.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Бе незнам да има марка презервативи да пише на тях
    "ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ НЯМА ДА СЕ СКЪСАТ"

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от soult
    ок съгласявам се 3+1 за десерт.
    Но главния въпрос е до колко са надеждни презервативите

Едва ли минават през всичките процедури(разни тестове)на които подлагат обикновените дюрекс.
    Някой до сега пропищял ли е?
    Боже, мее, ти си много зле. Това, че са на пормоция не би трябвал;о да значи, че са по-некачествени. А пък ако имаш съмнения си купувак някои от другите дюрекс.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy

Едва ли минават през всичките процедури(разни тестове)на които подлагат обикновените дюрекс.
    Боже, мее, ти си много зле. Това, че са на пормоция не би трябвал;о да значи, че са по-некачествени. А пък ако имаш съмнения си купувак някои от другите дюрекс.
    Ето заради глупавата наивност на някои,българите винаги ще сме си хора 2-ра ръка

Приятна вечер на всички!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин

Ето заради глупавата наивност на някои,българите винаги ще сме си хора 2-ра ръка
    Неее, българинът никога не е наивен, българинът винаги е прекалено мнителен.
    mindscan

Неее, българинът никога не е наивен, българинът винаги е прекалено мнителен.
    и поради "прекалената мнителност" затова като вдигнаха тока,безина,направиха билета левче и поради глупостта на правителствтото,че не се справя с инфлацията ние седим и мълчим.
    Знаеш ли народът какви протести би направил в др.нормални държави.
    Хайде да не се задълбочаваме,темата е за презервативи

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе човече в какви филми се вкарваш беее Аз ги ползвах още преди година и половина и никакви проблеми не съм имала нито съм чула някой да се оплаче специално от тях. Айде стига глупости. Всички казват че са 3+1 което значи че няма да са винаги по 4 в опаковката а сега просто искат с тая промоция да зарибят хората...
    мислех,че са нови.
    От кога ги има в БГ?
    Защото като си купувам аптекарките се обръщат към мен с празен поглед и казва"ъъъъ тва от новите ли бяха"
    Е в БГ са нови. В чужбина обаче от мн време ги има. Не се притеснявай не са по-различни от обикновените Дурекс.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Така си вървят по принцип 4 и сподоино дюрекс са.. не са менте

Нищо "съмнително" няма. В чужбина ги има от години. Мислиш ли, че Durex ще си рискуват реномето, за да пускат на нашия пазар презервативи с изтекъл срок, или по-некачествени, или каквото там си мислиш? Защото, да, не са 1:1 с чужбинските (някой даде пример с Coca-Cola), но марката е една и съща, и държи на качеството и реномето си.

В случая принципът "щом е по-евтино, има нещо съмнително" не важи. Просто рекламират и популяризират новия вид с реклами, билборди и по-ниска цена. Може да не им разбираш маркетинговата стратегия, но и не е нужно. Пристесненията ти са излишни, но ако не искаш - не ги купувай. Никой не те задължава.

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Нищо "съмнително" няма. В чужбина ги има от години. Мислиш ли, че Durex ще си рискуват реномето, за да пускат на нашия пазар презервативи с изтекъл срок, или по-некачествени, или каквото там си мислиш? Защото, да, не са 1:1 с чужбинските (някой даде пример с Coca-Cola), но марката е една и съща, и държи на качеството и реномето си.

В случая принципът "щом е по-евтино, има нещо съмнително" не важи. Просто рекламират и популяризират новия вид с реклами, билборди и по-ниска цена. Може да не им разбираш маркетинговата стратегия, но и не е нужно. Пристесненията ти са излишни, но ако не искаш - не ги купувай. Никой не те задължава.
    доколкото знам това е част от комуникационната политика,а не от маркетинговат астратегия
    Уча паралелно 2 висшета и понеже мога да кажа,че съм на ясно с някои неща и за това реших да пусна темата

доколкото знам това е част от комуникационната политика,а не от маркетинговат астратегия
    Уча паралелно 2 висшета и понеже мога да кажа,че съм на ясно с някои неща и за това реших да пусна темата
    Не съм казвала такова нещо.
    Браво за двете висши, макар и връзката с цената на презервативите да ми убягва. Но след като 'знаеш някои неща" ми се струва твърде наивно да предположиш, че "някой терикат" прави пари на гърба на Durex.
    "Произведено в Тайланд" по-добре ли ти звучи от "Произведено в Индия"?

Щом си толкова притеснен просто не ги взимай повече и проблема ти се решава.Иначе ги пробвах и ми харесаха тези кондоми,по-мазнички са
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Бе зимай и еби бе щом е тънкана,нема да раждаш ти кво те боли...
    ТИ СИ МНОГО БАВЕН БЕ БАСИ МИЗЕРНИКА ДЕТО СИ
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

:)

виж са пич си4ко е малко повечко ровене в нета :P
    напи6и в гоогле Durex . C O M i izberi ot БГ и там се порови малко и ще намериш аиде късмет ако има нщо пи6и на скъпе Spawn2121 :P
    :P

хах и аз това го забелязах... и от канада си ги купувам и пак там са правени .... но нз не мисля че имат някакви проблеми вече 3ти 4ти пакет сменяме и не са се късали.. същото качество са си според мен ;]

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Стига филми ... ползвай други щом като се съмняваш в тези.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glezanka
    да,най-лесно е

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Glezanka
    А и Durex Love са без мирис, точки, чертички и от сорта.. Водят ги презервативи за по-естествени усещания. Ползвала съм ги около 7-8 пъти и наистина презерватива не се усеща толкова колкото другите. А и нормално е да са 4 - пускат повече за по малко пари. Хората веднага се втурват да си купуват щото са по евтини и хвалят наляво надясно марката и те си печелят кинти.. Нищо не губят като махнат 1 лв там ли колко
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Варна xD
    Не са менте ползвам ги от 6-7 месеца само от тях си взимам и за сега гафове не са става ли ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Знаеш каква е възможната съдба на стоката менте

Като си доволен какво се чудиш? 3 лева за презервативи мислиш че са малко ли? Някои не са давали повече от 25 стотинки и крайния резултат е същия

Якооо На места ги има и по 2,70 на други по 3,70. 3+1 си е промоция и си е доста добре, качествени са и са най - тънките (то ест най - голяма наслада) А като се съмняваш купувай други.
    Аре ся у лево

абе пич.. ти чувал ли си за "контрол на качеството". Дюрекс е достатъчно елитна марка, за да не си позволи да пусне цяла серия некачествени презервативи. Това не ти е сергия на пазара, а голяма компания.
    презервативите са 4, защото са на промоция. Също така са малко по-широки и дълги от обикновените дюрекс, но не са по некачествени. Преди даваха по първа как се правят презервативи. Всеки един презерватив се тества и се проверява здравината + това все пак са ти дадени едни 97 процента (или нз там колко са). Гаранцията никога не е пълна Всяка фирма си слага надценка. На тозипродукт примерно са му сложили по-малка надценка, но пък разчитата да се продава повече и с това да се компенсира разликата. Това е цялата философия хх

Град
    София
    Защо по дяволите сичко по-евтино трябва да е некачественоо .. Вие превъртяхте лии .. ?! А по темата - темата ти няма сми
    Марио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си