- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли върнали времето назад?
азз бих върнала времето заа определени моменти.. но дори и да го върнеш не се знае дали това ще промени нещо.. особено за хора който са починали.. ;ss
Аз искам да върна времето назад със 6-7 месеца и да не правя същите грешки които правя от тогава до сега добре че има умен човек до мен за да ми прощава и помага...![]()
You just got to love this guy ! Celldweller (Klayton) http://www.myspace.com/Celldweller
Най-добрия от най-добрите!
Не! Ето аз съм човек, който не иска да върне времето назад! Ама по никакъв повод! В живота ми съм изгубла общо 4 много важни хора за мене... много ми е било мъчно за всички... много трудно преодолях нещата! След това имах някои големи разочарования и от тогава се научих да се усмихвам на хубавите момети от миналото и да си спомням за всичко само с добро. Не мисля, че ако успеем да върнем миговете, ще сме способни да ги променим. Нещата просто се случват искаме или не искамеединственото, което може да си довлечеме е още мъка, а аз не мога повече;( Всяко нещо си има смисъл и нека се радваме на бъдещето, живота върви напред
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Емм нормално е тогава да не се вслуша в съвета ти и в това,което си му говорил..но и да те беше послушал ти не знаеш дали наистина щеше да се оправи..за това нека не бъркаме в миналото може би е трябвало да стане така просто СЪДБАПървоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Искам да върна времето с 4 години назад!Не бих направил грешките които допуснах!Но за вбъдеще ще знам да не лъжа и да казвам истината в очите за добро или лошо!Бих искал просто да поправя грешките си!Скарах се с най-добрия ми приятел преди 2 месеца ,а сега не иска да ме вижда!Негово решение не го виня ,а и за какво?Мога да живея и без него.Приятели много ще имам в живота ,ще се разделям с едни ще идват други и т.н. ,но вече казвам истината в очите ,а ако отсрещния човек реагира песимистично ,то какъв приятел ми е тогава?
УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ХУБАВО!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не! Научих се, че човек не трябва да съжалява за нищо, не трябва да гледа назад, а само и единствено напред! Всичко, което се е случило се е случило, защото така е трябвало.
да искам.. и то много :\ но от друга страна .. човек се учи от грешките си![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Не бих искала да връщам никакво време защото..каквото е трябвало да стане е станалоо и щом така е било писано значи е е било за доброто..на когото и да било![]()
Ами не не искам... доволна съм от живота си.Не съжалявам за нищоИ което се е случило..случило се е
Само напред и никога назад..Искам нови преживявания
![]()
Първоначално написано от AnzaRe
R.I.P :/ i az iskam da varna vremeto nazad ..za mn ne6ta.. da dam vs ot sebes i za lubmite mi hora.. ne ne vinagi mi se otva6ta s sa6toto..
isam da,nqma da spomenavam imena,no estt nqma da stane
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да .. на моменти много искам да върна времето назад .. да поправя много грешки които допуснах..
Но в същото време не искам да го връщам .. трябва да продължим напред .. просто това е трябвало да стане ..
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Не знам дали изобщо има смисъл да връщам времето назад.Дори да го върна,хората не се променят,а проблемите си остават същите.
edvali si prejivql/a bolkata ot zagybenoto,no trqbva da se bori6 i da produlji6 napred vupreki vs. i az prejivqh zagyba prez 2007 no moqta ne bi mogla da se sravni s tvoqta.ako iska6 pi6i na karol_desi@abv.bg
разбира се , че бих...за много неща![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Искам да варна времето на зад за да поправя всички стари грешки... заради някои от тях се мразя.... Като се замисля колко грешки сам допуснала направо....Искам да го варна и заради една трагедия със мои близък човек....
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
не..колкото и да ми е мъчно..щом така е станало няма кво да направя повече
.!.
Искам да върна времето, искам да мога пак да видя лицето на човека който обичам най-много и без когото се опитвам да живея до ден днешен. Искам пак да вида брат ми, но жиота е прекалено гаден и ни взима хората които обичаме, по начин по който може най-много да ни нарани. Искам пак да знам че има на кого да разчитам, да знам че има някой до мен. Но за съжаление това е невъзможно. Сега единстеното което ми остана е прекрасния спомен за един невероятен човек, който си отиде преди да е видял живота
Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice...
I`ll let the wind blow out the light
'cause its gets more painful every time i die.
Бих върнала времето не само заради любим човек, а и заради усещането да съм дете,например на 5-6 години да си играя на вън до късно вечер,да преяждам с бонбони,да нямам проблемите на възрастните, да не мисля за смърта...еееххх като малка толкова исках да порасна, а сега ми се иска да съм вечно малка.
В любовен план няма какво да връщам назад или да поправям. Но бих искала да върна времето назад и да оправя взаимотношенията на двете фамилии( на майка и баща ми).![]()
♥ ♥ ♥
Каквото е станало е станаломожеби по един или друг начин ако е писано да стане дори да го променя пак ще си стане. Но така или иначе ЗА НИЩО НА СВЕТА не бих искал да върна времето след като срещнах момичето на живота си и живота ми от тогава е една приказка
![]()
![]()