- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- приятели..
имате ли истински приятели..?
ако да колко..
Да.Имам 2,но дори да са 2 знам,че са истински. Не е важно количеството,a кчеството.![]()
![]()
Поне за мене де....
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ммм ... малко са ... 6 но са ми достатъ4ни![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
of e gasi vuprosa {kolko priqteli ima6} az ako gi broqh i se fukah vuob6te nqma6e i da imam![]()
![]()
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
az imam 1. nikoi REALNO nqma pove4e ot 2 istinski priqteli... prosto e nevazmojno da ima pove4e ot 2ma s koito da vi e vzaimno priqtno i da bihte napravili vsi4ko za drygiq pomejdy si... nqa takav variant
Първоначално написано от ell_ownz
![]()
![]()
не съм съгласна ... наистина е възможно ,но зависи от хорактера на човека .. и до нагласата му относно оклоните ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
da IMAm 1 ..nO suM SIg 4E kaKvOto I DA stAnE tOI E isTInsKI frd
![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
нямам за съжалениено никога не е късно да намериш истинския прятел дори и да си на 50
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да!
Доскоро бяха 2, сега са 3, дори 4. И всичките специални, добри и задушени от обичта ми.
Дам,двама.Единият от които ми е гадже(оф,мразя тази дума).
Има мн хора,на които държа и съм готова за жертви на тях,но нещата не са двупосочни.
Имам две много добри приятелки, които страшно много обичам!Другите са ми само за компания, но и за тях бих направила доста неща.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
При последното преброяване бяха три.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не съм много сигурна,но се надявам времето да покаже!![]()
ами мисля че истински приятли нямам...е може би едно момиче само...иначе приятели много...а истински малко
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да, всеки ден си правя графа истински приятели, изкуствени, по-добри и най-добри, както и всички постъпки, които са направили за мен. Имам голяма колекция от изкуствени приятели...![]()
Сега сериозно- нямам никакво намерение да си деля приятелите.
Може да са 4-5, 1 или 0 истински, не съм изпадала в критична ситуация, че да знам. Аз бих помогнала на много хора, но ако някой някога няма възможност няма да го съдя. В крайна сметка не смятам да си губя времето и да си тровя нервите с предположения. (Manchmal bedeutet Gl
Don't worry, be happy!
Един - самата аз.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
3ма ама от супер качество .![]()
\
/
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
имам 3 истински приятелки от близо 8 години се познаваме мн ги обичам![]()
![]()
[/i]
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ами винаги всички са искали да са ми приятелиимам доста познати които ме смятат за фр
имам малко приятели..така де само 3-4
обаче са истински
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Мога да кажа да-че имам ..не са много(5,6) но все пак говорим за тези които са истински и д1ржа най-много на тях...иначе приятели-МНОГО!!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..