- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е важен външният вид?
Има значение до толкова човека до теб да не те отвращава и да ти е приятен.
По-важна е химията както казаха и преди мен. За пореден път ще кажа че за мен е от значение да е чистоплътен и висок. Всичко друго е относително.
И аз така си мисля, ама ...Първоначално написано от Зелената фея на отбора
mindscan
Не,искам всичките ми
гаджета да са крокозъбъри.
Ако може по-космати.
Еми да! Имам една позната дето има доста ГРАМАДНА челюст ... (конска) и е безумноооооооооо космата, ама са и яко навити доста момчета...Първоначално написано от Bai Toq
mindscan
Хах,еми да външния вид гледам!![]()
Иначе няма какво да ме привлече във въпросния човек,особено ако не се познаваме.След като стане това опитвам се да "видя" какъв е човека по характер,какви са му интересите и т.н![]()
hubavo da e gotina no e po hubavo da e razbrana
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Естествено , че външният вид е важен, да не кажа НАЙ-ВАЖНОТО качество , което гледам когато харесвам някого...по-нататък се опознава и самият човек като характер, но нали знаете - ВЪНШНАТА ОПАКОВКА винаги се гледа първо![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
външния вид е много важен но не само тои![]()
![]()
![]()
ДА, важен е. Колкото и да се лъжем може би е и от първостепенна важност, то просто трябва да се привличат. Ако е някоя надъхана кучка, жалко че е хубава![]()
![]()
![]()
Ест, че е от значение - не бих тръгнала с някой метър на метър, та аз дори не бих се сприятелила с такъв.Ама все пак и не бих се спряла на Мистър Вселена..
това сефте го чувамПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
но има няква истина..трябва да има поне малко привличане за да искаш да го опознаеш и т.н...
Cruel Intentions
![]()
![]()
![]()
![]()
aко искам да задълбоча нещата с някоя
![]()
![]()
ако не е готина мацка,която ми харесва на външен вид няма да започна дори за понататъка ще се опознаваме
Външния вид е нещо субективно, нещо повърхностно. Хората не се делят на красиви и грозни, а на добри и лоши... всеки може да се разкраси ако е упорит независимо дали с пластични операции, редовни тренировки, козметици и т.н., но характера и душата си неможе... Всички хора, на които не им е в повече самочувствието заповат да се комплексират и да правят глупости, докато надутите "си мерят пишките" и се конкурират уж, кой/коя по-скъпи парцали носи и чие самочувствие е по-голямо... Съветвам всички читатели на темата, да не се комплексират, че примерно са грозни и немогат да си намерат гаджета... За всеки влак има пътници...
/Лично мнение/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
И мен ме мъчи тая тема, щото съм някакъв такъв...не мога да издържам много пред огледалото...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
важен е,но всеки си има и различни представи за "хубаво" и 'грозно'
но много рядко(да не кажа само по филмите) на хората не им пука как изглеждаш и се стремят първо да те опознаят
на този въпрос,авторе,можеш и сам/а да си отговориш-ако видиш две момичета/момчета-едното хубаво,а другото невзрачно,отблъскващо..кое ще забележиш,кое ще ти привлече вниманието и кое ще искаш да опознаеш?
за мен в една пълноценна връзка трябва да има
привличане,страст,любов,ув жение,двамата да си пасват(независимо дали са с тотално различни интереси,или не)и всеки да приема другия с недостатъците му...
помисли така-човека до теб не те кефи сексуално,но е страхотен за разговори... добре ли е така?!
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Красив и грозен са относителни понятия, тъй като всеки си има различен вкус...Разни хора, разни идеали
Важното е човекът да е поддържан. Е, няма да тръгна с някой, който не се е срещал със сапуна и ходи по 2 седмици с едни и същи дрехи. Човек, който не се поддържа не може да бъде привлекателен. Всички сме виждали момичета и момчета, които са изключително хубавки, но не се стараят по никакъв начин да покажат красотата си и никой не ги забелязва. Виждали сме и точно обратното, не дотам красиви хора, които обаче се поддържат, занят силните си страни и ги подчертават. Именно това са, хората, които аз харесвам и, с които ми е приятно да общувам и точно такива момчета харесвам![]()
Красив и грозен са относителни понятия, тъй като всеки си има различен вкус...Разни хора, разни идеали
Важното е човекът да е поддържан. Е, няма да тръгна с някой, който не се е срещал със сапуна и ходи по 2 седмици с едни и същи дрехи. Човек, който не се поддържа не може да бъде привлекателен. Всички сме виждали момичета и момчета, които са изключително хубавки, но не се стараят по никакъв начин да покажат красотата си и никой не ги забелязва. Аз сям съгласна с това мнение.
Някои не ме разбраха. Не говоря за някого, когото сте видяли на улицата. Едва ли без да познавате някого вече ще искате да започвате връзка с него. Интересно ми е, ако някой ви е впечатлил било то с държание, интелект или каквото и да било друго нещо, не е отблъскващ, но има малко недостатъци ( не говорп за две пъпки), бихте ли искали да продължите нещата?
mindscan
brqh nai krasiwata jena na sweta .. cuK-cuK-cuK ...hxhaHxhHAxhhxahxhhAXHhxahxh da si se vijdala f ogledaloto nqkoga :SПървоначално написано от красивата_милейди
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Ами да има малко чар поне,да мога да изляза с нея на улицата,да седна на кафе.Да има добро тяло,не казвам да е манекенка.Просто да не ми се смеят хората и да ми харесва на мен,такъв външен вид ми е достатъчен ако искам сериозни отношения с момиче.Първоначално написано от preichetoy
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+ така еПървоначално написано от N0Rull5
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Леле майко мила ! Тука какви неща прочетох просто не мога да спра да се смея ! Според някой хора вие си купувате вафлата заради хартииката ? Била тя гадна и неприятна важното е хартииката да е красива ? Ох не ще падна от смях немога .... Окей разбирам че визията има някво значение но как подяволите ще е от НАЙ-ГОЛЯМО значение ? Значи предпочитате да излизате с невероятния красавец който дори не може да си напише името правилно , да не говоря като си отвори устата че не излиза една нормална дума ..... Но така е за съжаление така сме възпитани и така ще възпитаваме децата си ! Всеки търси това което може да дадеСледователно красивите търсят красиви заради факта че нямат акъл и немогат да предложат такът и хора които имат акъл не са им интересни
Имаше едно мнение на Virtual^Reality Който ми хареса много ! Просто вие младото поколение толкова деградирате че скоро време ще се харесвате само и единствено на тема кой колко скъпи дрехи носи и колко големи мускули има (въпреки че то това е настъпило вече но все пак има изключения) Как може да задълбочиш връзка с човек който неможе да спретне цяло изречение без да помисли 5 пъти ? Аз не мога да го разбера това нещо ? Как да си харесам някой които е просто красив и нямам какво да си говоря с нея/него или само да се натискам с нея и заради това да излизам с нея ? Ее WTF това е най голямата глупост която може да съществува .... Но точно заради такива хора като вас със ОГРОМНО самочувствие без покритие форума се пълни със всякакъв тип теми от сорта на "той що ми изневерява ама той ме цунка обича ли ме и т.н" Нормално е продължавайте да харесвате вафлата заради обвивката и се чудете защо не е сладка или защо е толкова отвратителна
Пък аз ще чета вашите мнения и ще се прививам от смях
Давайте пишете още заблудени коментари и да видиме колко от вас ще пуснат по 100 теми от сорта на "той ми разби сърцето , той ми изневери и т.н"
Ако имахте малко акъл и се замислите КАКВО говорите и как си представяте нещата щяхте да се изумите колко сте зле
Нищо продължавайте аз ще продължа да се смея
![]()
De-Phazz - Anchorless