.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    И след такива коментари тряя се държа като хората , ух ще бъде трудно ! Кво нападате момичето като е с друг цвят на кожата ? Брех голямата работа ! Много ясно че хората който немогат да намерят нещо по смислено от това да харесват само и единствено красотата ще търсят акъл или нещо друго ..... Търсят визия щото нямат акъл за да предложат Ми да супер е да си хванеш неверотната/невероянита красавица/красавец и да стоите по цял ден да се натискате и да незнаете какво да си кажете щотот вече е 10та среща и са ви се изчерпали речниците Алекс девв ти със твоето мислене нищо чудно че ще умреш девствен Отностно останалото всеки си има мнение и всеки си има изисквания Лошото е че изискванията са големи , а хората с изискванията немогат да предложат това което искат Такаче авторке да не ти пука и продължавай смело напред Винаги ще има хора които да оценяват само и единствено визията Но пък такива хора на 30-35 като се сбръчкат и остават сами Всеки си има своя идол и за всеки си има влак

Новият Vichko0o ми по харесва. Така те искам... ама от време на време... позатапвай... нервивай... не може само интелитентни отговори да даваш..

Еми донякъде има значение все пак ако не ти е приятна физиономията на някой ,дори да е супер свястен едва ли ще ти е много приятно да си с него.

Glory,Glory Manchester United!!!

До скоро щях да кажа,че не е толкова важен,но последното ми гадже ме разубеди...беше умен,забавен,но доста пълничък,а аз....хубаво момиче съм(не че се хваля,просто много по-хубави момчета отрязах ).Просто след 3 седмици заедно се заглеждах постояно и не издържах...кофти ми беше като си спомнех...съжалявам,да бъдем реалисти.Кой не иска сладур до себе си...
    В зрънце пясък ако искаш да съзреш света и в цвете диво рая,в шепата си затвори ти вечността и в миг един безкрая... <3

Външният вид е нещо, което се забелязва първо от околните, но не винаги може да ни даде ясна представа за даден човек. С риск да стана банална ще кажа, че 'вътрешният вид' е много по-важен, защото само малцина го виждат и оценяват. Разбира се, че човек може да положи усилия за вида, ако това ще повижи самочувствието му, но не и чак толкова да се вманиачава как изглежда и да се плаши от образа в огледалото.

Не е единственото необходимо нещо, но да, важен е. Ти като обичаш някой си сексуално привлечен от него, а това няма как да стане ако пред теб стои прототип на баба Яга.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Va6niq vid e ot golqmo zna4enie......

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    От толко много самочувствие носа в небето ти се удря...
    na su6toto mnenie sum

aa za krasotata emi estestveno !!!! to tfa se znae

да..
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от kiflata
    Цитирай Първоначално написано от красивата_милейди
    Аз пипам мойте приятелки по циците, редовно. Защото са хубави. Въпреки че аз съм най-красивата секси мадама на света.
    Кой те излъга,че си най-красивата на СВЕТА??
    xaxaxaxax taka si e da
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Не съм чела всички страници с постовете ви,но съм сиг. че сте писали - "ОооО дАаА,ТряБвАа ДааА сМеЕ3 Мно0ОгоО якииИ по0О в1ншн0ст!"
    Хора,външността няма значение.Просто може да си с голям нос и уши,но да имаш супер весел и щур характер.А може да си красавица неземна,но в акъла ти да има само...нищо да няма,или макс да мислиш за дрехи и мода.
    ВЪНШНОСТТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.ВАЖЕН Е ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕК.ТАКА ЧЕ,авторке,не се притеснявай.Ако не си първа хубост и заради това той те зареже или нз там кото ще те прай,просто не те заслужава и акъла му е толкоз...Се някога ще намериш някой който ще те цени заради характера ти,а не заради големината на циците и г*за ти

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Не съм чела всички страници с постовете ви,но съм сиг. че сте писали - "ОооО дАаА,ТряБвАа ДааА сМеЕ3 Мно0ОгоО якииИ по0О в1ншн0ст!"
    Хора,външността няма значение.Просто може да си с голям нос и уши,но да имаш супер весел и щур характер.А може да си красавица неземна,но в акъла ти да има само...нищо да няма,или макс да мислиш за дрехи и мода.
    ВЪНШНОСТТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.ВАЖЕН Е ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕК.ТАКА ЧЕ,авторке,не се притеснявай.Ако не си първа хубост и заради това той те зареже или нз там кото ще те прай,просто не те заслужава и акъла му е толкоз...Се някога ще намериш някой който ще те цени заради характера ти,а не заради големината на циците и г*за ти
    Ето едно супер мнение. Темата не я направих защото съм била отхвъряна заради външния си вид, а защото ми стана интересно. Забелязах, че 90% от хората във форума са доста повърхностни и сиках да видя дали съм права. И ето оказа се, че не съм и се радвам за това.
    mindscan

Външния вид не е важен ако наистина обичаш някой....а ако не го харесваш достатъчно търсиш начин да го промениш което не е правилно....ти ако харесваш или обичаш някого ще е заради самия него а не щото е с еди кви си очи или коса....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си