- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е важен външният вид?
разбира се! въпрреки че със гаджето ми в момента като се запознахме и изобщо не го хр ... още от начало си му казах че искам да сме само фрс... обааче ..... нали знаете няма жена която да не иска има мъж които да не знае как да си го искаа тои знае... ((: и въпреки че не ме кефеше в началото сега започна да ме кефи е не ме кефи МНОГО но става (: така чеее.. ... може би е важно но след като го нямаш правиш нещо по въпроса а не сядаш да се оплакваш (:
ем не е важен външния му вид ... треа да има химия .. ако се чусвам добре с него няма значение как изглежда стига да се обичаме![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Ако ме привлича и ме обича винаги ще намеря начин да ни е яко!
Всичко друго е маловажно![]()
![]()
![]()
Огромно значение нямаПървоначално написано от preichetoy
Поне според мен всичко останало за мен е повърхностно
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Дааа...ВСИЧКО опира до материалното...и ВСИЧКИ,особено ВСИЧКИ жени са гадни материалистки...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ооо...ама много красива си напрао...кат те гледам..се едно виждам някое чудовище!!Първоначално написано от красивата_милейди
Нещо много си се в1згордяла
Аз п1к с1м по-хубава hahaha
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
....
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
da be po hybava nekfo grozno emo...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
xixi
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Важен е,то това е ясно,но не е най-важното нещо в един човек,въпреки че всеки първо гледа външния вид и т.н.![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
offfffff ne go li razbrahteeeeeee!? ako si grozen, ne te brysnat za ni6tooooo!
Първоначално написано от Riot
Ние с Бат ти Васко сме грозни ама пак ни харесват... Как става така![]()
![]()
Ем важен е, кофти е да го/я гледаш и да си мислиш за бутилката
За мен има значениеНо най важен е характера,все пак ако момче което харесвам е хубаво,но немога и две думи да си кажа с него,няма смисъл
![]()
Суетата.Моят любим грях.
За съжаление е важен, но не е всичко . А и това, не те прави по - щастлив . Ок, по-харесван, ухажван, да ,но мъжете май се плашите ... Де да знам .
Съгласна съм с тебе,аз специално много държа на характера.Първоначално написано от Vichko0o
Външният вид също е от значение ,но не е всичко,добре е да се грижиш малко по малко,колкото да се харесаш,но пък аз специално съм грешала няколко пъти като съм определяла по външен вид,гледам гледам едно момче и си казвам ,той не ми харесва ,не ми е симпатичен в следващият момент,се заговорихме и се оказа,че имаме доста общи неща,беше ведър усмихнат,леко срамежлив,първото впечатление,не е много от значение,поне за мене,така е повечето хора гледат само външният вид,но пък те губят,може да има хора с не много хубав външен вид,но да се окажат такива душици.![]()
ROCK
ON!
Важен е.Няма да тръгнеш с някъв/някаква грозница вещица.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
възможно е, ама аз не се обиждам ако ми кажат българин, малко странно разбиране имам аз не ма гледайПървоначално написано от babity
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Каквото и да си говорим, за да изляза с някой, то трябва да го забележа. Не казвам, че трябва да е мистър Вселена, но трябва да изглежда добре. Знам, че е тъпо и повърхностно, но си е така. Не мисля, че мъжа ми е най-хубавия на света. но определено си го харесвам.
Vunshnostta e mnogo vajna, no ne e vsi4ko koeto trqbva da vijdash v edin chovek.Az lichno smqtam za vajni poveche otnoshenieto ,haraktera i durjanieto na edin chovek.Vunshniq vid sashto e vajen,no ne samo toi.
{Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}
Цензура!
Вие няма ли да се спрете? tuzaro, дразнител и останалите, които се отнасят по такъв долен начин към момичето, банана ли искате да изядете?
т.12
krem4et0
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
искам само да кажа че по мои наблюдения за да много хора казват неща от сорта на:"попринцип може и да не е красив/а ама като го/я опознаеш може да си промениш мнението за него/нея и да се сближите" ама за да опознаеш някого първо трябва да ти е направил някакво впечатление(външността и/му да ти привлече вниманието) и тогава може да се обмисля по-нататъшно опознаване
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Според мен външният вид не е определящ в една връзка,той е само някакава незначителна подробност.Трябва да има разбирателство,привличане и любов между двама души и колкото и да не е красив чоевка до теб,след като го обичаш той ще е НАЙ-КРАСИВИЯТ!!!Моля ви се стига с тези повърхностни въпроси...![]()