- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам вашето мнение
Ами значи дилемата е следната ; имам приятелка от 1 г , и преди 3 месеца разбрах че преди мен е правила секс със 4 тири момчета без обварзване , запознавала се е с тях по нета, след тва те са и званяли и тя е ходела да се .... с тях , сега като разбрах (тя ми каза) искам да касам с нея штото според мен е била курва и мн. ме е яд на това , а иначе е добар човек но немога да се примиря с мисалта че е го е правила ... аз сам и парвия сериозен приятел , и тя каза че се е променила и всичко което е правила е в миналото и че сега ме обича мн... Та според вас заслужавали си да сам с моми4е като нея , при положвние че е била курва от наи долните , чакам мнениея !
ti si zle!! trqbva da si 6tastliv 4e e zapo4nala 1-vata si seriozna vruzka to4no s teb! tova zna4i 4e v teb e vidqla ne6to, koeto ne e otkrila v ostanalite. ako q zareje6 zaradi tva...![]()
Аве ти шмиргел ли си е?Как можеш да трагнеш с такова момиче,даже и не ти е казала че е правила секс,с некфи лапето от нета.Аз ако бях на твое място щях да скъсам с нея.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
е кво като е правила секс без обвързване преди даже да се запознае с него? а и самия факт, 4е сама му е признала, говори,4е му има доверие и е сигурна в 4увствата му.MN_DIV_P, ако я оби4аш наистина, не виждам защо да късаш с неяПървоначално написано от AnzaRe
откакто сте заедно, давала ли ти е повод да се съмняваш в нея? изобщо, ако не ти е казала, щяло ли е да ти мине през ума, 4е иска6 да късаш с нея? ако ви е добре заедно, не виждам при4ина да се разделяш с нея.
Много съжалявам за това,което ти се е случила.Момичето е постъпило ужасно.Единственото похвално в постъпката й е,че ти е казала.Убеден ли си,че не си е съчинила цялата история,само за да те накара да ревнуваш или просто е изморена от връзката ви и иска да се разделите?Каквото и да е,смятам,че е най-правилно да се разделите,дори за малко,за да преосмислите поотделно живота си,и ако направите съвместно решение отново да се съберете,приеми.Желая ти успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ми честно казано аз лично съм за това да се дава втори шанс,ако найстина държиш на нея преглътни миналото и бъди щастлив че се е променила,НО само ако наистина се е променила.Ако са само приказки я зарежи...но това дали се е променила или не го знаеш ти...Сам трябва да решиш...би ли забравил миналото й? Би ли бил способен да й дадеш шанс? и още много други въпроси на които само ти можеш да си отговориш...Успех!
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Моля за извинение.Не бях разбрала,че е имала връзка с тези момчета,преди да е била с теб.Щом е така и не ти е давала повод да се съмняваш в нея,и щом си щастлив,не късайте.Ако вече разбереш за изневяра и имаш основание,разделете се.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Според мен всеки прави грешки от нас, затова сме хора. Факта , че си е признала е хубаво, поне не те лъжи затова. Човек винаги може да даде 2 шанс на другия, но ако разбира се си сигурен, че тя ще го оцени това иначе няма смисъл. Помисли добре и ако чувствата ви са инстински и тя наистина съжалява за постъпката си дай й 2 шанс.Успех!
При такива обсоятелства,откъде знаеш,че като тръгнете няма пак да се.... с някой друг.Махни я.Първоначално написано от MN_DIV_P
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ami da naistina mn. darji na men , griji se za men i me obi4a i sam siguren 4e otkakto sme zaedno ni6to ne e pravila ... no az nemoga da sviknas misalta 4e e bila takava i se izma4vam ... no ne iskam da q napuskam 4e momi4eta koito imat takiva ka4estva kato neq sa rqdkost ..... no prosto tq mi padna mn. v o4ite i mislq 4e nqmame golqmo badi6te zaedno makar4e tq kazva 4e nqma da me ostavi da sam s druga i 4e dargi mn. na men ....
ISKAM O6TE MNENIYA
НЕ КЪСАЙ С НЕЯ !!!
..Миналото си е минало..щом те обича и го показва какво искаш повече?? ... и ти преди нея си имал връзки.. а и тя го е правила това, защото ТЕБ те е нямало, нямала е сериозен приятел, но сига има ТЕБ и ти имаш НЕЯ!
ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ, МАМКА МУ!![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Щом държи на теб и те обича,както и си сигурен,че не ти е изневерявала,не виждам проблем.Тогава може да е била всякаква,сега може би не е такава.Просто забрави това,вероятно тя се е променила.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Първоначално написано от MN_DIV_P
за простотията си заслужаваш да ти се падне 1 курва ама от най-долните че да видиш какво е значението на думата.
Щом не ти е изневерявала какъв е проблемаНяма значение какво е правила преди,важното е,че вече не го прави и иска да е само с теб. За 1 година си я опознал добре, замисли се дали искаш да се разделиш с нея
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не късай с нея само защото е имала ........ Почти всяко момиче има някви такива гафове да ги наречем преди да срещне момчето за тях. И аз като малак правех какви ли не глупости но сега не съм такъв хората се менят
Сега сте заедно,има сериозна връзка =>се е променила![]()
Каквото е било-било сега е минало![]()
iskam o6te mneniq
Ами тя явно държи на теб и няма смисъл да късаш с нея!Забрави миналото и щом се обичате бъдете щастливи заедно![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Минало!Нали е била това време преди да тръгнете!!!!!!!!!Къв е проблема!?Серадвай 4е ти е споделила!
o6te mneniq
Според мен трябва да си останете заедно.Ти сам каза, че ти е споделила, че се е променила.А и това се е случило преди да тръгне с теб.Ако ти изневери - тогава вече късайте.
Мразя те...ако те успокоява мразя и себе си.
разбира се ,че не трябва да късате...каквото е ставало в миналото...си е минало!!! дай шанс на момичето и не живей в спомените и за стар живот, а се опитай да продължиш напред,да я подкрепиш и ако трябва да и помогнеш да се промени...пожелавам ви успех и в никакъв случай не я зарязвай - всеки прави грешки...дали са големи или малки...не е от огромно значение![]()