виж сега...пииш едно мляко ... ма много топло със захар...или пък една бира...и после ще ти се доспиии и `ше къртиш до обед![]()
млякото е на другия етаж, разполагам само със чешмянка!Пък и незнам дали да лягам... трябва да стана в 7...
лягай
бтв таз мойта бивша...правеше ме на задник аз мълчах сега аз я правя на задник тя се ядосва
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък за първи път бях достойно зарязана! Казаха ми го и се оттеглих без детинщини. Горедея се със себе си!![]()
Евала![]()
При мен беше друго! Каза ми че ме обича три дена след туй гледам на профила й сърчица за някъв потребител и тя ме излъга че е женаРазбрах че е момче и че е от моя град
После ме излъга че не го харесва
После ми изневери със друг
После излезе с тоя а той се оказал пълен мухлио и тя рева ли рева ли
После искаше май да ми дава шанс ама аз направих нейната цепия със сърчицата тя почна да ревнува и се скарахме
Е те тоlа не мога да го разбера..аз се държа добре с нея а тя с мене като с лайно..аз се държа с нея като с лайно а тя зле
![]()
![]()
![]()
...особено ако знаеш предисторията...
mmm.. az si bqh legnala i se vartqh i pak stanah ...reshih 4e teena 6te mi pomogne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
Странна работа..
налипреди малко тука почна да ме товари "ти си нещастник никой и нищо не заслужаваш
![]()
"
![]()
Безсрамница!Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
И на менПървоначално написано от babity
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Това не е КОФАТА
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.