- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам вашето мнение
Добре,кат искаш не късай с нея ама после да не научиш нещо още по гадно,което е криела!![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ти зле ли си или да?Радвай се, че се е промеила и сте щастливи.. Кво повече исаш?
Щом е опряла до тва да ти каже с кои е правила секс,кой знае какво още е правила и с кого...(не искам да си го помислям)!Аз искам да ти кажа да не слушаш никои,от къв к*р те щи дават акъл в живота!Решавай ти после да не съжаляваш,че друг е направил твоя избор...
ами според мен не трябва да късаш с нея защото все пак може би се е променила заради тев.![]()
![]()
Не трябва да късате, ако сте щастливи заедно - само това мога да ти кажа...
Наистина е хубаво обаче, че това й е първата сериозна връзка и някак си с нещо си я заинтригувал, за да е влюбена в теб.Тези миналите авантюри ги забрави и ги остави в миналото, няма защо да се измъчваш.
а ти според някаква анкета и мнения на непознати в някакъв сайт решаваш бъдещето на връзката си така ли???Първоначално написано от MN_DIV_P
![]()
![]()
![]()
Остани с нея...
Това каква е била и каква е сега говори много!
Преди е имала нужда само от секс, може би си има оправдание. Представи си, че оправданието й е страх от сериозна връзка... и благодарение на теб е превъзмогнала страха си - променила се и причината си ти...
Нима това няма значение...
Миналото си е минало, важно е настоящето![]()
знам какво е да не можеш да забравиш... но все пак и прости вече е с теб, обича само теб , а и не го е правила, докато е ходила с теб , а преди това.... дайте си втори шанс... Успех
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!