- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е важен външният вид?
Външния вид се взима под внимание само до толкова, че човека срещу тебе да не те отвращава - мисля, че ако познаваш някой и се разбираш с него и т.н имате теми за разговор, уважавате се и те привлича по някакъв начин без значение, че може да има някакви недостатъци лично мен те не биха ме спрели да бъда с тоя човек. Все пак идеални хора няма![]()
Напълно съм съгласна. Не разбрах, от отговорите на повечето от другите, защо очевидно грозните хора (тези, дето никой не може да отрече, че са грозни) си имат гаджета/съпрузи...Първоначално написано от Sladinka_f
mindscan
ако седиш повечко от нормално пред огледалото значи държиш на външния вид
I Love
Vania
Kabakova
Задълбочаване, незадълбочаване ... външния вид е от огромно значение
Не бих излезнал с някой крокодил само заради това, че има добър характер, много е умна и незнам си какви други глупости.
Глупости??? Доста повърхностно.Първоначално написано от alex_devv
mindscan
свиквай...това е жестоката истина.....Първоначално написано от preichetoy
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Еми има значение но ако обичаш истински някой човек ще си със него както и да изглежда той.![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Не мисля,че външният вид е от голямо значение за една връзка.А и все пак е относително,например даден човек може да се хареса на някой,но на друг да не направи никакво впечатление.По-определящи са характерът и качествата на човека.Така че ако харесваш някой заради самия него,може да се пренебрегне някой и друг недостатък.
Pfff бахти надутата.....Първоначално написано от красивата_милейди
красивата милейди е с обратна резбаПървоначално написано от pet_14
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Бях влюбена 2 години в човек,когото всички ме убеждаваха,че изглежда ужасно.Чак след 2 год го разбрах.Но любовта е сляпа.Така,че не ми пука.
А сегашния ми приятел...с всеки ден се уча да гледам обективно на нещата..и..знам,че изобщо не е красив.Но физическо привличане има![]()
лош си баце, за тва те обичамПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
И след такива коментари тряя се държа като хората , ух ще бъде трудно! Кво нападате момичето като е с друг цвят на кожата ? Брех голямата работа ! Много ясно че хората който немогат да намерят нещо по смислено от това да харесват само и единствено красотата ще търсят акъл или нещо друго ..... Търсят визия щото нямат акъл за да предложат
Ми да супер е да си хванеш неверотната/невероянита красавица/красавец и да стоите по цял ден да се натискате и да незнаете какво да си кажете щотот вече е 10та среща и са ви се изчерпали речниците
Алекс девв ти със твоето мислене нищо чудно че ще умреш девствен
Отностно останалото всеки си има мнение и всеки си има изисквания
Лошото е че изискванията са големи , а хората с изискванията немогат да предложат това което искат
Такаче авторке да не ти пука и продължавай смело напред
Винаги ще има хора които да оценяват само и единствено визията
Но пък такива хора на 30-35 като се сбръчкат и остават сами
Всеки си има своя идол и за всеки си има влак
![]()
De-Phazz - Anchorless
da![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ебати включванетоПървоначално написано от soul1199
Васко, ако ти беше тая на снимката... ти казва... ш'ех ти цепна аналноподатливото дупенце...![]()
Алооо, Сливополе, не е адресирано към теб. И никой не е казал, че НЯМА значение. Чети пооо-внимателно, преди да се изказваш, ако обичаш.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
mindscan
От значение е да....![]()
![]()
Дам, обаче мисля, че и най- грозния човек като положе усилия ще стане сладур. Представи си как се променя човек като си направи косата, смени гардероба, мине при козметик ако има нужда и походи няколко месеца на фитнес. Не казвам да пръска луди пари за Гучи, а просто по- добър стайлинг. Мисля, че всеки ако държи на човека до себе си би го направил. Иначе си е егоизъм!
Ще бъда изчерпателен като ти кажа че ти липсва собствен мироглед и менение!!! Сам реши дали ще е добре за теб да си с това момиче на което симпатизираш. Не се влияй от чуждото мнение защото само ще с дообъркаш четворно!!!СЪВЕТ!!!!
Да естПървоначално написано от preichetoy
По важно е сърцето на човек, но зажалост всички гледаме външния вид