- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ъндърграунд или популярна музика?
Какво предпочитате? Да не можете да намерите никъде даден изпълнител и никой да не е чувал за него и да ви гледат тъпо като кажете какво слушате или популярната масова музика?![]()
Аз не обичам да деля музиката на ъндърграунд и комерсиална.Слушам си квото ми харесва и не ми пука дали една песен е хит или никой не е чувал за нея![]()
meeen muzikata mi e kato religiqta mi...delq muzikata samo na stilove kato si imam predpo4itaniq kum tova koeto 6te slu6am...ponqkoga se vlubvam v pesni koito sa super neizvesni ili ne sa ot nai xubavite no sa sus santimentalno zna4enie za mene![]()
zabravih da dobava.....
HIP-HOP AND RAP rlzzzzz kopeletaaaaaaaaaaa![]()
![]()
И двете.
Тъжно е да се отбележи, че моята музика (Глем метъл) от най-популярната музика на 80те се срина дълбоко в ъндърграунда, в който се намира в момента.
Слушам това, което ми харесва..
Всичко от А до Я![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
музиката, която слушам, е предимно ъндърграунд.нищо против комерса, има някои хубави попадения, но не моя стил.
хъхъ..
po princip nqma zna4enie pesenta da e stoinostna no taka se slu4va 4e stoinosten komers trudno tai4e underground![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
г). хубава
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Ми така се получава че това което слушам е по-скоро ъднърграунд
underground est![]()
Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...
The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...
смешняци.
underground is dead
избирам и двете, понеже слушам групи и изпълнители, които съвсем не са underground
exploitedteen, ако не броиш само локалните групички, на които им ходиш по концертите, ще се опиташ ли да ми обясниш какво му е underground на Exploited? Може би че всеки ги знае? Че когато питаш някой тъп, който все пак има някаква информация какво е пънк ти отговаря че знае Еxploited и Sex pistols?
Моля ви се.. ама всички тук сме deep underground, mega hyper cyber super true..
Истината е много жалка.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
I dvete.
4estno kazano, ne me ebe koe underground i koe komers, 6tom mi haresva. Kakto slu6am Winter of vehemence (imat 15 slu6atelq mai v last.fm), taka i In Flames, Nirvana i tn. i tn.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
няма значение популярността...важното е да ми харесва
Първоначално написано от ScionOfStorm
епа..колкото и да са популярни in flames и nirvana под комерс би трябвало да се разбира нещо като бритни :]
музиката, която масата слуша...
хъхъ..
o, 4ovek, Nirvana sa moje bi dori pove4e ot Britney v nqkakvi aspekti..izkliu4itelno mnogo hora gi slu6at. I 4ast ot omrazata kum taq grupa idva i ot samata i fen baza, za6toto se se6ta6 pove4eto kakvi sa...
Sorka za 6liokavicata, utre nqma da ima toq problem kato pi6a.
Ina4e i Eminem slu6am, davah nqkakvi primeri prosto ;r
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
mi az ne slu6am opredelen janr muzika,slu6am kakvoto mi haresva:P
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)
Все ми е тая ако е хубава.
Така,както слушам Оникс,Дас ЕФЕКС,Гуру...така се кефя и на Сайлънт сити,лак,рейн оф терър...
Така стоят нещата и при Linkin Park. Когато ги оплюват често казват,че тях ги слушали и емота,и чалгари,и метъли,с една дума всякви индивиди,което действително е така... но за мен това няма значение,тай като аз ги харесвам и намирам нещо в тях,което отговаря на моята същност като човек.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
По темата : Слушам и двете.
^^ епа и аз имам редица любими песни на Парки..само да ми дойде настроението за тях и си ги пускамФеновете са ебати злото, обаче ;д
Принципно, де.![]()
Под популярна да се разбира поп или мейнстрийм?
Иначе слушам и двете.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
И двете. Ако слушам по-нова банда почти винаги е ъндърграунд, но от по-старите песни харесвам и популярни. Даже и от всякакъв стил. Други времена са били, със стойностна музика.