Цитирай Първоначално написано от Majestic12
Цитирай Първоначално написано от Christ
Въпросът ми е от къде точно в Библията го изкара това нищо.

Йоан, първа глава, първи стих: В началото бе Словото. [...]
Пхахахахаа, стига моля те...
Музо дефинираи тъмнина.
Я да дам още 1 цитат от религиозна книга "Darkness is just light turned upside down". Иначе си много права.
Крист само не ми казвай , че невидима и взезнайна сила ни е създала, само ще те питам :
Защо Бог, който би трябвало да обича всичките си създания ги кара да страдат през целия си живот?
Не кара ли религията, човек да пренебрегна ЧОВЕШКИТЕ си нужди и желания, окачествени като "грях"?
Нали бог е омнисайънт, защо тогава не е направил библията интересна за всички?
Защо църквата му налага постояно религията му, не би ли трябвало хората сами да прозрат колко е ЯК И МОГЪЩТ той и да се обърнат къме него?
Стига с тая религия.
Всичко е математика(химия и физика, фък биология) останалото е чалга, както гласи неофициалното мото на моята гимназия.

Презумирам,че това "12" в никнейма ти,е обозначение за годините ти или или може би резултат от IQ тест?
А това за страданието....а ти мислиш ли,че светът е розов?Ако е така,по - добре гледай "Русалките" или "Желираните мечета".Ако бъркам в наименованието им,то ти ще ме ревизираш......
Защо пък да бъде непременно 'интересна'?Това не ти е някакъв вид диверсия или анимационно сериалче в неделя сутрин на закуска!
"могъщТ"....И се научи да пишеш правилно.Първо постави началото на нова езикова/общо - културна и теологична интродукция в живота си,а после се освободи от антагонизма си,който е лишен от всякакви очебийни аксиоми или действителни резони.
Както казах по - рано,всичките вкупом и всинца врачки,чародейки,баячки,уч ни,теории,догми и доктрини,академици и 'образовани' люде и прочее индивиди, всички двулични/фалшиви и вероломни 'учители' - пророци,ясновидци и оракули - МОЖЕТЕ ДИБИДЮС ДА СИ ГИ ЗАБИВАТЕ В ЗАДНИТЕ ВИ ЧАСТИ!

Поздрави