- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Запознанство
ем търся си приятели, с които да си губя времетокойто иска да пише
Тук НАИСТИНА има хора, с които НАИСТИНА ще си загубиш времето
а и не само![]()
хехе аз от скоро се ровя из този форум ама ми се струват якички хората..понякога може да умреш от смях с някои теми
някой зъб аПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
определно има големи образиПървоначално написано от Rofl4e
развеселявам се тука..
![]()
Безумно романтичен и безрезервно вярващ в истинската любов, търси сходна душа ... за редовен секс![]()
Grumpy old madman
ама кажи си, че трябва да е от мъжки пол, че някой ше се объркаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е да, някой и зъб би могъл да си изгуби.
ако си и забавен си перфектен ..Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Ама е и девствен, както и още куп неща, които съм слушал за него...ако всичко е вярно...лоша работа. Пренасочи се към нещо друго![]()
Я разкажи, че да узная и аз за тези неизвестни моменти от моето житие-битие.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
tuzaro, в българския език има спрежение на прилагателното име. Съответно мъжът е "самотен", "романтичен" и тн., а жената е "самотна", "романтична". Всеки с елементарно образование е в състояние да определи пола по начина на говорене.
Grumpy old madman
Не е!Първоначално написано от Lunatic-hai
Аз там всичките съм ги минал!![]()
Grumpy old madman
хахаха секса не е всичко !!! но за останалото, замислям се дали да те послушамПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ае бе! Гледай. за тебе девствен се пазя! Днеска къде го има това?
Grumpy old madman
аз исках да се запозная с някой .. а тия почнаха да простеят.. шЪ ви пребием![]()
whatever..
asl plsПървоначално написано от дЪнката
Grumpy old madman
Тогава и аз ще го играя Сашо. Колко станахме до тук?
А , Канис, за кой се пазиш викаш?
Аз една вечер ги предупредих бандата, че ще се бием с хората, те не вярваха. К'вото искаш се постигаПървоначално написано от Мetoman88
![]()
не се цупи...Първоначално написано от дЪнката
mindscan
Тихо! И си смени аватара!Първоначално написано от preichetoy
За любовта на живота ми! До брака само платонична връзка - гушкане и държане на ръце на обществени места.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Писане на сонети и хайку.
Йероглифи
върху пясъка.
Вълни разчитат тайнописа.
От телата ни.
Grumpy old madman