- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оргазъм
kakvo to4no zna4i orgazum ? kakvo stava kogato go polu4i6.temata ne e 6ega,prosto ne sam zapoznata mn dobre![]()
рано ти е значи да знаеш, по добре си играй с кен и барби (ама не с кренвиршите кен...)
=D> =D> =D> =D> =D>
Направо го обясни![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Честотата на сърцето се повишава, тялото изтръпва, мускулите се свиват, зениците се разширяват. Екстаз. Всичко трае кратко - за съжаление.
говориш за дропване на бомбата в чинията ли?Първоначално написано от zpa0
![]()
![]()
За каква чиния става въпрос?![]()
бръкни си в гащетата и почни да са чешеш между кракатаПървоначално написано от Анонимко
при правилно "разчесване" ще разбереш какво точно значи![]()
Оргазъм ли......................................Оооо ооох оргазъъъм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не може да се опише с думи чувството, трябва да го изпиташ, за да разбереш за какво става на въпрос... Определено е много хубаво![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaa
df
gdf
![]()
За тоалетната чиния,за коя друга?Първоначално написано от zpa0
![]()
Оргазмът е изключително силен момент,на душевна и физическа наслада.Може да се получи при орална любов,вагиниален секс,а също така и при стимулиране на клитара при жените и пениса при мъжете-мастурбация.За всеки оргазмът е различен като емоция,но трябва да се усети не може да се опоше с думи или да му се даде дефиниция.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
A при анален не може ли да се получи оргазъм???????Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
mi az su6to 6e dam mnenie-purvo orgazma e edno super prejivqvqne i naistina trae kratko i opredeleno ne moje da se opi6e s dumi
abe to ne 4e ne moje da se opi6e ama malko sa horata koito sa go izpitali istinski spored men vse edno minava edin mnogo sladak tok po teb i tova ti dostavq udovolstvie![]()
сяяя виж как ще ти обесня така както на 9 годишния ми брат (нз защо така може и логика да има)и тъй деее оргазма е като да ядеш много шоколад примерно и да ти стане много хубаво само че оргазма се получава в друга ситуация ама там вече като пораснеш мама и тати щи обеснят
![]()
Който се смее последен......... хах.. мисли най-бавно!!!
Оргазмът е кулминацията,върхът на сексуалното напрежение. Той се достига по различни начини - като се стимулират половите органи, чрез полово сношение или самозадоволяване,докато усещането за наслада достигне върха си и се облекчи в сладостно отпускане.
Момичетата
Колкото са по-възбудени,толкова по-твърди стават зърната на гърдите.Дишането се учестява,пулсът се ускорява. Може да се усети по различни начини ... може на момичето да и стане горещо,да потрепне .. и т.н.
Момчетата
При тях дишането и пулсът също се учестяват.Тестисите и скротумът набъбват и се издърпват нагоре към слабините. Цялото напрежение са разтоварва по време на оргазма. Мускулите около пениса се свиват и спермата се изхвърля на малки пръски.
Общо взето така се получава![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от naviacha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще го усетиш някой ден и ще разбереш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Леле.. има Гугъл ..търси там
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()