.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 142

Re: Голям проблем...моля помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    ...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    Лелееее..... Вземи си учи по биология, а не си го ври там, където не ти е работата!!!

Ти на 13, тя на 12 - накъде отива този свят???!!!!

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    ole boje ... ama kak moje da pravite takiva ne6ta ne s1m protiv seksa ama vie ste o6te deca da kaja napravo LAPETA 4uli ste tam nqkoq kaka i nqkoi batko kvo sa pravili i dai i vi da go napravite ... to ak1l malko trqbva da ima6 ... ama da doide na vreme
    Напълно съгласна..Боже мой
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    абе хора все повече се убеждавам,че вие не сте добре!ДЕТЕ на 13 години и ДЕТЕ на 12 години решили да правят секс.нямат си и представа какво е това секс,но все пак решават да го направят без да предполагат че след това може и да има последици!На всичкото отгоре ДЕТЕТО на 13 години решава да свърши в ДЕТЕТО на 12 години.Не не,това ми звъчи като някакъв виц,и да го видя не мога да го повярвам.ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!!!!

napalno sam saglasna kak moje deca na 13 godini lele stiga be kak moje na kade otiva sveta....

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    DELE NE!.............
    kak moje takava prostotiq...tva i ciganite ne go pravqt be..da spi6 s momi4ence koeto o6te nqma cikal,....tsttststssts........ az se 4uda kak ti e stanal vaob6te
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

това е лошо

Не трябваше да го правите.И не трябваше да свършваш в нея.Аз също имах приятел,но той беше доста по-умен и взимахме мерки.В днешно време е лошо толкова рано да се води полов живот.Но като заговори някои голям за това ти става гадно.Но на 11-12 годишните трябва да знаят какво е секс и съвсем елементарните неща.Ако не ги знаят на 12-13 кога ще се научат Ако не знаят на 12-12 то и на 17-18 няма да знаят.Но и трябва да бъдеш дете това са ти най-хубавите моменти от живота.Секса е удоволствие аз съм ту от едната страта ту от другата.Но ако го правиш с любимия човек и знаете какво правите няма проблем :P
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Guest
    абе момче ти мислиш ли бе?!..първо-на 13 си..о.О 13,13,13 с кво праихте секс уе..ако имаш пойче от 12см пак хубаво..о.О второ-приятелката ти /на коят очевидно не и достига сиво вещество/ е на 12...ДЕТЕ в 4/5 клас..само на мен ли ми звучи абсурдно замисли са малко..момичето още цикъл няма ти си тръгнал да я ебеш..алооо,събуди са и земи са вкарай в пътя,щото си смешен и жалък.,о.О няма как да е бременна и земете си потиснете "либидото" /та на твойте години още сиг го няма / и са дръжте като нормални хора,не като разгонени маймуни...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    Темата е пълна ебавка

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Хубаво де направили са го ! Но вие не можете да ги вините за това всеки сам предценява какво иска,всеки решава какво иска да прави в своя живот ... и след като мама и тате не са си гледали момиченцето могат да станат баба и дядо

[quote="icooo666"]Ами не знам, сигурно не е бременна, ама аз се притеснявам, ако сме изкарали някакъв мн лош късмет... точно когато е имала първата си клетка...

mda i az si misleh 4e togava i e cvuknala e taka ot ni6toto purvata i klet4ica
    EBASI IDIOT6TINATA ZAKLEVAM SE ! E TO4NO TAKIA MALKI IMPOTENTNI IZROD4ETA MRAZA DET NE SI ZNAQT KUDE IM E HUQ MA SE OPITVAT DA ''pravqt sex" !!!tI NE MOE DA MISLI6 KAT GOLQM 4OVEK PA 6E SE EBE6 4E TO TVA SEX LI E OBQSNI MI ??? TVA AKO GO BQH VIDQLA 6TE6E DA MI SE DODRAIFA ..
    BEBE LI TI SE GLEDA I AKO NE BEBE KOI ZNAI KOLKO DRUGI ZABOLQVANIQ SI I PRENESUL NA MOMI4ETO 4E KAK NQMA DA I SE GADI ..TVA E SE EDNO DA PRAI6 SEX S NOVORODENO !!!!!
    Ne sum 79ti nabor ei

Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
    тя дори не е узряла за секс щом като цяло няма цикъл!!!Ти на 13 сперма изобщо имаш ли?Много сте чакали със секса цяла година дърта е вече на 12 трябвало като е била на 10.Голяма гъзария да правиш секс

Град
    BurGasSs 8-)

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    тя дори не е узряла за секс щом като цяло няма цикъл!!!Ти на 13 сперма изобщо имаш ли?Много сте чакали със секса цяла година дърта е вече на 12 трябвало като е била на 10.Голяма гъзария да правиш секс
    +
    то ся така е модерно... на 12 максимум да праят секс... ужсТ остарявам... ще напрая 16 пък още съм девствена... цък ко ши прая ся.... край... за бракуване съм... оф как може да има толкова прости кухи лейки???!?!?!?! дано не й се е "появила първата клетка" , че иначе лошо.....

Ееехехе хитруши За какво по дяволите ходите с години,във време от вашия живот в което не е необходимо Че току виж и деца ще направите някой ден Ама така е ..нямате си друга работа,та до секс сте прибегнали,нищо,трошете си глвите сега.ВАШ ПРОБЛЕМ!

А ти сигурен ли си,че си нацелил правилния отвор =D>
    много трудно ли стана,да не си го ръгнал случайно в пикочния канал що не я разгледа първо да я разучиш,да я поровичкаш с пръсти ала бала,то си е за обща култура тва
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

A za6to avtora go nqma i ne pi6e??? Sigyrno e ebavka dai Boje...
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Град
    "градът на мечтите"
    Ама ти си много тъп бе пишлигарин такъв,вземай й тест на тая малката че ще ти се ебе майката
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ти на 13, тя на 12 - накъде отива този свят???!!!!
    Към България бе мойто момиче
    Forgiving What I`ve Done...

Леле! Ти си голям цървул! Не, и двамата сте цървули! Направо сте кухи като градински лейки! Та ти, дори не знаеш защо жените имат цикъл, легнал секс да прай!
    Music will save the world!

vie normalno li se razvivate be deca ne moa da go razbera az tfa ne6to deca tragnali se ebat che i za po interesno bil svar6il v neq za vsi4chko si ima vreme z akade barzate ne moa da va razbera glei go tva momicheto i cikal nqa ama se ebe brei moderna rabota znachi nz na kade otivat neshtata veche nqa kco da kaja prosto...

Град
    between the stars ,,
    Неам думи ... тия хора немат никфо достойнство ... на 12 и на 13 да тръгнат се ... до къде стигнахме ... истина ли е или сънувам

Град
    Svishtov, Bulgaria
    преди първата менстуация, както преди всяка друга, в момичето има яйцеклетка. ако наистина е бременна, значи й е предстояло скоро да й дойде.
    Но все пак! Вие сте ДЕЦА! не че и аз не съм но не съм го правила... а и да го направя - имам цикъл а момиче дето няма цикъл все още тялото й не е съзряло от биологична гледна точка, а за ума да не става дума. само че сте решили да се изхвърлиш в нея доказва колко необразовани сте сексуално!
    ако е и бременна, тазовите й кости са прекалено малки за да изкара бебето и ако вземе че реши да роди(което е малко невъзможно ама...) има два възможни изхода - цезарово сечение и смърт
    сори майка ама поемайте малко отговорност

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    На 13 и 12
    да се смееш ли... да плачеш ли
    що не го напраихте още в детската 5 или 6 клас сте?

Супер фен Аватара на Amateur
    Да си направи тест!!!!!!Не е шега работа!!!!!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    абе пич я си я караи да чикии още си малък за тези работи а колко тъп трябва да си за да свършиш в нея нищо че няма цикъл

Lord Give Me A Sign

абе тва ко ви става беееее...На 13 годишно момче трагнало да ебе че и 12 годишна ти...нормален ли си Малеееее моита малката братовчетка е на 12 и още си играи пред блока с децата те ми тргнали секс да прават.То дет вика едно момиче по на горе да се смеиш ли или да ревеш ?!?!

А колкото по темата амии да си направи тест беее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си