- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ужасена :smt078
Не знаех каде да сложа темата,затова я слагам тук.Става въпрос за травеститите(ако може така да се нарече 14-15 годишна пикла,която незнае какво иска...) Днес бях потресена,след като видях момче и момиче,които явно бяха гаджета...Та въпросното момче,не беше момче,а момиче...Превръзката с която явно притискаше гърдите си,за да не му личат се виждаше отзад,когато вятърат подухнеше...Стана ми ужасно гадно,като си представих,че може да съм на мястото на това момиче...Вярно е,че ако се стигне до по сериозни отношения,въпросното момче/момиче ще бъде разкрито и все пак тя/той има ли право да постпъва така гадно с момичето,което го/я смята за момче...Болни ли са тези хора...Побъркани ли са или просто аз не мога да ги разбера...???
Rest In Peace....We Will Never Forget You
лоллллллллллллллллллллллл БОЛНИ СА!![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
kvo im stava na teq hora....tq/toi moje bi si nqma ideq kakvo 6te pri4ini na momi4eto..gledali sa mnogo filmi qvno..
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
еми може просто да са лесбийки и за пред хората едното момиче да се прави на момче .. нз
Шегувай се когато обичаш,но не обичай на шега ; ]
ti ot kude znae6 4e momi4eto ne znae
В случая тъпанарката е момичето, че се връзрва на траверса..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
То по "Море от Любов" даваха за някви близначки, които си имали приятелки, които не знаели, че са момичета о.О Щот те бяха малко пълнички, с къси прически и то верно малко на момчета мясаха. Ама беше много брутално, онея девойки (не близначките) направо паднаха о.О
Имаше 2-ма такива във вече в бившото ми училище....извращение.Да се надяваме,че като станат по-големи ще им доиде акъл в главата на тези странни индивиди.![]()
Първоначално написано от AFT
Да,точно за този случай се сетих и аз.Веднъж съвсем случайно го гледах и ме хвана много яд на тея тъпанарки.Иначе съм съгласна с lovey_dovey не се знае дали не са лесбийки и нарочно да се правят за пред хората хах.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ох мн ме дразнят тия травестити веднъж питам да една улица и то ужким жена и след малко говори с мъжки глас и ми вика разкараи се тия хора незнаят кви са
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
И аз останах потресена...![]()
Чудно ми е как на 14 години това момиче дефакто е "осъзнало,че е момче" ??? Или пък го прави на пук на другите
...не знам
психи4ески проблеми имат![]()
![]()
![]()
И аз се сетих за товаПървоначално написано от lonely in my live
Тея хора са доста болни..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ооох, сетих се за един филм.. 'Момчетата не плачат' или нещо от сорта ... брррр
mindscan
Аз също познавам такова момиче,което се прави на момче....против съм това,защото е явно че тя е лесбийка,но не си го признава,а мен това ме дразни,кфо я интересува кфо ще каат другите хора,тя ако има истински приятели ще я подкрепят...И другото което е още по-гадно....момичетата с които ходи не знаят,че тя е момиче,а си мислят че е момче и тя се ебава по много гаден начин с тях,по-зле отколкото истинските момчета...Аз лично съм против този наичн на държание...
![]()
Хора като хора.
Какво толкова ви пречат тези хора, какво толкова ненормално виждате в тях?! И не, не са душевно болни. Просто понякога съзнание и тяло не си подхождат. Сега се сещам за един филм "Роден съм жена", вижте го - може и да сте си променили мнението накрая.
П.П. Девойката над мен, това не е "начин на държание", това е начин на живот, личен избор... И не мисля, че е непризнаване на факта, че е лезбийка(освен, ако не е на 14-15), а на нещо доста по-сложно психологически. Чела съм доста "изповеди" на травестити... и много от тях не са се чувствали добре като мъж/жена, а доста повече като противоположният пол (;
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
абе..нека се обичат![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
http://vbox7.com/play:091a53c6
Ето ги момичетата, който се правеха на момчета от "Море от любов". Чесно казано не знам какво да кажа по темата.За мен това е доста неприятно...И не мога и не искам да си представя както им е било на тези 2 момичета от клипчетата, надявам се на никой да не се случи........
Everything happens for a reason..
Това не е травестит ,a хермафродит !Та наистина не честно спрямо момичето ,но тя рано или късно ще разбере !Първоначално написано от fall_out_girl
А да си се замисляла че др-то момиче може и да знае и лентата да е за пред хора
Божееее накъде отиа тоя свят момичета да се праят на момчета и обратното тцтцтц...![]()
а така няма как да не забележи! Това ми е някак странно тая случкаПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
Трябва да е адски мъжкаранесто момиче,с мъжки черти,за да се преструва на момче и да не е разкрита
![]()
И пак казвам нещо не мога да си я представа тая история..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
охх до болка познато...в Бургас има един такъв индивид и за жалост аз го познавамлошото е че всички разбраха обаче никои нищо не прави по въпроса
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..