- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво да направя, за да напълнея?
3др на всички!! имам лек проблем не е мн лек дезначи ситуацията е следната....слаба съм не се харесвам искам малко да напълнея
всичко пробвах за което се сетих де
ям по цял ден няма ефект смесвам храни нали уж се надебелявало като ядеш смесени храни няма ефект ям по така мазнички храни и пак няма ефект.. мързелувам по цял ден да не изхабя някоя калория ама не ставааааааа ;(;(;(;( какво да правя??
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
От това тъпчене може да няма резултати сега,
но не подължавай, за да не се появят след години.
Храни се здравословоно.
А под "искам да напълнея", предполагам имаш в предвид
да качиш мускулна маса или те разбирам грешно.
Ако съм те разбрала правилно бих ти дала съвет
да ходиш на фитнес или да започнеш да спортуваш нещо.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
spored men vseki organizym e razlichen koeto znachi che moje bi tvoqt ne e predrazpolojen kym napylnqvane no kakto v predishniqt otgovor te posyvetvaha zapochni da sportuvash za da kachish muskulna masauspeh
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
То и аз се тъпча , ама ми казаха че ми е такъв метаболизма и да искам немога да качвам много.. Ей сега бях болна повръщах и не ядох почти нищо и съм свалила за 2 дена 4 килограма.. Много се притснявам и гледам да си върна апетита по-бързо..![]()
![]()
![]()
nqma 4ovek koito da ne moje da nadebelee prosto si o6te mlada sega se kefete dokato mojete na barziq vi metabolizam dokato ste mladi 4e sled tova 6te 4-5 godini 6te se 4udite kak da svalite 10 kila a ne kak da ka4ite
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
тва да лежиш по цял ден е тъпо-ще ти се появи целулит и ще ти се отпусне тялотозащо не започнеш да тренираш спортни танци например? забелязала съм, че всички , които ги тренират, имат мн хубави тела
И аз искам да напълнеяобаче си ми е заложено да съм слаба, каквото и да ям, не ми се лепи ..
Аз също каквото и да правя,не напълнявам.Структурата на всеки човек е различна и никой тук не може да ти каже какво точно да правиш.
Ай си сменим ролите..Аз ще съм на ваше място,вие на моеИзобщо няма да искам да напълнявам
![]()