Ходя с едно момче от няколко седмици много сладък,мил.Много го харесвам уникален е и отначало не спирах да мисля за него.Вече не е така ;( и ми е гадно заради това.В последно време мисля много за бившия,който много ме обичаше имахме 3 години адска тръпка и т.н.Но все нещата не се получаваха,но от скоро сме много добри приятели и по-цял ден сме заедно.Но той си има приятелка и е много влюбен в нея,а пък и тя е много добро момиче от начало не я харесвах,но е много печена и мила,а пък и е хубава.Виждам,че той е много много влюбен в нея и я обича,непрестанно за нея ми говори незнам от колко време са заедно тяхното е много трудно,но виждам че се обичат и тя ми стана приятелка.А аз не спирам да мисля за него станал е толко мил,добър,внимателен,нежен направо пак се влюбих в него,попринцип не е такъв беше много голям женкар и бройкаджия,но това момиче го промени.Когато той преди ходеше с мен се държеше по същия начин много мил беше и сега е същия.И си мисля дали я обича повече отколкото е обичал мен непрестанно мисля за това,той е супер мил с мен.Но все ми говори за нея виждам как сиае като говори за нея и като си говорат по телефона.. тя значи много за него а мен сигурно вече ме е забравил.Обичам го още и си го искам,но знам че не трябва той е с нея обичат се аз си имам приятел,но го обичам много ;( ;( какво да правя ??