- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е важен външният вид?
Първоначално написано от Vichko0o
Новият Vichko0o ми по харесва. Така те искам... ама от време на време... позатапвай... нервивай... не може само интелитентни отговори да даваш..![]()
Еми донякъде има значение все пак ако не ти е приятна физиономията на някой ,дори да е супер свястен едва ли ще ти е много приятно да си с него.
Glory,Glory Manchester United!!!
До скоро щях да кажа,че не е толкова важен,но последното ми гадже ме разубеди...беше умен,забавен,но доста пълничък,а аз....хубаво момиче съм(не че се хваля,просто много по-хубави момчета отрязах ).Просто след 3 седмици заедно се заглеждах постояно и не издържах...кофти ми беше като си спомнех...съжалявам,да бъдем реалисти.Кой не иска сладур до себе си...![]()
В зрънце пясък ако искаш да съзреш света и в цвете диво рая,в шепата си затвори ти вечността и в миг един безкрая... <3
Външният вид е нещо, което се забелязва първо от околните, но не винаги може да ни даде ясна представа за даден човек. С риск да стана банална ще кажа, че 'вътрешният вид' е много по-важен, защото само малцина го виждат и оценяват. Разбира се, че човек може да положи усилия за вида, ако това ще повижи самочувствието му, но не и чак толкова да се вманиачава как изглежда и да се плаши от образа в огледалото.
Не е единственото необходимо нещо, но да, важен е. Ти като обичаш някой си сексуално привлечен от него, а това няма как да стане ако пред теб стои прототип на баба Яга.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Va6niq vid e ot golqmo zna4enie......![]()
na su6toto mnenie sumПървоначално написано от gPa3HuTeJl
aa za krasotata emi estestveno !!!! to tfa se znae
да..
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
xaxaxaxax taka si e daПървоначално написано от kiflata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Не съм чела всички страници с постовете ви,но съм сиг. че сте писали - "ОооО дАаА,ТряБвАа ДааА сМеЕ3 Мно0ОгоО якииИ по0О в1ншн0ст!"
Хора,външността няма значение.Просто може да си с голям нос и уши,но да имаш супер весел и щур характер.А може да си красавица неземна,но в акъла ти да има само...нищо да няма,или макс да мислиш за дрехи и мода.
ВЪНШНОСТТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.ВАЖЕН Е ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕК.ТАКА ЧЕ,авторке,не се притеснявай.Ако не си първа хубост и заради това той те зареже или нз там кото ще те прай,просто не те заслужава и акъла му е толкоз...Се някога ще намериш някой който ще те цени заради характера ти,а не заради големината на циците и г*за ти![]()
Ето едно супер мнение. Темата не я направих защото съм била отхвъряна заради външния си вид, а защото ми стана интересно. Забелязах, че 90% от хората във форума са доста повърхностни и сиках да видя дали съм права. И ето оказа се, че не съм и се радвам за това.Първоначално написано от rocking_time
![]()
mindscan
Външния вид не е важен ако наистина обичаш някой....а ако не го харесваш достатъчно търсиш начин да го променишкоето не е правилно....ти ако харесваш или обичаш някого ще е заради самия него а не щото е с еди кви си очи или коса....