.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 142
    Цитирай Първоначално написано от InSoMn1aC
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    На 13 и 12
    да се смееш ли... да плачеш ли
    По-добре се прекръсти 3 пъти !!!!
    не аз да се кръстя, а тях трябва да водя в манастир
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ми айде да прекратим спама и да си живвееем спокойно както винаги....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    peace
    No matter where you go, there they are...

Град
    в лайната!
    значи може първото идване на цикъла да се е засякъл с момента в който сте го направили и за тва да е текло повечко кръв (има мн такива случей) и ако е така може и да е забременяла...нямам си и на идея не мога да позная,ама по добре вземете тест и ако е било скоро задължително хапчета и личен мой съвет е да НЕ правите секс толкова малки има си време за всички и повярвай ми когато сте по големи и по зрели и сеска ще бъде по приятен

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Незнам, но аз останах шокирана от тази тема.
    Дано да е ебавка, а ако не е ... на къде отива този свят?!?!?!
    Та аз на 12 години стоях пред блока и си играех с наборите.
    Не се възмущавай толкова, защото ти изръси накуп едни от най-големите идиотщини в тази тема - тестове за бременност, спешна контрацепция, аборт, при положение, че момичето няма цикъл.
    Вземи и ти да прочетеш някоя книжка, играейки си с наборите.

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Незнам, но аз останах шокирана от тази тема.
    Дано да е ебавка, а ако не е ... на къде отива този свят?!?!?!
    Та аз на 12 години стоях пред блока и си играех с наборите.
    Не се възмущавай толкова, защото ти изръси накуп едни от най-големите идиотщини в тази тема - тестове за бременност, спешна контрацепция, аборт, при положение, че момичето няма цикъл.
    Вземи и ти да прочетеш някоя книжка, играейки си с наборите.
    абе казах ви не за занимавайте с момичето!!!явно иска да стане на всяка манджа похлупак,но само се излага с тъпите си мнения,и на всичкото отгоре се заяжда,понеже май написаното от мен й се стори че е за нея...

Re: Голям проблем...моля помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    Някви там клетки...абе ей пишлеме тря ти един здрав бой да ти доиде акъла в главата къде си тръгнал ти още не се виждаш от земята че секс ще правиш...Тва не ти е мача с приятелчетата от квартала... кат си толкова голям поне почети малко да знаеш кво правиш
    а след това върви си строши главата в някоя стена...тцтцтц нямам думи
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от InSoMn1aC
    Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    Ти нормален ли си ?
    Бас държа, че ти си отворил темата за секс...
    Ех, т'ва тея малките няма да са научат, че за всичко си има време, а не да избързват и да стават издънки...
    Знаеш ли к'во ? Заслужаваш никой да не ти обърне внимание... камо ли да ти помага... Проблема си е твой да си мислил за последствията...(лично мнение)
    +1000000000000000
    To love is easier than to prove your love!!!

бахх...туй някфа шега нали....ОМГ...не не някой мноу яко се е изгаврил в тоя форум ...ако тва е истина съветвам теб и приятелката ти да научите малко повечко относно секса да прочетете някоя книжчица
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Усмивката :Р
    Аз не знам как да реагирам..
    Слушала съм какво ли не, ама на 12... Повечето на тази възраст си играят пред блока с топка! :О Ако е истина силно се надявам да се оправите...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

kaji 4e temata e ebavka ..za6to ako e istina ne znammmm prosto ..spokoino ne e bremenna..ama pomisli dali e dozrql organizma za sex..tova si seriozno ne6to...za da go pravi6 e taka da po interesno leleei... lleleeii napeavo sam v potresena... i kato pusnat sled 2 3 gofini tema otnovo ...''otkoga vodite polov jivot' i priqtelkata ti 6te kaje amii bex na 12 godini nqmax o6te cikal ama go re6ixme da ni e po-interesno i go pravix
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    абе хора все повече се убеждавам,че вие не сте добре!ДЕТЕ на 13 години и ДЕТЕ на 12 години решили да правят секс.нямат си и представа какво е това секс,но все пак решават да го направят без да предполагат че след това може и да има последици!На всичкото отгоре ДЕТЕТО на 13 години решава да свърши в ДЕТЕТО на 12 години.Не не,това ми звъчи като някакъв виц,и да го видя не мога да го повярвам.ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!!!!
    Съгласна!
    Мило дете, наистина не си наред...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    МНОГО СТЕ ТЪПИ А ТЕЗИ КОИТО ПОСТОЯННО ПРЕПОРЪЧВАТ ШИБАНИТЕ ХАПЧЕТА СА 100000000000 ПЪТИ ПО ТЪПИ АРЕ ХОДЕТЕ СИ РЕЖЕТЕ ВЕНИТЕ
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

taka stava kogato tq e na 12 god a ti na 13
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

ахаха каква ти възбуда, тя още нз кое къде й е

Хахаха

Интересно - ходите от една година. Какво правите, като "ходите" ? Освен секс ? Ние на 12 си държахме ръцете и се целувахме срамежливо по бузата... Как да ти дадем мнение, че и компетентно, като сме го нямали този проблем?!
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Т'ва за мен си е поредната тема ебавка, но за нещастие има мн такива истински случаи. Но какво можем да направим ние? Нали всеки сам си решава какво да прави с тялото си?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    в куза :)

абе вие добре ли сте бе ?

мале малее ... до къде стигнахте бе деца... на 13 и 12...
    Got me feeling like extaZy...

Цитирай Първоначално написано от djesi_9_4
    мале малее ... до къде стигнахте бе деца... на 13 и 12...

Той е стигнал доста навътре в нея, ако питаш мен...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Да си тече. Много, малко... при всяко момиче е различно.
    Клик ми (:

Абе дечица защо не хванете да почетете малко и да се ограмотите преди да почнете да правите "секс"(ако изобщо може да се нерече така)..и как 13 годишно дете може да възбуди 12 годишно.. И ДА може да е бременна-дори да не е имала цикъл първата яйцеклетка може да е почнала да се отделя !!!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Преди първия цикъл идва първата овулация!!!!
    Задължително направете тест.И друг път да знаеш...първо се образоваш,после правиш секс.Е,то при вас не е секс де,детска му работа....
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Аве вии сте бавни развиващи ве ! Ко им са бъркате в работата ,ако искат и на 5 години ще го направят вас ко ва бърка ,малоумници ...

Град
    Etropole
    omg kfo staa v taq bg e xaxaxa lele
    Auspuh ...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си