- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяла ли е?
Първоначално написано от icooo666
![]()
>>>
![]()
![]()
![]()
>>>
![]()
![]()
![]()
![]()
Честитооооо бееееее .СПечели първи място за най-тъпа тема днес ...![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
и какво ся мн ли хубаво ви беше ... предполагам и момчето е доставило голяяяяяяяяяяяяяяям кеф на момичето (по - скоро детето) да ,да и ся какво излезе и разказа на всичките си приятели как си я е*ал и си мн горд предполагамама да си мислил какво правиш
Боже... аз на 13 години играех GTA Vice City ... и играх стражари и апаши ... а децата се ебат като невидели на тая възраст в днешни времена ... като толкова ти се прай секс ... напрай си 1 чекия след полунощ и заспивай ... сополанковци ... сперма няма още деца ще ми прай![]()
![]()
хахахах Май имаме още татковциииПървоначално написано от uнTi7лeD:
![]()
Хора без Акъл
![]()
![]()
![]()
................. Ще сварши ф нея за по интерестно хихихихихих
![]()
![]()
![]()
Това си е направо смешно, ТАТЕ !!!
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
1-во :
че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета
xAHXAHxAHXhAHxAHxhAxhAHxAHXhAHxAHXAx
2-ро :
Можеш вече спокойно да се прибереш у вас и да кажеш : " Тате....Мамо... ш'е ставате ДЯДО и БАБА..
3-то : К1де си ми тр1гнал да правиш секс на 12-13 години... та ти още с количките си играеш у вас... момичето от куклите... направо деца сега...
congratulation
темата ТРЯБВА да е ебавка!
НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ПО ДРУГ НАЧИН!!!![]()
![]()
![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
омг ти кво ся на интересен ли се правиш ? тва е невъзможно тая тойта приятелка да не са ти я подарили за коледаабе .. момичето няма ли цикъл още е абсурдно да е забременяла и ако не знаете е вредно да се ебе ако не и е дошло
![]()
Майко мила...Как може момче на 13 и момиченце на 12 да правят секс,че и в нея да свършел за по-интересно...Сега като станеш татко ще ви е много интересно по цял ден...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Още малко и в детската градина ще почнаг да правят секс....и тфа хич не ме учудва
Защо ли ми се струва,че темата е ебавка?Детенце,нямаш ли си друга работа,че се шегуваш с такива сериозни неща?
(mom4e sam) nz az se ebah na 14 sas 13 godi6na! pf i polzvahme prezervativ...ii be6e mn po razli4no ae...tez lapeta ne znaqt ko praqt sq sam na 15 i si iam seriozna fr ii si go praim s neq i e qko...bahti zletata tez lapetaKoe e interesnoto da svar6i6 v momi4eto bahti i sq kfo? zn li kolko e gadno kato e nqqla cikal da i go nabuta6 omfg |(
Лелеее тва ако не е ебавка, вие сте МНОГО, ама МНОГО зле.. Как ще правите секс при положение, че тя дори все още няма цикъл??А бе, вие изобщо знаете ли кво е секс бе.Вземете първо си нучете уроците, ае моля ви се![]()
ole boje ... ama kak moje da pravite takiva ne6ta ne s1m protiv seksa ama vie ste o6te deca da kaja napravo LAPETA 4uli ste tam nqkoq kaka i nqkoi batko kvo sa pravili i dai i vi da go napravite ... to ak1l malko trqbva da ima6 ... ama da doide na vreme
Ne, pich, ti si moq idol !
[quote="Girlicious"]Още малко и в детската градина ще почнаг да правят секс....и тфа хич не ме учудва знае6 ли мила мн си права но за съжаление тфае мн жалко и извратено само некфи хлапета да се4укат ебаси
Боже Господи!!!! Аз ли съм много изостанала с модата или това е наистина извратено! Абе изживеите си детствоto бе деца, един път човек е дете!
♥ ♥ ♥
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДУееНкииИИ уАПитАаАаа нИзнАятт ко СтаВаАа по дОбре ходите играйте на шмайезер ванка пред блока бе ей малки тъпи боклучета!
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
колко нескопосано направена ебавка..От първия ред още си личи..
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Много е разликата..А и тея(нищо,че не е истина) са неусведомени..А неди 321 и там момичето на 13 явно са били..за всеки е различноПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
axHXAhaxaXHhaxhAXXhaxaxhXAaaaaaaaa ненененененененне................ ..............................................Първоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
![]()
lo6o lo6o.... poprincip 6tom nqma cik1l ne bi trqbvalo da e bremenna ne moga da razbera za6to i e lo6o i povra6ta![]()
spored men ne e vazmojno i kfo si4ki bate na 13,12 kogato iskat togava vie kfo se barkate na men za 1 pat mi beshe na 14 are elate da se oplakvate
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!