.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Белези

Белези

Здравейте. Имам белег на кракът от изгорено. Известно време ходих по лекари мазах го с контратубекс обаче не трябваше да го излагам на слънце за да не почернее а аз без да искам го направих. Така де да се върна към въпроса ми. Знаете ли къде мога да отида за да го махна и дали лазерната епилация ще ми помогне и колко струва процедурата. Ако знаете някоя клиника за премахване на белези моля кажете ми. Благодаря предварително !!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    зависи колко е голямо.една приятелка и взеха 50лв в стара загора беше колкото кътийка пудра долу горе и беше изгорено преди 2г.дано сум ти помогнала,повече инфо в някоя клиника може да питаш

moje no 6te struva mnogo zavisi kolko ti e golqm belega na kraka

Град
    София
    Абе ти изобщо знаеш ли какво е лазерна епилация? падам от смях.
    Иначе с лазер могат да ти махнат брадавички, тъмни петна..ама белег не!
    Smile!?

ra4ence да знам какво е лазерна епилация ама май ти не знаеш. Махат се и белези от изгаряне. Когато белега се възтановявя и почернее на слънце както е моя случей се прави тази лазерна епилация за премахването му. Аз падам да се смея заради теб

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    зависи колко е голямо.една приятелка и взеха 50лв в стара загора беше колкото кътийка пудра долу горе и беше изгорено преди 2г.дано сум ти помогнала,повече инфо в някоя клиника може да питаш
    ами белега ми на дължина е около 10-12см а на широчина е около 7-8см. Изгарянето ми е от аспух на мотор. Ам ти знаеш ли нещо повече за лазерите. Аз бях чула че цената се пределя от см на белега ама незнам каква е на см

консултирай се малко и тогава реши какво да правиш
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си