- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли някфо мазило за пъпки,с което да минат до 2-3 дена? :
Pally ...tova kremche e super evtino..az lichno sum dovolna ot nego..no izbqgvam da go slagam na veche razchopleni pypki...
Първак ракия, изгарят моментално
Отначало мястото ще се зачерви, но като си направиш маска и се намажеш с крем Здраве след 3 дни няма да ги има![]()
Само не ги човъркай, щот допълнително ще се разранят и ще засегнеш кожата около тях![]()
След тва се намажи с тоник на СПИРТНА основа и въпросът ти е решен
Можеш да стриеш няколко хапчета Аспирин в една чаша, да добавиш няколко капки вода докато стане на каша и да се намажеш, повърхността ще заздравее и предотвратява от поява на нови досадници![]()
Зенерит .. Това е решението за 2 дена струва 15 кинта .. ама е супер ..
Ама като гледам вече мнението ми няма ефект защото двата дни са минали..![]()
2 дена минаха да..А пъпчиците леко са хванали коричка.. Не ме греят те в момента..Положението е много по сериозно..Около тях имам голямо лилаво петно някакво..Незнам от какво,разранила ми се е и горната част на устната.. Мазах се с всичко което описах по горе ..Няма ефект..Боли,щипе НЕ И НЕ.. Са отивам в аптеката да питам нещо херпеси или нз какво,ще го покажа какво е положението.. Да го види и да си зема нещо специално за тфа..Ох нее за съжаление не стана както исках да мине,а стана мега по зле..И имам чуството че спирта дет го държах оня ден е виновен за всичко..От тогава ми стана така..Направо ще СЕ ГРЪМНАААААААААААААААААААА АААААААААААААААА
Еми да, прекалила си със спирта и си си изгорила не само пъпката, а и здравата кожа около нея. И аз съм го правила този номер, но не съм държала спирта 20 минути, а около 10, и кожата ми само се разранява леко. Няма да е херпес, а по-скоро и устната си си изгорила. Ама все пак ще видиш какво ще ти кажат в аптека и другия път не прави такива глупости. Тя за 2 дена сама щеше да си мине пъпката.![]()
Отидох направо до личната лекарка..И каза че е херпес..Или поне аз така разбрах..Предписа ми едни бая скъпи хапчета,както и кремче и ся съм се побуркала тука...Срам ме е да излезна на улицата ужас... УЖАССССССССССССПървоначално написано от Dark~Illusion
Толкова ме е яд..Ако не беше това чудо,ся понеделника щеше да е най-хубавия ми ден,но уви...Във вторник съм на контролен преглед..Което значи че сигурно и до тогава няма да мине уааааааааааааа
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Колко % трябва да е салициловия спирт?
iskam da pitam neshto za da ne otvarqm nova tema ima li nqkfo mazilo ili tam s neshto da si miq liceto za da ne mi e mazna kojata ne q ponasqm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mersi predvaritelno![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
da beshe otishla oshte v na4aloto na kozmetik....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ами пробвай синьото кремче на ЕLEA.Първоначално написано от SunShine`Z
То е за мазна кожа, проблемна, пъпки и т.н.
От него не ми се омазнява вече толкова.
Иначе кажете това с Гарниера през ноща ефикасно ли е, че и аз се побърках с тия пъпки.
Са ми излиза няква гадна на брадата, и е червена, пък връх няма...
Направооо...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
mersiПървоначално написано от GbSy
a cena moje li da mi kajesh
![]()
ае тва е просто херпес на вс може да се случи кфо се филмираш
Предполагам, че е към 5 лв.Първоначално написано от SunShine`Z
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ms mn ytre otivam da si do vzemaПървоначално написано от GbSy
![]()
Ползвай презарватив бе момиче. Утре не дай боже сифилис ше си доомъкнеш. :X Тогава ще търсих хапчетата ама ги няма .Първоначално написано от monityY
ще те боли дупето от пеницилиновите инджекции
![]()
I Love
Vania
Kabakova
prosto moje6 da polzva6 prudukta na Clinique-Anti Blumish 3 Step System-vqrno e 4e e malko skapi4ko,no ako go polzva6 redovno nqma da ima6 nikakav problem s papkitekazvam go ot sobstven opit.Mn dobra seriq e i deistva
![]()
kolko min trqbva da se darji za da ne se razraniПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Опраи ми се херпесчето,мерси на всичкиИ да ви кажа това което ми каза лекарката,макар повечето да го знаете...НИКОГА не стискайте пъпка от устната на горе..Може да стане мн страшно,като при мен..А и тфа със спирта няя да го правя никога повече,защото няма начин да не се засегне дори и леко кожата около пъпчицата.. Ето при мен стана мега зле,но се оправих
Тенкс още 1 път на всички
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.