- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусия:Durex love
Бе незнам да има марка презервативи да пише на тях
"ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ НЯМА ДА СЕ СКЪСАТ"
Боже, мее, ти си много зле. Това, че са на пормоция не би трябвал;о да значи, че са по-некачествени. А пък ако имаш съмнения си купувак някои от другите дюрекс.Първоначално написано от soult
mindscan
Ето заради глупавата наивност на някои,българите винаги ще сме си хора 2-ра ръкаПървоначално написано от preichetoy
Приятна вечер на всички!![]()
Неее, българинът никога не е наивен, българинът винаги е прекалено мнителен.Първоначално написано от soult
mindscan
и поради "прекалената мнителност" затова като вдигнаха тока,безина,направиха билета левче и поради глупостта на правителствтото,че не се справя с инфлацията ние седим и мълчим.Първоначално написано от preichetoy
Знаеш ли народът какви протести би направил в др.нормални държави.
Хайде да не се задълбочаваме,темата е за презервативи![]()
Е в БГ са нови. В чужбина обаче от мн време ги има. Не се притеснявай не са по-различни от обикновените Дурекс.Първоначално написано от soult
Така си вървят по принцип 4 и сподоино дюрекс са.. не са менте
Нищо "съмнително" няма. В чужбина ги има от години. Мислиш ли, че Durex ще си рискуват реномето, за да пускат на нашия пазар презервативи с изтекъл срок, или по-некачествени, или каквото там си мислиш? Защото, да, не са 1:1 с чужбинските (някой даде пример с Coca-Cola), но марката е една и съща, и държи на качеството и реномето си.
В случая принципът "щом е по-евтино, има нещо съмнително" не важи. Просто рекламират и популяризират новия вид с реклами, билборди и по-ниска цена. Може да не им разбираш маркетинговата стратегия, но и не е нужно. Пристесненията ти са излишни, но ако не искаш - не ги купувай. Никой не те задължава.
доколкото знам това е част от комуникационната политика,а не от маркетинговат астратегияПървоначално написано от f(x)
![]()
Уча паралелно 2 висшета и понеже мога да кажа,че съм на ясно с някои неща и за това реших да пусна темата
Не съм казвала такова нещо.Първоначално написано от soult
Браво за двете висши, макар и връзката с цената на презервативите да ми убягва. Но след като 'знаеш някои неща" ми се струва твърде наивно да предположиш, че "някой терикат" прави пари на гърба на Durex.
"Произведено в Тайланд" по-добре ли ти звучи от "Произведено в Индия"?
Щом си толкова притеснен просто не ги взимай повече и проблема ти се решава.Иначе ги пробвах и ми харесаха тези кондоми,по-мазнички са![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
ТИ СИ МНОГО БАВЕН БЕПървоначално написано от N0Rull5
![]()
БАСИ МИЗЕРНИКА ДЕТО СИ
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
виж са пич си4ко е малко повечко ровене в нета :P![]()
напи6и в гоогле Durex . C O M i izberi ot БГ и там се порови малко и ще намеришаиде късмет
ако има нщо пи6и на скъпе Spawn2121
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
:P
хах и аз това го забелязах... и от канада си ги купувам и пак там са правени .... но нз не мисля че имат някакви проблеми вече 3ти 4ти пакет сменяме и не са се късали.. същото качество са си според мен ;]
Стига филми ... ползвай други щом като се съмняваш в тези.
да,най-лесно еПървоначално написано от Glezanka
![]()
А и Durex Love са без мирис, точки, чертички и от сорта.. Водят ги презервативи за по-естествени усещания. Ползвала съм ги около 7-8 пъти и наистина презерватива не се усеща толкова колкото другите. А и нормално е да са 4 - пускат повече за по малко пари. Хората веднага се втурват да си купуват щото са по евтини и хвалят наляво надясно марката и те си печелят кинти..Първоначално написано от Glezanka
Нищо не губят като махнат 1 лв там ли колко
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не са менте ползвам ги от 6-7 месеца само от тях си взимам и за сега гафове не са става ли ...![]()
Знаеш каква е възможната съдба на стоката менте
Като си доволен какво се чудиш? 3 лева за презервативи мислиш че са малко ли? Някои не са давали повече от 25 стотинки и крайния резултат е същия![]()
ЯкоооНа места ги има и по 2,70 на други по 3,70. 3+1 си е промоция и си е доста добре, качествени са и са най - тънките (то ест най - голяма наслада) А като се съмняваш купувай други.
Аре ся у лево![]()
абе пич.. ти чувал ли си за "контрол на качеството". Дюрекс е достатъчно елитна марка, за да не си позволи да пусне цяла серия некачествени презервативи. Това не ти е сергия на пазара, а голяма компания.
презервативите са 4, защото са на промоция. Също така са малко по-широки и дълги от обикновените дюрекс, но не са по некачествени. Преди даваха по първа как се правят презервативи. Всеки един презерватив се тества и се проверява здравината + това все пак са ти дадени едни 97 процента (или нз там колко са). Гаранцията никога не е пълнаВсяка фирма си слага надценка. На тозипродукт примерно са му сложили по-малка надценка, но пък разчитата да се продава повече и с това да се компенсира разликата. Това е цялата философия хх
Защо по дяволите сичко по-евтино трябва да е некачественоо .. Вие превъртяхте лии .. ?! А по темата - темата ти няма сми![]()
Марио