.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Голямо притеснение !

много съм притеснен. от известно време имам малки бели пъпчици по задната част на главичката на пениса ми. за какво може да са симптоми това? не мисля 4е е възможно да е СПИН? вие как мислите. Дайте ми компетентни отговори ако обичате.

Ако е от известно време, а не си ги имал винаги, отиди веднага на лекар, тук няма такива!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Голямо притеснение !

Цитирай Първоначално написано от ivanov40
    много съм притеснен. от известно време имам малки бели пъпчици по задната част на главичката на пениса ми. за какво може да са симптоми това? не мисля 4е е възможно да е СПИН? вие как мислите. Дайте ми компетентни отговори ако обичате.
    СПИН каза... Земи попрочети някоя друга книжка, а? СПИН...

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хахах СПИН.....добре добре Щом казваш......
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

По принцип всеки мъж има такива под,или около цялата главичка.Но ако твойте преди ги е нямало и са се появили наскоро най-добре отиди на лекар.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Град
    София

Голямо притеснение !
    тфа некав филм ли е ? :P

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от teoto
    ако твойте преди ги е нямало и са се появили наскоро най-добре отиди на лекар.
    +1
    mindscan

ти имаш ли изобщо представа кво е СПИН ?????

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne e SPIN spoko Ne mislq, che e neshto za pritesnenie, no vse pak idi na doktor za lichno uspokoenie. Hubavo e i momchetata malko da poluchavat medicinski pregledi.
    Eating isn't cheating - Arnold

По-добре отиди на лекар,по описанието ми прилича на някоя гъбичка.Възможно е да е Candida Albicans .Ще ти предпишат определени антибиотици и ще мине,но посети микробиологията за свое успокоение!!!!!

щом искаш компетентен онговор защо го търсиш тук?Въври на лекар бе.

Град
    София
    не е спин.

Gluposti ne e spin... !!! Na kolko si godinki... pri navlizane v poberteta se poluchavat takiva "pupchici" no ne sa.. namirat se tochno na vryzkata mejdu glavichkata i ostanalata ti chast na pishkata

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

СПИН глупости просто не подържаш добра хигиена отиди на лекар той ще ти помогне.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    И за кфо го нападаш .. апф .. Нали затова е форума да си помагаме.Бахти хората

По темичката -- Върви най-добре на лекар,той най-добре ще ти каже..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    И за кфо го нападаш .. апф .. Нали затова е форума да си помагаме.Бахти хората

По темичката -- Върви най-добре на лекар,той най-добре ще ти каже..
    Не бе....не че го нападам ама, все пак.... Имаше много теми със същият проблем...пък и си е смешно, това че изобщо даже по някакъв начин е предположил, че може да е СПИН...извинявам се, ама си е смешно.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    софия
    спокойно няма от какво да се притесняваш тези пъпчици които описваш са масни образувания и много хора ги имат не са опасни само не трябва да се опитваш да ги изстискаш или да ги чоплиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си