- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичали ли.../
Да,себе си. :P
Не вярвам в истинската любов на тази възраст и това си е.Просто ние пуберите прекаляваме с филмите.Сега не мога да кажа,че истински обичам гаджето си,защото след него ще имам поне още 10.Но като се замисля,аз никога няма да обичам истински,Защото...
Да обичаш някога истински,означава до такава степен да обожаваш недостатъците му,че да ги търпиш всеки ден до края на живота си.
А аз не съм от тези хора,които оставят животът им да премине между пръстите :P
ДАААА!!!! Сега съм с момиче без което не мога и обичам както никоя друга до сега и едва ли някога ще мога така да заобичам някога пак
и дано не ми се налага де.
![]()
тогава айде двамата да отидем са налеем с бираааа за момичетата ниПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
da obi4ala sum istinski i moje bi o6e obi4am,zapoznahme se v dsk,vsa6nost ot dosta otdavna i taka mn podrobnosti sega nqma da razkazvam,sega az sum s dryg i ne mislq,4e trqbva da poglejdam nazad![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вече незнам дали съм обичала или съм си въобразявала, че обичам, защото никога не ми е било по - лесно да се абстрахирам от "раздялата" и да се сещам само по време на ПМС![]()
![]()
Вече си имам друга страст! Обичам друго и по друг начин и не вярвам, че тук има някой, който да е в състояние да ме разбере.
i azПървоначално написано от jujulinkaa
![]()
нз..май не..мислила съм си,да,но май не..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
mom4e ..
v momenta obi4am istinski momi4eto s koeto sam i se nadqvam da go bih napravil vsi4ko za neq adski mn q obi4am
Mноого дразнещо и фълшиво излгежда като кажеш аз обичам истински чшшш ее а спрете се замислете се и разберете че никой не обича истиски ми се заблуждавате аз обичам истински утре друг/а аз пак обичам истински айде бегай от тука
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
не![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от GlOrSiTy
да обичам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
В момента обичам истински и имам невероятна,силна,истинска връзка,на която ужасно мн държа![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
ДА!! случки няма разказвамслучи се веднъж и то за кратко (;
Не! Никога... харесвала съм до сега истински и супер силно (и продължавам да си харесвам вече 3 години) един единствен човекдори и не знае за товва... така съм си добре, може би съм от тези хора, които предпочитат свободата.
Пожелавам ви (и на мене също) наистина да си го изживеете един ден чувството![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips