.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Град
    yy nas !
    азз бих върнала времето заа определени моменти.. но дори и да го върнеш не се знае дали това ще промени нещо.. особено за хора който са починали.. ;ss

Аз искам да върна времето назад със 6-7 месеца и да не правя същите грешки които правя от тогава до сега добре че има умен човек до мен за да ми прощава и помага...
    You just got to love this guy ! Celldweller (Klayton) http://www.myspace.com/Celldweller

Най-добрия от най-добрите!

Град
    Усмивката :Р
    Не! Ето аз съм човек, който не иска да върне времето назад! Ама по никакъв повод! В живота ми съм изгубла общо 4 много важни хора за мене... много ми е било мъчно за всички... много трудно преодолях нещата! След това имах някои големи разочарования и от тогава се научих да се усмихвам на хубавите момети от миналото и да си спомням за всичко само с добро. Не мисля, че ако успеем да върнем миговете, ще сме способни да ги променим. Нещата просто се случват искаме или не искаме единственото, което може да си довлечеме е още мъка, а аз не мога повече;( Всяко нещо си има смисъл и нека се радваме на бъдещето, живота върви напред
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    2001 година бях на 8.
    Емм нормално е тогава да не се вслуша в съвета ти и в това,което си му говорил..но и да те беше послушал ти не знаеш дали наистина щеше да се оправи..за това нека не бъркаме в миналото може би е трябвало да стане така просто СЪДБА
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен
    Град
    България
    Искам да върна времето с 4 години назад!Не бих направил грешките които допуснах!Но за вбъдеще ще знам да не лъжа и да казвам истината в очите за добро или лошо!Бих искал просто да поправя грешките си!Скарах се с най-добрия ми приятел преди 2 месеца ,а сега не иска да ме вижда!Негово решение не го виня ,а и за какво?Мога да живея и без него.Приятели много ще имам в живота ,ще се разделям с едни ще идват други и т.н. ,но вече казвам истината в очите ,а ако отсрещния човек реагира песимистично ,то какъв приятел ми е тогава?
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ХУБАВО!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Бихте ли върнали времето назад?

Бихте ли върнали времето назад,за да бъдете с любим човек,когото сте обичали и непрекъснато сте мислили за него.
    Това е моето мнение.
    Аз искам да върна времето назад,защото имам любим човек който почина 2001 година.Всеки ден не спирам да мисля за него.Този любим човек беше Чичо ми Владко.Той почина на 29 години 2001 година.Искам да върна времето,за да го убедя да отиди в София за Операция.Но неможах защо се отказа всичките роднини му говоримхе да отиди,но той все отказваше.Деня в който почина,исках да го върна жив.Той ми беше като най-добрър приятел,винаги сме се разбирали както трябва.Как искам да върна времето назад,нямате си и напредстава.Болката никога няма да изчезне.
    Имам... Брат ми... Но определено не ми се говори за това сега...
    The reasons of love... <3

Град
    Благоевград
    Не! Научих се, че човек не трябва да съжалява за нищо, не трябва да гледа назад, а само и единствено напред! Всичко, което се е случило се е случило, защото така е трябвало.

да искам.. и то много :\ но от друга страна .. човек се учи от грешките си
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не бих искала да връщам никакво време защото..каквото е трябвало да стане е станалоо и щом така е било писано значи е е било за доброто..на когото и да било

Град
    БуРГаС бИЕ
    Ами не не искам... доволна съм от живота си.Не съжалявам за нищо И което се е случило..случило се е Само напред и никога назад..Искам нови преживявания

Re: Бихте ли върнали времето назад?

Бихте ли върнали времето назад,за да бъдете с любим човек,когото сте обичали и непрекъснато сте мислили за него.
    Това е моето мнение.
    Аз искам да върна времето назад,защото имам любим човек който почина 2001 година.Всеки ден не спирам да мисля за него.Този любим човек беше Чичо ми Владко.Той почина на 29 години 2001 година.Искам да върна времето,за да го убедя да отиди в София за Операция.Но неможах защо се отказа всичките роднини му говоримхе да отиди,но той все отказваше.Деня в който почина,исках да го върна жив.Той ми беше като най-добрър приятел,винаги сме се разбирали както трябва.Как искам да върна времето назад,нямате си и напредстава.Болката никога няма да изчезне.

R.I.P :/ i az iskam da varna vremeto nazad ..za mn ne6ta.. da dam vs ot sebes i za lubmite mi hora.. ne ne vinagi mi se otva6ta s sa6toto..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    isam da,nqma da spomenavam imena,no estt nqma da stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да .. на моменти много искам да върна времето назад .. да поправя много грешки които допуснах..
    Но в същото време не искам да го връщам .. трябва да продължим напред .. просто това е трябвало да стане ..
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

samo da mojeh
    sa sujalqvam za twa koeto napravih

Град
    somewhere over the rainbow
    Не знам дали изобщо има смисъл да връщам времето назад.Дори да го върна,хората не се променят,а проблемите си остават същите.

edvali si prejivql/a bolkata ot zagybenoto,no trqbva da se bori6 i da produlji6 napred vupreki vs. i az prejivqh zagyba prez 2007 no moqta ne bi mogla da se sravni s tvoqta.ako iska6 pi6i na karol_desi@abv.bg

разбира се , че бих...за много неща
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    Slivnica

....

Искам да варна времето на зад за да поправя всички стари грешки... заради някои от тях се мразя.... Като се замисля колко грешки сам допуснала направо.... Искам да го варна и заради една трагедия със мои близък човек....
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Бих върнала времето назад с 2 седмици
    Станаха много тъпи неща

Град
    Непостоянно
    не..колкото и да ми е мъчно..щом така е станало няма кво да направя повече
    .!.

Град
    София
    Никога
    Всяко зло е за добро
    Smile!?

Искам да върна времето, искам да мога пак да видя лицето на човека който обичам най-много и без когото се опитвам да живея до ден днешен. Искам пак да вида брат ми, но жиота е прекалено гаден и ни взима хората които обичаме, по начин по който може най-много да ни нарани. Искам пак да знам че има на кого да разчитам, да знам че има някой до мен. Но за съжаление това е невъзможно. Сега единстеното което ми остана е прекрасния спомен за един невероятен човек, който си отиде преди да е видял живота
    Another night, another demise,
    Cadaverous wind blowing cold as ice...
    I`ll let the wind blow out the light
    'cause its gets more painful every time i die.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бих върнала времето не само заради любим човек, а и заради усещането да съм дете,например на 5-6 години да си играя на вън до късно вечер,да преяждам с бонбони,да нямам проблемите на възрастните, да не мисля за смърта...еееххх като малка толкова исках да порасна, а сега ми се иска да съм вечно малка .

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    В любовен план няма какво да връщам назад или да поправям. Но бих искала да върна времето назад и да оправя взаимотношенията на двете фамилии( на майка и баща ми).
    ♥ ♥ ♥

Каквото е станало е станало можеби по един или друг начин ако е писано да стане дори да го променя пак ще си стане. Но така или иначе ЗА НИЩО НА СВЕТА не бих искал да върна времето след като срещнах момичето на живота си и живота ми от тогава е една приказка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си