- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко срещи ?
След колко срещи правихте секс със сегашния ви партньор?![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
е кво очакваш да си водим календарче , като това за мензиса ли ...![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
2 meseca, otkakto bqhme trygnali. Ama nie togava i zajivqhme zaedno, taka che beshe neizbejno.
Хмм...не мога да разбера, защо трябва да има точно определена среща на която да се прави секс?
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз мислех че секса предхожда срещите![]()
подкрепям мнението тиПървоначално написано от stefity
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Преди да тръгнем още
![]()
Робинята на Quench
Познавахме се около 2 години преди да тръгнем. А след като тръгнахме правихме секс след около 20 дни. Беше много хубаво. Просто не успях да устоя, но не съжалявам![]()
С бившия- на първата среща. С настоящия - след 4-5-6 срещи, не помня.
Изкушението беше голямо...![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
След 3тия месец!
Не одобрявам правенето на секс след 1ва, 2ра, 3та среща.
аз същоПървоначално написано от girl91
Мисля,че 4-5
Още на първата.
pf ve4e se 4ydite kakvo da pitate !!!!!!!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
vseki go pravi kogato si iska
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
emi sled 6-q mesec....otkakto bexme zaedno....
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
и къф е смисала от въпроса,данеби и ти да го направиш след същото време като нас ?!?
Не ти говоря за никакъв график! Докато не опозная човека до мен достатъчно няма да тръгна да правя такива работи!Първоначално написано от N0Rull5
За мен това не е най-важното. Дори и да ми се прави секс няма да тръгна да го правя с човек, който познавам примерно от 3 часа!
При бившия ,даже не го познавах ,смисъл видяхме се за сефте ,още не ходихме ама го направихме![]()
![]()
Със сегашният точно като направихме 1 месец 2-3 дни след това и то ,защото той не щеше![]()
![]()
А бе пускай му на първата и стига пита тука![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love