.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142

Град
    burgas
    potresena....TI MALOUMEN LI SI WE 6TOM NQMA CIKAL ZNA4I NE TRQBVA O6TE DA Q EBE6 WEE LELEEEEEEEEE MN SI ZLE 4ESNO
    xxx

Не е възможно да е забременяла, като няма цикъл.. И наистина дали темата не е ебавка ?
    Behemoth \m/

Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...

Е не тва разби напраоо. Бажажажажа по голям лаф не сам виждал.100% темата е ебавка.

Re: Забременяла ли е?

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...

т.7
    krem4et0
    ама то образовано детето на 13 и тръгнало да прави секс с детето на 12...има ли нужда от още един коментар..?!

...hate my nickname

Абе и вие много образованите какви ги говорите...Разбира се че може да е забрменяла.Ако в този момент е първата и овулация...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Abe temata e ebavka 100% ... To na 13 nqma mu stava pishkata we

Град
    Plovdiv
    Але дечко на теб презерватива сигурно още ти пада само кат се наведеш с него на пишката .. тръгнал секс да прави
    WTF ?!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Oлееее ти таблицата за умножение още незнаеш,тръгнал секс да прави...просто без коментар...дано баща ти ти нашари задника

Град
    Велико Търново
    taq na 12 godini det e spala s tebe e bahti patkata s izvinenie.pri polojenie ,4e nqma cikal tova momi4e vse o6te ne e zrqlo i organizmat i ne e gotov za takova izjivqvane.a i bez cikal ne moje da zabremenee.napravo se izlagate hora na 12 g seks.abe vie nared li ste
    izlagaciq napravo.+tova ne znaete u kakvi mogat da sa posledicite ot cqlata taq rabota.malko ostanaaha razumnite...vse se redqt..kurva sled kurva na 12 godi6na i to
    Руса кукличка

Изглежда че и ти не си много в час.Какво чакаш?Не ми се вярва,че е забременяла,но за всеки случай вземи и тест за бременост

Супер фен
    Има голяма вероятност да ти е станало нещо! Темата ми се струва базик!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: Забременяла ли е?

Цитирай Първоначално написано от icooo666
    Значи, аз съм момче на 13 години. Едно момиче ми е гадже от 1 година. Миналата седмица решихме да го направим, но малко се объркаха нещата... Мисля, че тя не беше достатъчно възбудена и и тече мн кръв. Тъй като тя е все още малка(на 12 години) и ми е казала, че няма цикъл, решихме да свърша в нея, за да е по-интересно. Но след този път тя започна да повръща и да и става лошо.Мислите ли, че има вероятност да е забременяла.Много се притеснявам, защото ако е така наистина ще имаме мн проблеми...Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...

т.7
    krem4et0
    Първо, ти още нямаш сперма която да е годна да оплоди яйцеклетка. Второ тя още няма яйцеклетки които да са годни за оплождане. И трето иде ми да ти навра нещо в задника хлапе такова. Ти даже не занеш какво е яйцеклетка тръгнал секс да прави пък и да свършва. Ако знам кой е баща ти(и на тебе и на оная пикла) така хубаво ша ви натопя, че дано да ен излезете от вас. Бахти тъпанарчетата. Като се научиш какво е секс тогава го прави. Пикльовци. Не е бременна просто може да е болна от нещо.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Знаех си аз, че простотията е болестно състояние. (Само дано не е заразно...) Ама кога ли ще се появи някой, който да измисли и лекарство, че на зле отива. Ще вземе да плъзне някоя епидемия.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Kote^^^
    Знаех си аз, че простотията е болестно състояние. (Само дано не е заразно...) Ама кога ли ще се появи някой, който да измисли и лекарство, че на зле отива. Ще вземе да плъзне някоя епидемия.
    Вече е плъзнала. Аз също се надявам темата да е ебавка щото иначе кофтииии
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

леле.......................................... ........ нямам думи.....
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    п.с. стига се хващахте на теми ебавки...
    потребителите прогресивно затъпяват...

Град
    V MoQtA StAq
    za vas igrachki nqma li ???
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си