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Аве вии сте бавни развиващи ве ! Ко им са бъркате в работата ,ако искат и на 5 години ще го направят вас ко ва бърка ,малоумници ...