- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречка ли е това....
Хора!Намерих идеалното момче за мен!Почти всеки ден се виждаме,насам натам с приятели,но 1 нещо все ме спира-той е по нисък от мен
не знам дали от страни как изглежда но се усеща.....това нали не е голяма пречка?Съжалявам за глупавия въпрос ама до сега все съм била с по високи момчета и.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vijdala sam, momiche, koeto e po-visoko ot priqtelq si s polovin glava, no vapreki tova sa zaedno, kato se xaresvate kvo vi puka be xora, dali e po-nisak, vajni sa chuvstvata, ne nqkakva si tapa visochina!
Добре де щом толкова го харесваш какво като е по-нисък.Така че няма да се притесняваш,ич да не ти пука,щом го харесваш.![]()
Да не е толкова фрапантна разликата във височината ви?Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
em idealno 6te e da ti e do krusta... e po-dobre 6te e ti da si mu do tam.. ama 6tom toi e po-nisak.. i tova ne e variqnt za izhvurlqne
kolko vi e razlikata da ti kaja e mnogo smeshno no............
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хич да не ти пука.
пп: Аз лично не харесвам ниски мъже/момчета.
и аз така и особено ако са по-ниски от мене ще ме е срам да вървя по улицата незнамммПървоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ако толкова много го харесваш не би трябвало да те притеснява,но пък ако найстина много по-нисък от теб определено другите може да се подхилкват малко за гърбовете ви дано чуждото мнение не е от значение за теб и не се водип по него
Боже,божеАз пък намерих един,но е рус,а аз съм брюнетка не става ли контраст?
![]()
Тцтцтц.... Заеби го тоя! Другите брионетки ще те скъсат от подигравкиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
и аз това си помислих как ще се излагам такаПървоначално написано от Tazadar
![]()
абе тва е супер гадно...аз съм ходила с едно момче дето беше бааяя по-ниско от мене и ти казвам,недей да правиш тая грешка...ще съжаляваш...но пък ако му се кефиш и го обичаш не би трябвало да има голямо зна4ение,но ти си зн най-добре![]()
И аз сега харесвам едно момче,което е по-ниско от мене,но пък си е сладур![]()
Ако той е идеалното момче за теб (както ти го нарече) ще се откажеш ли заради някакви сантиметри?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Какво значение има това:
Когато тръгнах с приятеля си,бях по-висока от него,сега той ме надмина (с 2 см)...Разлика-никаква!
:P
Не съм чела темата ама май те мразя
От моя клас има една двойка, при която момичето и момчето са абсолютно еднакво високи, но тя е някак по-едра и изглежда бая по-големичка. Всички ги обсъждат зад гърба...Аз не бих...не знам...е ако е 1-2 см, ама иначе...
i kakvo niskite mom4eta da ostanat bez priqtelki li ??? to i nie mom4etata ne haresvame debeli momi4eta ili momi4eta s malki cici .. ama 90 % ot vas sa takiva
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Да не ти пука, бе. Ти луда ли си...дай п1к сега като е по нис1к от тебе - за нищо не става... аа не така..
мхм... бившият ми беше малко по - нисичък от мен и неможа нищо да ми стане!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Аааа аз такива неща не разбирам. Пък и ние не стигнахме дотам...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()