- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Sushtestvyvaneto predi Vselenata
Дефинирай "съжелявам".Първоначално написано от Christ
Ще горя в ада?
Ада... nah. Там ще ти се стори хубаво.Първоначално написано от Majestic12
А как ще съжелявам?Първоначално написано от Christ
Когато се изправиш на Съд. Тогава ще пада съжалението.Първоначално написано от Majestic12
(btw, съжалявам има корен "жал")
Имаше една много хубава песе на Рони Джеймс Дио - Heaven and Hell,мисля и много пъти съм повтарял,че много от нещата зависят от гледната точка.Че всички хора са зли съм съгласен,просто трябва да се погледне в философският аспект на нещата,не всичко е черно и бяло.Според мен нещата се преплитат и всичко ,в което вярваме е част от нещо много по-мащабно ,което не е нито добро нито зло.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
I na gore6tiq krust tazi sedmica pak e Christ
napravete si edin podrazdel posveten na nego i velikata knijka s prikazki
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ne e neshtastna,prosto ti si vmaniachenПървоначално написано от Christ
![]()
ne se nadqvai tuk da polu4ish smislen otgovorПървоначално написано от Dreamy~~
tozi podrazdel e prekrusten![]()
![]()
kak razbra 4e sum ne6tastna ot edin post mn mi e interesnoПървоначално написано от Christ
![]()
![]()
toi taka razbira mnogo neshta- za men razbra, che ne sum vqrvashta po tova, che ne pishna na kirilica(nishto, che ne sum v BG,tova e simvol za moeto bezbojieПървоначално написано от justme__
) ii po tova, che kazah che ima dobri hora
![]()
temata mi se prevurna v otkrit debat![]()
razgledai v drugite temi kakv oe polojenietoПървоначално написано от Dreamy~~
![]()
![]()
razglejdala sum...ama vajnoto e da znaem Bibliqta naizyst - tova ni pravi iskreno vqrvashti !Първоначално написано от justme__
![]()
![]()
![]()
dam...nikoi ne e bil tamПървоначално написано от BallFace
mojem samo da gadaem i da izberem svoq teoriq
![]()
Ся ще зарежа за определено време работите за философските направления, които са ми иначе така любими и за които си цвиля почти постоянно, и ще реша да говоря по-общо.
Тъмнината не я ползвам в никакво символично значение, Маджестик.
Безименни, и ти много общо се изказа.
Но вашата да бъде, ако приемем, че съществува не само материята, ами и човешките представи, именно тези, които правят човека човек и чрез които си е пробивал път. Говоря за абстракции като история, духовност, емоция и етц, които не можем да посочим никъде, но твърдим, че съществуват. Следователно истинноста на нещо е действително по-сложна от простата липса на вакуум.
Или не, защото реших да обединя малко качествата на материалното и нематериалното съществуващо и да намеря противоположността на общата им черта.
И ето я общата черта на съществуващото-познато ни е. Абсурдно звучи, разбирам, но всяко съществуващо нещо ни дарява с някаква информация за себе си. Теорийката си пасва перфектно и с други философски направления.
И гласи, че несъществуващото е непознатото. Лол. Ама вече е казано:"Светът е това, което възприемам."
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Govorim za suhstestvyvaneto predi samoto suhstestvyvane.Imam predvid predi i dyhovniq, i materialniq svqt.Kakto kazah - absoliytno nebitie.
Колко ли хора са си задавали подобни въпроси?
Отговор няма ,винаги ще има нещо,преди това което познаваме,просто е много трудно за осъзнаване.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
I za predstavqne sushto.![]()