- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречка ли е това....
В нащо даскало има такава двойка и макар че не им е мн голяма разликата не изглеждат мн добре според мен.Ама все пак кво значение има щом го харесваш.. Ама щом питаш за такива неща нз дали привличнаето е голямо![]()
Не трябва да ти пука от външния вид.. какво говорят хората .. знаеш ли лично на мен все още не изживяната ми любовна раздяла е точно с момче което беше малко по ниско от мен може би 1-2пръста ама.. аз си го обичам нали... и не ми пукаше от хората така че не мисля че има нещо от което да ти пука
e dobre tolkova li nqmate edna taboretka be dea!
Първоначално написано от Riot
Какво има ако е по-нисък с половин глава.Гледайте си любовта и това е.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
попринцип не,зависи колко си висока обаче!Кажи ми цифратаПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от AnzaRe
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Ся...да не ти пука,че е по-нисък от тебе-нали го обичаш!? Първо на хората ще им е странно,но ще свикнат,пък и откъде знаеш,че той няма да порастне на височина!?
Чист пример-в бившия си клас имахме едно момиче с такава негърса коса,всмисъл бухнала, и първите дни сички ба*ти косата,тва онова,хилеха се,подиграваха се,но свикнаха,така че кво ти пука
![]()
+1 \Първоначално написано от zaraaa
/
Извън темата: Аз - 13 г. - 178 см![]()
Не мисле че е проблем щом го харесваш.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А бе ви данък обществено мнение ли плащаш...Кфо като си малко по-висока от него...Щом се обичате и харесвате,да не ви пука кфо мислят другите...![]()
Не е толкова за чуждото мнение, Просто момичето се чувства различно в една такава ситуация. Макар и да изглежда безобидно,това влияе на самочувствието и държанието й.
Smile!?
напълно съм съгласен с тебПървоначално написано от ra4ence
\
/
eee sa za 2 cm li si ??? Ne se zabelqzvat tolkova , prosto nqma da slagash visoki obuvki ili tok4eta kato izlizate nqkade,a toi kato obue maratonki s visoka podmetka i eto ravni ste![]()
:P
jjjjjjj
jjjjjjjj
jjjjjjj
jjjjjjjj
JJJJJJJ
hah spokoino sestra mi beshe taka izkaraha 3-godini i oshte shtqha da sa zaedno no visochinata ne beshe 1-q problem![]()
![]()
stiga da se otnasq dobre s tebe e perfect
![]()
излизала съм и с по-ниски :PПървоначално написано от kuklichka_bg
не е толкова голям проблем-носи по-ниски обувки
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
не
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Това е без значение![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]