- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ...На кръстопът съм...
Хора нуждая се от вашето мнение.. Сега ще бъда 9ти клас..Моите две най-добри приятелки ще се местят в др даскало и вече няма да бъдем в един клас..Аз оставам сама...и мие някак си мн кофти така и се чувствам малко или много предадена...Те искат и аз да се преместя за да сме си трите пак заедно,но аз самата не знам дали го искам...Моля ви се помогнете ми..Дайте си мненията
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
Ако ти не знаеш аз ли да знам? В твоето даскало може да си намериш нови приятелки и да се виждаш със старите.Ако искаш може пък да отидеш с тях и там също да си намериш и други. На теб в даскалото добре ли ти е? Ако е така тогава защо трябва да се водиш по приятелките ти? Ами ако там не ти хареса?
Сложна дилема..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Добре ми е,но се чувствам объркана...За сега смятам да си останата в старото у-ще ,но трябва да помисля още
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
Аз не бих се съобразявал...в край на сметка това си е твойто бъдеще и би трябвало да учиш където искаш,а не да угаждаш на някой си...Живота не свършва с 2те ти приятелки пък и може да се виждаш и след даскало е вярно е че не е същото,но пак е нещо...и не оставаш сама дори си нямаш и на идея какво е това чувство просто ще си в нов клас,но в никакъв случай сама...
Първоначално написано от vAn_;
ako ste fr, nqa zna4enie dali ste v edno daskalo ili ne, nali pak she si izlizate?
аз ако ти бях на мястото щях да се преместя![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Off topic:Първоначално написано от -4arovnata-
Абе кво е това blocked add?В смисъл знам какво означава ама защо го пишете?
Първоначално написано от vAn_;
Не се мести като не искаш.Аз послушах моите приятели преместих се и сега СЪЖЕЛЯВАМ по-добре да си бях останала в другото у-ще.![]()
Ако не ти харесва сегашното даскало и имаш проблеми се премести, но само за да си с тях няма смисъл. Нали сте си приятелки, така или иначе ще си излизате заедно![]()
E т'ва ли е големиq проблем? Колкото теб съм на години, миналата година в новиq клас не познавах никой. Т'ва си е просто даскало не е нужно да се впрqгаш толкоз! Вие пак си излизайте, това, че сте в различни учили6та според мен не е пречка! Най-важното сега е да помислиш за бъде6тето си и какво искаш да учиш след това![]()
Ами мила щом ти не знаеш ние ли да знаем?! Какво ти прече ако се преместиш помисли какво ще спечелиш и какво ще загубиш съответно ако останеш или се преместиш.Но ако ти останеш сама в даскало някак си ще осетиш и как приятлките ти се отдръпват дори и без да го искат 1.Ще са по цял ден заедно ще имат повече теми за разговори като например еди коя си даскалка еди кое си момче тая оная и ти ще се чустваш адски тъпо и излишна..ти решии
^Подкрепям Уискас.
Имаше едно момиче,което се премести в друго училище заради приятелката си.Сега се мразят.Толкова се бяха скарали,че не си говореха.И сега съжалява.Следвай си интересите,учи си където поискаш,пък пак бъдете приятелки.
London Tipton
e vie da ne ste jeneni egati!
golqma rabota 6te se zapoznae6 s drugi!
pove4eto ot nas kato otidat v novo daskalo ne poznavat nikogo, no se zapoznavat s novi hora i taka...
ti pyk sega ne se vkop4vai v tqh, a si nameri novi priqteli.
+ tva ne e zadyljitelno horata da sa ot tvoito daskalo, za da si poddyrjate vryzka. malko e trudno no ima veroqtnost da si ostanete vse taka dobri fr![]()
Първоначално написано от Riot
zdr malko otklonenie ot temata kade u4i6 v momenta i v koe u4ili6te iskat da se mestqt priqtelkite ti ?? az sa6to sam na tvoite godini i qvno ne napravih pravilniq izbor na u4ili6te po vreme na kandidatstvaneto sled 7mi klas ta tvoite priqtelki trudno li se premestiha , az bqh tolkova razo4arovana 4e iskah da se premestq o6te vtoriq srok ( sas sigornost i dosega sam ubedena 4e ne sam pribarzala ) no premestvaneto posredata na godinata be6e po4ti nemislimo a i v kraq ne mi garantiraha 4e 6te e vazmojno v krai na smetka se premestih v 4asnoa vsa6nost zabravih da te pitam ti ot sofiq li si?
po temata : priemi prestvaneto na dvete ti priqtelki kato izpitanie na va6eto priqtelstvo ako si ostane6 v dosega6noto daskalo , ot li4en opit vsi4ki novi poznanstva koito zavarzah za edin srok (osaznavam 4e e tvarde malko vreme ) ne prosa6testvuvaha mesteneto vijdame se dosta rqdko
Хмм...По-добре не се мести...Все ще си намериш нови приятелки,пък и тези можеш да запазиш...Не трябва да правиш нещо което не искаш,заради някой,дори и това да са най-добрите ти приятелки...
Rest In Peace....We Will Never Forget You