- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознах се с едно момче....
Здравейте.![]()
Аз съм през ваканцията в Кипър. Преди да дойда завърших една дълга и мъчителна връзка. Днес се запознах с едно момче тук в Кипър. Симпатично е, определено ми харесва. Незнам той какво изпитва, но тази вечер ходих до магазина, където работи майка му и той беше там. Говорихме си и той ми се усмихваше през цялото време. Уговорихме се утре вечер да излезем да се разходим из квартала. Кажете ми за какво можем да си говорим и такива неща...
Благодаря предварително.![]()
Ее, темите ще си дойдат от самосебе си. Питай го как е в даскалото му, някакви по-общи неща, каква музика слуша, защо му харесва, тесктовете на песните важни ли са за него, какво мисли за еди-какво-си, станало наскоро, най-вече питай за интересите му, и като ги разбереш се насочвай към тях - момчетата обичат да говорят с тях за интересите и хобитата им. Ако знаеш нещо бегло кажи го, поговорете си, искай му да ти разясни еди какво си, свързано с негово хоби/интерес, някакви такива неща.. сподели и теб какви енща те интересуват
и не знам защо се пишат тия неща изобщо след като темите ще си дойдат от само себе си? не се притеснявай!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Какъв е тоя въпрос бе.... Ще говирите за каквото ви скимне в самия момент.... Не може да излезеш на среща, а преди това да си измислила кво да го питаш и т.н.Първоначално написано от krisi_kote
А може и да не говорите много... а да правите нещо др
![]()
![]()
е за менПървоначално написано от krisi_kote
за кво друго може да си говорите
![]()
пп:ся сериозно - ама верно много тъп въпрос![]()
пп2: съжалявам ама по-сериозен отговор не можах да измисля следователно пак ->![]()
Говорете си за квото си искате, само да те предупредя, че ако момчето е от Кипър много внимавай, се пак ти си там само за ваканцията доколкото разбрах. Да не стане така, че след 1 месец да гледаме теми "Обичам го, но той е далече"![]()
Животът е адът описан в Библията!
Em za myzika...vpro4em,za kakvoto ti xrymne na miga :P ..ddz piati go dali sportyva ne6to,kfi sa my hobitata..nekfi takiva :P posle pi6i da kaje6 kak e minalostiskam lapi4ki xD
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Еми какво да говориш неможем ние да ти кажем или ти да мислиш. Както казаха другите от самосебе си е . Но аз ще ти кажа да подържаш темата задължително , ако се притесниш или нещо от сорта в никакъв случай не оставяй баш всичко на него : )да не стане фал да те нагъне там
айде късмет , после ще кажеш как е минало..
![]()
Във Форума сте Най- великите , нали? А в живота мишки
Може да си говорите за ланшния сняг?!?
Мацка,отпусни се!
Живота не е само чат и интернет.
Говорете си за нормални ежедневни работи,
план не ти трябва,плюс тва не си мъж,
че да си мислиш теми![]()
![]()
![]()
Просто пробвай да си разделите разговора
50/50-не е единия да мълчи,другия да говори.
П.П.Ц Ц Ц колко съм добър![]()
![]()
Можеш да го попиташ какви са интересите му и темата за разговор ще дойде сама.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ти не си в ред.Първоначално написано от Steli{P}
Представяш ли си този разговор:
-Здрасти,какви са твоите интереси?
§ Ъ???
![]()
![]()
![]()
Много обичам когато разговора между мен и човека отсреща не върви да му кажа "ееее, гледа ли документалния филм за войната във Виетнам? Боже, каква красива природа.. какви забележителности, а какво им се е случило..."
Или
"Знаеш ли, че бактериите са най-разпространените прокариоти и наброяват повече от 1600 вида. По форма биват спираловидни, сферични, пръчковидни, а някои са и с форма на запетайка?"
Или
"Чувал ли си, че анаболизмът е процеси на синтезиране на високомолекулни органични съединения от по-малки молекули, за които е необходима енергия?"
Честно ви казвам, насирам се от смях на реакциите им![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Да не искаш да следващ медицина?" ахахаххахахахаха "Ще идвам да се лекувам само при теб"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А това са просто неща, които съм запомнила по биология от току-що изминалата учебна година... и аз не вярвах как нещо, което наизустяваш успяваш да го запомниш вече повече от половин година.![]()
ako se polu4i tova mul4anie ot koeto se strahuvash kaji mu nakraq 4e ti e bilo priqtno i 4e ne go kazvash samo za tova 4e si kulturna
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Емм питай гоо какви интереси има каква музика обича..нещо инт което се е случвало през живота му ..разбери интересите му и нещата които му харесват![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..