.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 142

Re: Голям проблем...моля помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    ...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...

>>> >>>

Честитооооо бееееее .СПечели първи място за най-тъпа тема днес ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

и какво ся мн ли хубаво ви беше ... предполагам и момчето е доставило голяяяяяяяяяяяяяяям кеф на момичето (по - скоро детето) да ,да и ся какво излезе и разказа на всичките си приятели как си я е*ал и си мн горд предполагам ама да си мислил какво правиш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    Да свършиш в нея за по-интересно ТИ ЛУД ЛИ СИ?Ако е съвпадало с първия и цикъл разбира се,че може да е бременна,а и "ония клетки" се наричат яйцеклетки!

Боже... аз на 13 години играех GTA Vice City ... и играх стражари и апаши ... а децата се ебат като невидели на тая възраст в днешни времена ... като толкова ти се прай секс ... напрай си 1 чекия след полунощ и заспивай ... сополанковци ... сперма няма още деца ще ми прай

Абеееее децааа къде се бутата из между шамарите... на 12 години секс ще ми прави божее пък на всичкото отгоре да свършиш в нея за ПО ИНТЕРЕСНО... къде са ви умовете не знам направо съм потресена...
    да си мислил кво сте правили а не сега.. ох така ох онака.. ама то се ЧЕТЕ !!!!

Я малко Усещaне

Цитирай Първоначално написано от uнTi7лeD:
    ]Абеееее децааа къде се бутата из между шамарите... на 12 години секс ще ми прави божее пък на всичкото отгоре да свършиш в нея за ПО ИНТЕРЕСНО... къде са ви умовете не знам направо съм потресена...
    да си мислил кво сте правили а не сега.. ох така ох онака.. ама то се ЧЕТЕ !!!!
    хахахах Май имаме още татковциии Хора без Акъл ................. Ще сварши ф нея за по интерестно хихихихихих Това си е направо смешно, ТАТЕ !!!

Град
    РЮАР

1-во :

че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета

xAHXAHxAHXhAHxAHxhAxhAHxAHXhAHxAHXAx

2-ро :

Можеш вече спокойно да се прибереш у вас и да кажеш : " Тате....Мамо... ш'е ставате ДЯДО и БАБА..

3-то : К1де си ми тр1гнал да правиш секс на 12-13 години... та ти още с количките си играеш у вас... момичето от куклите... направо деца сега...

congratulation

темата ТРЯБВА да е ебавка!
    НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ПО ДРУГ НАЧИН!!!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

омг ти кво ся на интересен ли се правиш ? тва е невъзможно тая тойта приятелка да не са ти я подарили за коледа абе .. момичето няма ли цикъл още е абсурдно да е забременяла и ако не знаете е вредно да се ебе ако не и е дошло

Град
    Скитосвам по улиците
    Майко мила...Как може момче на 13 и момиченце на 12 да правят секс,че и в нея да свършел за по-интересно...Сега като станеш татко ще ви е много интересно по цял ден...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Още малко и в детската градина ще почнаг да правят секс....и тфа хич не ме учудва

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо ли ми се струва,че темата е ебавка?Детенце,нямаш ли си друга работа,че се шегуваш с такива сериозни неща?

(mom4e sam) nz az se ebah na 14 sas 13 godi6na! pf i polzvahme prezervativ...ii be6e mn po razli4no ae...tez lapeta ne znaqt ko praqt sq sam na 15 i si iam seriozna fr ii si go praim s neq i e qko...bahti zletata tez lapeta Koe e interesnoto da svar6i6 v momi4eto bahti i sq kfo? zn li kolko e gadno kato e nqqla cikal da i go nabuta6 omfg |(

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nedi_321
    (mom4e sam) nz az se ebah na 14 sas 13 godi6na! pf i polzvahme prezervativ...ii be6e mn po razli4no ae...tez lapeta ne znaqt ko praqt sq sam na 15 i si iam seriozna fr ii si go praim s neq i e qko...bahti zletata tez lapeta Koe e interesnoto da svar6i6 v momi4eto bahti i sq kfo? zn li kolko e gadno kato e nqqla cikal da i go nabuta6 omfg |(
    О,Господи не знаех че възрастовата разлика с една година прави другите лапета,няма ли кой да ти каже,че ти си бил същото лапе...13,14 все тая .

Лелеее тва ако не е ебавка, вие сте МНОГО, ама МНОГО зле.. Как ще правите секс при положение, че тя дори все още няма цикъл??А бе, вие изобщо знаете ли кво е секс бе.Вземете първо си нучете уроците, ае моля ви се

Повече от фен
    ole boje ... ama kak moje da pravite takiva ne6ta ne s1m protiv seksa ama vie ste o6te deca da kaja napravo LAPETA 4uli ste tam nqkoq kaka i nqkoi batko kvo sa pravili i dai i vi da go napravite ... to ak1l malko trqbva da ima6 ... ama da doide na vreme

SK0RP10N
    Guest
    Ne, pich, ti si moq idol !

[quote="Girlicious"]Още малко и в детската градина ще почнаг да правят секс....и тфа хич не ме учудва знае6 ли мила мн си права но за съжаление тфае мн жалко и извратено само некфи хлапета да се4укат ебаси

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Боже Господи!!!! Аз ли съм много изостанала с модата или това е наистина извратено! Абе изживеите си детствоto бе деца, един път човек е дете!
    ♥ ♥ ♥

ДУееНкииИИ уАПитАаАаа нИзнАятт ко СтаВаАа по дОбре ходите играйте на шмайезер ванка пред блока бе ей малки тъпи боклучета!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

колко нескопосано направена ебавка..От първия ред още си личи..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Прекалено брутално и извратено... Та тя още няма цикъл..

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    О,Господи не знаех че възрастовата разлика с една година прави другите лапета,няма ли кой да ти каже,че ти си бил същото лапе...13,14 все тая .
    Много е разликата..А и тея(нищо,че не е истина) са неусведомени..А неди 321 и там момичето на 13 явно са били..за всеки е различно
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    axHXAhaxaXHhaxhAXXhaxaxhXAaaaaaaaa ненененененененне................ ..............................................

lo6o lo6o.... poprincip 6tom nqma cik1l ne bi trqbvalo da e bremenna ne moga da razbera za6to i e lo6o i povra6ta spored men ne e vazmojno i kfo si4ki bate na 13,12 kogato iskat togava vie kfo se barkate na men za 1 pat mi beshe na 14 are elate da se oplakvate
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си