.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 112
    разбира се! въпрреки че със гаджето ми в момента като се запознахме и изобщо не го хр ... още от начало си му казах че искам да сме само фрс... обааче ..... нали знаете няма жена която да не иска има мъж които да не знае как да си го иска а тои знае... ((: и въпреки че не ме кефеше в началото сега започна да ме кефи е не ме кефи МНОГО но става (: така чеее.. ... може би е важно но след като го нямаш правиш нещо по въпроса а не сядаш да се оплакваш (:

Град
    Los Angeles
    ем не е важен външния му вид ... треа да има химия .. ако се чусвам добре с него няма значение как изглежда стига да се обичаме
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Ако ме привлича и ме обича винаги ще намеря начин да ни е яко!
    Всичко друго е маловажно

Град
    София

Re: Толкова ли е важен външният вид?

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Ако искате да задълбочите нещата с някого, не само секс, от огромно значение ли ще е външният му вид? Независимо дали е момче или момиче...
    Огромно значение няма Поне според мен всичко останало за мен е повърхностно
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Дааа...ВСИЧКО опира до материалното...и ВСИЧКИ,особено ВСИЧКИ жени са гадни материалистки...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от красивата_милейди
    Аз пипам мойте приятелки по циците, редовно. Защото са хубави. Въпреки че аз съм най-красивата секси мадама на света.
    Ооо...ама много красива си напрао...кат те гледам..се едно виждам някое чудовище!! Нещо много си се в1згордяла Аз п1к с1м по-хубава hahaha
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    РЮАР
    нап1лно вярно!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    .. ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от красивата_милейди
    Аз пипам мойте приятелки по циците, редовно. Защото са хубави. Въпреки че аз съм най-красивата секси мадама на света.
    Ооо...ама много красива си напрао...кат те гледам..се едно виждам някое чудовище!! Нещо много си се в1згордяла Аз п1к с1м по-хубава hahaha
    da be po hybava nekfo grozno emo... xixi
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

Ако го обичам такъв какъвто е ще ми е все едно.

Град
    "градът на мечтите"
    Важен е,то това е ясно,но не е най-важното нещо в един човек,въпреки че всеки първо гледа външния вид и т.н.
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

много тря сте зле да определяте човека по външния вид ... тва е последното което тря глеаш ако човека е готин ;]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    offfffff ne go li razbrahteeeeeee!? ako si grozen, ne te brysnat za ni6tooooo!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    РЮАР
    Ние с Бат ти Васко сме грозни ама пак ни харесват... Как става така

Град
    Shove IT
    Ем важен е, кофти е да го/я гледаш и да си мислиш за бутилката

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    За мен има значение Но най важен е характера,все пак ако момче което харесвам е хубаво,но немога и две думи да си кажа с него,няма смисъл
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Пловдив
    За съжаление е важен, но не е всичко . А и това, не те прави по - щастлив . Ок, по-харесван, ухажван, да ,но мъжете май се плашите ... Де да знам .

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Леле майко мила ! Тука какви неща прочетох просто не мога да спра да се смея ! Според някой хора вие си купувате вафлата заради хартииката ? Била тя гадна и неприятна важното е хартииката да е красива ? Ох не ще падна от смях немога .... Окей разбирам че визията има някво значение но как подяволите ще е от НАЙ-ГОЛЯМО значение ? Значи предпочитате да излизате с невероятния красавец който дори не може да си напише името правилно , да не говоря като си отвори устата че не излиза една нормална дума ..... Но така е за съжаление така сме възпитани и така ще възпитаваме децата си ! Всеки търси това което може да даде Следователно красивите търсят красиви заради факта че нямат акъл и немогат да предложат такът и хора които имат акъл не са им интересни Имаше едно мнение на Virtual^Reality Който ми хареса много ! Просто вие младото поколение толкова деградирате че скоро време ще се харесвате само и единствено на тема кой колко скъпи дрехи носи и колко големи мускули има (въпреки че то това е настъпило вече но все пак има изключения) Как може да задълбочиш връзка с човек който неможе да спретне цяло изречение без да помисли 5 пъти ? Аз не мога да го разбера това нещо ? Как да си харесам някой които е просто красив и нямам какво да си говоря с нея/него или само да се натискам с нея и заради това да излизам с нея ? Ее WTF това е най голямата глупост която може да съществува .... Но точно заради такива хора като вас със ОГРОМНО самочувствие без покритие форума се пълни със всякакъв тип теми от сорта на "той що ми изневерява ама той ме цунка обича ли ме и т.н" Нормално е продължавайте да харесвате вафлата заради обвивката и се чудете защо не е сладка или защо е толкова отвратителна Пък аз ще чета вашите мнения и ще се прививам от смях Давайте пишете още заблудени коментари и да видиме колко от вас ще пуснат по 100 теми от сорта на "той ми разби сърцето , той ми изневери и т.н" Ако имахте малко акъл и се замислите КАКВО говорите и как си представяте нещата щяхте да се изумите колко сте зле Нищо продължавайте аз ще продължа да се смея
    Съгласна съм с тебе,аз специално много държа на характера.
    Външният вид също е от значение ,но не е всичко,добре е да се грижиш малко по малко,колкото да се харесаш,но пък аз специално съм грешала няколко пъти като съм определяла по външен вид,гледам гледам едно момче и си казвам ,той не ми харесва ,не ми е симпатичен в следващият момент,се заговорихме и се оказа,че имаме доста общи неща,беше ведър усмихнат,леко срамежлив,първото впечатление,не е много от значение,поне за мене,така е повечето хора гледат само външният вид,но пък те губят,може да има хора с не много хубав външен вид,но да се окажат такива душици.
    ROCK
    ON!

Важен е.Няма да тръгнеш с някъв/някаква грозница вещица.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Еми не е много тактично постоянно да я наричаш негърка. Не мислиш ли, че може да и е обидно?
    възможно е, ама аз не се обиждам ако ми кажат българин, малко странно разбиране имам аз не ма гледай
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Каквото и да си говорим, за да изляза с някой, то трябва да го забележа. Не казвам, че трябва да е мистър Вселена, но трябва да изглежда добре. Знам, че е тъпо и повърхностно, но си е така. Не мисля, че мъжа ми е най-хубавия на света. но определено си го харесвам.

Vunshnostta e mnogo vajna, no ne e vsi4ko koeto trqbva da vijdash v edin chovek.Az lichno smqtam za vajni poveche otnoshenieto ,haraktera i durjanieto na edin chovek.Vunshniq vid sashto e vajen,no ne samo toi.
    {Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цензура!

Вие няма ли да се спрете? tuzaro, дразнител и останалите, които се отнасят по такъв долен начин към момичето, банана ли искате да изядете?

т.12
    krem4et0
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    искам само да кажа че по мои наблюдения за да много хора казват неща от сорта на:"попринцип може и да не е красив/а ама като го/я опознаеш може да си промениш мнението за него/нея и да се сближите" ама за да опознаеш някого първо трябва да ти е направил някакво впечатление(външността и/му да ти привлече вниманието) и тогава може да се обмисля по-нататъшно опознаване
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Според мен външният вид не е определящ в една връзка,той е само някакава незначителна подробност.Трябва да има разбирателство,привличане и любов между двама души и колкото и да не е красив чоевка до теб,след като го обичаш той ще е НАЙ-КРАСИВИЯТ!!!Моля ви се стига с тези повърхностни въпроси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си