- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Запознанство
майко мила .. тва сам ли го измисли или го прочете от някъдеПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Между нас това се случва редовно, или по-скоро се случваше. Винаги се намираше нещо за "наказателен кодекс" и беше лошо, ако не е в теб. И боища, и кървища, и болници, и шевове всичко е имало. И падащи от 1-вия етаж с главата надолу, щото държащите краката не хвърлили на "три", понеже мислили че е шега. Вила хвърлена пак от първия етаж, пробиваща мартенс и право в крака...
Хубаво е да имаш приятели
зимайте се с бибой бункерОПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дЪнката не пропуска със странните включванията. не изостава хич!
ляля ми че кЪ ?!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Аз наполедък предпочитам с коса, съсредоточено в средата на чутурата.Първоначално написано от Мetoman88
Нищо не разбирате вие! Под моята груба мъжествена външност се крие нежна лирична душа!
Смокинови нощи.
Сок по пръстите ми.
Попива в кожата ти.
Grumpy old madman
не че нещо, ама къде е видя тая мъжественост....Първоначално написано от Canis_Dirus
и на мен .. може биПървоначално написано от Verminaard
![]()
Мето, какво имаше предвид с "така може да го убиеш". Как "така"?
Grumpy old madman
спокойно аз нищо не очаквам ..Първоначално написано от Verminaard
ей го Onetruecasual ся покажи и капута не FPПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
не нося ФП.Първоначално написано от tuzaro
Grumpy old madman
Млада забавна и красива студенка от Врачанска област, със синьо-зелени очи, тъмно руса коса, 1,68 висока, 53кг. Разполага със собствено жилище и стабилни доходи... Търси за закупи печка "Раховец" на добра цена. Изпращайте ЛС със снимки (на печката) и цената.
Добра цена? Под 200 лева няма да намериш. Тея са музейни експонати.Първоначално написано от _showy_
Grumpy old madman
Eбасииииии яките запознанства...станаха пфффф![]()
аи пз /me (music) Now playing: 490. Lefteris Pantasis - M'agapas s'agapo polu