- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяла ли е?
potresena....TI MALOUMEN LI SI WE 6TOM NQMA CIKAL ZNA4I NE TRQBVA O6TE DA Q EBE6 WEE LELEEEEEEEEE MN SI ZLE 4ESNO![]()
![]()
xxx
Не е възможно да е забременяла, като няма цикъл.. И наистина дали темата не е ебавка ?![]()
Behemoth \m/
Ааа и нали да няма цикъл значи, че и липсват още някви там клетки дето стават на бебета, нали или не е така?...
Е не тва разби напраоо. Бажажажажа по голям лаф не сам виждал.100% темата е ебавка.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе и вие много образованите какви ги говорите...Разбира се че може да е забрменяла.Ако в този момент е първата и овулация...![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Але дечко на теб презерватива сигурно още ти пада само кат се наведеш с него на пишката .. тръгнал секс да прави![]()
WTF ?!
Oлееее ти таблицата за умножение още незнаеш,тръгнал секс да прави...просто без коментар...дано баща ти ти нашари задника
taq na 12 godini det e spala s tebe e bahti patkata s izvinenie.pri polojenie ,4e nqma cikal tova momi4e vse o6te ne e zrqlo i organizmat i ne e gotov za takova izjivqvane.a i bez cikal ne moje da zabremenee.napravo se izlagate hora na 12 g seks.abe vie nared li ste![]()
izlagaciq napravo.+tova ne znaete u kakvi mogat da sa posledicite ot cqlata taq rabota.malko ostanaaha razumnite...vse se redqt..kurva sled kurva na 12 godi6na i to![]()
Руса кукличка
Изглежда че и ти не си много в час.Какво чакаш?Не ми се вярва,че е забременяла,но за всеки случай вземи и тест за бременост![]()
Има голяма вероятност да ти е станало нещо! Темата ми се струва базик!![]()
Първо, ти още нямаш сперма която да е годна да оплоди яйцеклетка. Второ тя още няма яйцеклетки които да са годни за оплождане. И трето иде ми да ти навра нещо в задника хлапе такова. Ти даже не занеш какво е яйцеклетка тръгнал секс да прави пък и да свършва. Ако знам кой е баща ти(и на тебе и на оная пикла) така хубаво ша ви натопя, че дано да ен излезете от вас. Бахти тъпанарчетата. Като се научиш какво е секс тогава го прави. Пикльовци. Не е бременна просто може да е болна от нещо.Първоначално написано от icooo666
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Вече е плъзнала. Аз също се надявам темата да е ебавка щото иначе кофтииииПървоначално написано от Kote^^^
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
леле.......................................... ........ нямам думи.....
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
потребителите прогресивно затъпяват...Първоначално написано от _crazy_baby_
za vas igrachki nqma li ???![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...