- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
оооо сутиени не понасям...изобщо вкъщи не седя с него камоли да спя
и на мене не ми е комфортно без сутиен, така че си спя със. Размерът няма нищо общо. Плюс това, ако сутиенът е качествен - не се усеща.Първоначално написано от monityY
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Az ne spq sys sutien, no maika mi i sestra mi spqt sys sutien.Първоначално написано от mrs.smith
не
аз доста често си излизам навън без сутиен, вкъщи пък винаги съм без сутиен, не виждам смисъл да го слагам когато спя...
Не - въпреки, че няколко пъти съм забравяла да го сваля, но си ми беше удобно и с него.
[b][i]Je t'aime au-del
Нем не ме кефи да спя с сутиен![]()
Само през лятото спа със сутиен и ми мн е удобно
;]
Mi az predi vreme si go noseh i vkashti i si spqh s nego abe obshto vzeto svalqh go samo kato se kapeh ili ako si slagam drugOba4e kato spqh s tqh i vzeha da im izlizat banelite i po4nah da go svalqm ve4er... a sega kato se pribera vkashti kato se preobli4am si go svalqm... po navik, ne 4e ne mi e udobno apak i az vkashti hodq s bustie prez lqtoto taka 4e nqma kak da stoq sas sutiena i otgore s bustie
ina4e kato sam na ekskurzii ili ne spq u nas ne go svalqm, ne mi e tolko neudobno
![]()
Не спя с него,ествествено. Толкова е вредно......
Smile!?
на мене пък ми е много удобно ама наистина е много вредно и се налага да го махам:P
Тъпня, естествено, че не.![]()
Е....случвало се е,когато се прибирам късно и много ми се спи.Иначе го свалям задължително,човек,когато спи трябва да махне всички,що е стягащо от тялото си
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
edno 4e e neudobno vtoro 4e e vredno
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
не!ви никакъв случай:първо е много неудобно и второ не е хубаво за гърдите и гръдния кош ,защото да те стискат два ластика почти цял ден не е много весело![]()
Ами...една нощ спах и след това ме боляха. Чувстителни са ми, милите.![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Естествено,че не![]()
когато ми е много топло спя със спортно бюстие,но никога със сютиен-струва ми се много неудобно,а и докторите,с които съм говорила,препоръчват да не се носят постоянно такива с банели-от притискането има опасност да се образува бучка(при това не винаги доброкачествена)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не...гадно ми е и ме стиска![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
И мен ме стиска даже се задушавам![]()
![]()