.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: bezopasni dni??

bezopasni dni??

Znam 4e tova e porednata tema oba4e vse pak iskam da popitam. s priqtelq mi pravihme seks noo prezervativa se e skasal. 4ak kogato svar6i, a toi mi kazva 4e ne e svar6il v men, zabelqzah 4e prezervativa e skasan sled nqkolko dni mi idva Ne iskam da vzimam hap4e 6tot mn mi vredi, a sam 4uvala za bezopasni dni predi cikala. . pls nqkoi ako znae ne6to pove4e za tqh malko da mi obqsni mersi predvaritelno
    Th3 l0v3 iSss s0mE kInd of mIrAclee

Аз знам,че безопасните дни са на 14-15 ден след цикъла-но не съм сигурна.
    Чела съм също,че когато си в цикъл не можеш да забременееш,но съм срещала на места,точно обратното-че и тогава пак има вероятност.

Град
    София
    След колко време трябва да ти дойде?

Попринцип е така от 14 до 16ти ден (сложи ги от 12 до 18ти) се водят рискови /броят се от началото на предишния ти цикъл/. Яйцеклетката може да бъде оплодена само през едни 12 часа, които са през тези 2-3 дена. След това се води, че шансът да забременееш, дори и да свърши в теб, е малък.

За твое успокоение, при мен се случи същия гаф в 19ти ден. Но не пих хапче, а всичко е ОК. НО, тук е много важно момчето да е сигурно, че е свършил извън теб. Попитай го пак, за да реагираш навреме с хапче, ако се наложи.

Успех и без нерви.

ами в неделя правихме и трябва да ми дойде в петък така че 5 6 дни ух успокоихте ме
    Th3 l0v3 iSss s0mE kInd of mIrAclee

Цитирай Първоначално написано от Lil_Iv
    След колко време трябва да ти дойде?

Попринцип е така от 14 до 16ти ден (сложи ги от 12 до 18ти) се водят рискови /броят се от началото на предишния ти цикъл/. Яйцеклетката може да бъде оплодена само през едни 12 часа, които са през тези 2-3 дена. След това се води, че шансът да забременееш, дори и да свърши в теб, е малък.

За твое успокоение, при мен се случи същия гаф в 19ти ден. Но не пих хапче, а всичко е ОК. НО, тук е много важно момчето да е сигурно, че е свършил извън теб. Попитай го пак, за да реагираш навреме с хапче, ако се наложи.

Успех и без нерви.
    Аз нещо не схванах.Да речем юли месец ми дойде на 15,после кога са рисковите дни?

Най-плодовитите дни са 14 дни преди цикъл. Така че, в тия 5-6 дни, по добре внимавайте. Иначе пишете в гугъл "Овулация" и ще излезе някое др обясниение. Иначе има и случаи когато има и бебета, заченати в др дни, така че все пак внимавайте.

Град
    София
    princesa_viki, явно цикълът ти е нередовен и правилото с календарчето не е надеждно. Иначе се брой от началото на цикъла. Да кажем, идва ти на 28ми ден. Взимах 28мия като 1ви и броиш.В твоя случай, 15ти се брой за първи и пак броиш

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    всъщност напишете овУлация
    mindscan

[quote="preichetoy"]всъщност напишете овУлация[/quote
    добре де, сгащи ме

Цитирай Първоначално написано от Lil_Iv
    princesa_viki, явно цикълът ти е нередовен и правилото с календарчето не е надеждно. Иначе се брой от началото на цикъла. Да кажем, идва ти на 28ми ден. Взимах 28мия като 1ви и броиш.В твоя случай, 15ти се брой за първи и пак броиш
    Цикълът ми е почти точно като по календарчето.+-1,2 дни.Да кажем идва ми на 4 този месец и другия ще ми дойде на 5-6(или 2-3).

Град
    София
    Не съм те разбрала значи. Ами като ти дойде на 4ти юли, почваш да броиш от него, като го вземаш за 1ви ден.

Град
    в съня на елфите
    вие не разбрахте ли, че такова животно като "БЕЗОПАСНИ ДНИ" няма! има просто по-малко опасни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си